• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

Fantasy ground הופך לחינמי

תוהה מה מודל ההכנסות שהם מתכננים לזה. מכירת נכסים דיגיטליים? פרסום?
המודולים בתשלום (בגדול כמו Foundry, פשוט ללא הרכישה הראשונית).

מניח שמגיע על רקע סגירת הפערים המתגברת מבחינת marketplace והעובדה ש FGU לא מציע אותה רמת נוחות מבחינת UI ודורש התקנת קליינט גם משחקנים. עדיין יש פער לא קטן בהיצע (למשל, Dolmenwood כבר זמין לרכישה שם זמן מה, לא יגיע עוד זמן רב לFoundry, ולפעמים האוטומציה אצלם עמוקה יותר)

אני רכשתי את הרשיון כשהיה sale ב 25$, לא מזמן היה sale ב 12.5$ (עבור פרופורציה, בעבר הלא רחוק מדי רשיון מקביל היה עולה 150$ עם sale בערך פעמיים בשנה בו היה עולה 75$), אז הכתובת היתה על הקיר.

רוב האנשים כנראה לא מכירים, אבל DMhub הוא VTT חינמי (מגביל כמה נפח ניתן להעלות מדי חודש, בתשלום הנפח עולה) שמאפשר בניית מפות בתוכו והרחבה שלהן אפילו תוך כדי עם dynamic lighting אוטומטי, תמיכה בריבוי קומות, הפיכה של כל אובייקט לפורטל/ דלת וכו', אפשרות לפתח מע' נוספות בדרך לא מאוד מסובכת. Draw Steel גייסו אותם כVTT הרשמי לשיטה, אז מניח שלא יהיו פיצ'רים חדשים שלא ממוקדים במשחק הזה זמן מה, אבל כבר עכשיו הוא כנראה יותר ממספיק לרוב הקב'.
גם Cauldron חינמי, בקוד פתוח וכולל די פיצ'רים בסיסיים

התחרות עזה למדי, בעיניי זו החלטה נכונה.

מגניב! תחרות זה טוב, הייתי מאד רוצה לבדוק את זה, אנחנו עד היום מסורתית נאמנים (לטוב ולרע) וההכרזה הזו בהחלט יכולה לנגוס בעוגת המשתמשים של רול 20 ודומיו.

מאמין שהם ילכו על רכישת תוכן ולא פרסומות, אבל פחות קריטי לי.
רוב המשחקים שלי פרונטלים, אבל אני משתמש בפלטפורמת משחק משותפת כדי להציג חלקים מהמפה לשחקנים וגם שתהיה לי מפה מסודרת, מעודכנת ומקושרת תוכן מולי כשאני מריץ.

מגניב! תחרות זה טוב, הייתי מאד רוצה לבדוק את זה, אנחנו עד היום מסורתית נאמנים (לטוב ולרע) וההכרזה הזו בהחלט יכולה לנגוס בעוגת המשתמשים של רול 20 ודומיו.

מאמין שהם ילכו על רכישת תוכן ולא פרסומות, אבל פחות קריטי לי.
רוב המשחקים שלי פרונטלים, אבל אני משתמש בפלטפורמת משחק משותפת כדי להציג חלקים מהמפה לשחקנים וגם שתהיה לי מפה מסודרת, מעודכנת ומקושרת תוכן מולי כשאני מריץ.
אני חושב שArkenforge בנוי עבור מה שאתה מתאר, אבל לא יודע אם התמחור שלהם משתלם עבורך ואם אתה נוטה ליצור מפות בעצמך. אני מריץ אונליין (ובמקרים הנדירים שלו עם לוח מחיק הסיליקון), אז לא יכול לחוות דעה מנסיון

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה