במסגרת הרצון שלי לחשוף את הבת שלי (בת 7.5) למשחקי לוח נוספים (היא כבר משחקת קטאן בהנאה רבה), החלטתי לנסות לשחק איתה Kingsburg (סקירה של
The oldman כאן). על אף שהסקירה די קוטלת את המשחק, אני מחבב אותו וחושב שהוא יכול להתאים לגילה (גלגול קוביות, ניהול משאבים יחסית פשוט, פיתוח עיר). רוב המשחק ללא טקסט, אבל הלוח לשחקן שבאמצעותו בונים את העיר מכיל קצת טקסט באנגלית, ולכן החלטתי לתרגם אותו לעברית (לא מצאתי ב-BGG שמישהו כבר עשה את זה).
אשמח לחוות דעת והצעות לשיפור אם יש. כמובן שגם אשמח לשתף את הקובץ עם מי שיהיה מעוניין להשתמש גם.
זה המקור:

וזה התרגום:

(מזל שאחד החברים הטובים ב-BGG פרסם בעבר לוח חסר טקסט לתרגום, עשה את העבודה הרבה יותר קלה. הוא השאיר את הסימנים של זהב ונקודות ניצחון וכו' בחלק התחתון של התיאור, מה שאילץ אותי למצוא ניסוחים שיאפשרו לסימנים להשתלב בטקסט כמו שצריך, בהתחשב בזה שבמקור הטקסט משמאל לימין ובעברית מימין לשמאל...)
אשמח לחוות דעת והצעות לשיפור אם יש. כמובן שגם אשמח לשתף את הקובץ עם מי שיהיה מעוניין להשתמש גם.
זה המקור:

וזה התרגום:

(מזל שאחד החברים הטובים ב-BGG פרסם בעבר לוח חסר טקסט לתרגום, עשה את העבודה הרבה יותר קלה. הוא השאיר את הסימנים של זהב ונקודות ניצחון וכו' בחלק התחתון של התיאור, מה שאילץ אותי למצוא ניסוחים שיאפשרו לסימנים להשתלב בטקסט כמו שצריך, בהתחשב בזה שבמקור הטקסט משמאל לימין ובעברית מימין לשמאל...)