תופתע.ran-newman אמר/ה:אני לא חושב שילדים בני 13 (וגם יותר) יתלוננו למשטרה כי מישהו נתן להם בוקס.
Exploring Wizard אמר/ה:תופתע.ran-newman אמר/ה:אני לא חושב שילדים בני 13 (וגם יותר) יתלוננו למשטרה כי מישהו נתן להם בוקס.
מתאים לך, חבר.Exploring Wizard אמר/ה:תופתע.ran-newman אמר/ה:אני לא חושב שילדים בני 13 (וגם יותר) יתלוננו למשטרה כי מישהו נתן להם בוקס.
shay5525 אמר/ה:מתאים לך, חבר.Exploring Wizard אמר/ה:תופתע.ran-newman אמר/ה:אני לא חושב שילדים בני 13 (וגם יותר) יתלוננו למשטרה כי מישהו נתן להם בוקס.
הגם אני מה? הגם אני קורא למשטרה? לא.ran-newman אמר/ה:shay5525 אמר/ה:מתאים לך, חבר.Exploring Wizard אמר/ה:תופתע.ran-newman אמר/ה:אני לא חושב שילדים בני 13 (וגם יותר) יתלוננו למשטרה כי מישהו נתן להם בוקס.
הגם אתה, ברוטוס?![]()
למה לא?ran-newman אמר/ה:shay5525 אמר/ה:מתאים לך, חבר.Exploring Wizard אמר/ה:תופתע.ran-newman אמר/ה:אני לא חושב שילדים בני 13 (וגם יותר) יתלוננו למשטרה כי מישהו נתן להם בוקס.
הגם אתה, ברוטוס?![]()
הגם אתה, ברוטוס?
זה לא מה שיוליוס קיסר אמר כאשר חברו תקף אותו ביח אם סנטורים(לפחות אני חושב שאלה היו הסאנטורים)?הגם אתה, ברוטוס?
זה פתגם... בערך...
Exploring Wizard אמר/ה:Nevermind.
אגב, שיי - ביליתי פעם יום בתחנת משטרה.
אבל כל מה שאני זוכר מזה שיום לפני העברתי הרפתקה.
"מסוממים בשיקגו".
קוולנה אמר/ה:כי יש לו יותר כי הוא גונב וכאלה.
הרעים םג רוצים יותר רחוש והם מנסים להסיג אותו. הרחוש הוא בשביל רחוש אחר. לדוגמה עושר בעד עוד נתין או משרת.