• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

חיפוש שחקנים חיפוש מנחה חיפוש קבוצה Curse of Strahd --- !אונליין!

alphajores

פונדקאי חדש
טווח גילאים
21+
מיקום בארץ / פלטפורמה
Discord + Maps (dndbeyond)
בתשלום?
לא
אהלן,
אני שחקן DnD עם ניסיון משחק של מספר שנים. לאחרונה התחלתי להתנסות כ-DM. כרגע יש לי ניסיון בתור DM של כ-7 סשנים (כ-4 שעות לסשן) שצברתי עם קבוצת חברים. אנחנו משחקים באופן קבוע פעם בשבוע וזה הולך מעולה.
מחפש קבוצה של 3-5 שחקנים בני 21+ (עם מעט ניסיון או הרבה - לא חדשים לחלוטין) שרוצים להריץ את הקמפיין "Curse of Strahd".
הסשנים ירוצו אונליין על פי שיטת 5E תוך שימוש במספר פלטפורמות - Discord, פלטפורמת MAPS של DndD beyond ועוד. (אם אתם שחקנים מתחילים או מנוסים ואינכם מכירים את הפלטפורמות זאת אינה בעיה, הם פשוטים לשימוש וזה משהו שאפשר לכסות בסשן זירו בקלות).
אני מכניס הרבה מאוד מרכיבים ויזואלים כמו תמונות וסרטונים שאני עורך לתוך הקמפיין, חלקם מקוריים וחלקם לקוחים מהאינטרנט.
אני מדגיש, אני DM חדש יחסית ולכן לא מבטיח שהסשנים ירוצו חלק אבל זה חלק מהתהליך וכמובן שללא עלות!
תרגישו חופשי לשלוח הודעה לכל שאלה :)

עריכה אחרונה:
היי A alphajores , ברוך הבא לפורום! העברתי את הנושא שלך לפורום המתאים, אני ממליץ לערוך כדי להוסיף את התוויות המתאימות וכו'.
בנוסף, אני ממליץ גם לציין באיזו שיטה אתה מתכוון להריץ (אני מניח שמה' 5, אבל שווה לציין. אולי אתה מתכוון לעשות המרה להרפתקה לשיטה אחרת בכלל) ואת טווח הגילאים. כמו כן אם המשחק בתשלום/השתתפות בהוצאות.

המון בהצלחה!

היי, אם יורשה לי כמה טיפים:
1. מציע לך לערוך גם את הכותרת, להתחיל ב"DM מתחיל", זו כותרת פחות מזמינה, אין בעיה שתכתוב בגוף הפוסט שאתה מתחיל.
2. אני במקרה מריץ את ההרפתקה הזו אחרי עבודת הכנה מעמיקה ואני שולח בפורום גם סיכומי סשנים, כך שאם תרצה להתייעץ לגבי ההרפתקה הספציפית ובכלל לגבי הנחייה, תרגיש חופשי.
3. בהצלחה! ואל תתנצל, גם אחרי יותר מ30 שנה של הנחיה, יש סשנים שאני מתוח לקראתם או שלא הולכים חלק וזה בסדר, כי הם לא מגדירים את רוב הסשנים שכן הולכים טוב והשחקנים מקבלים חווייה בלתי נשכחת :)

למתעניינים, אני מריץ את הקמפיין עם קבוצה נוספת וסיימנו פרק ראשוני ומשמעותי. שולח כאן את הסיכום של הקרב כדי לעורר עניין :)
(ספוילר!)
The Epic Fight Against Lorgoth the Decayer: The fight started with darius charging into Lorgoth as act of bravery and an internal need to defend the party. unfortunately lorgoth grapled and blinded darius the moment he got in touch with him. coldan, watching his team member struggles against Lorgoth came to the aid of darius and shot a precise shot from his crossbow hitting a branch of the evil beast and allowed darius to release himself from the grapple. Lyra, in an act of hatered and revenge, light her bolts aflame and shot a destructive shot at Lorgoth which cause him to scream in pain. Lorgoth, angry from the pain lyra caused, started charging at her. magnus noticed lyras danger and thanks to his arcana talent was able with a quick hand gesture to freeze the ice around lorgoth, slowing him just enough to allow lyra to escape. darius continues and destructive hits against lorgoth seems to have taken a toll on him and when lorgoth turned on darius, lorgoth smashed knocked darius out while throwing him at lyra. right after which lorgoth charged at lyre and knocked her out as well. next, lorgoth was heading to coldan. coldan was shooting rains for bolts at lorgoth and dealing significant damage while magnus, with the help of coldans artificer enhancements managed to control the movement of the evil beast while doing alot of damage as well.
meanwhile, Hop-E saw his team hurting, rushed to Lyra and darius. with a warm nudge he was able to bring lyra back to consciousness. lyra watching the scene started shooting valleys of flaming bolts at lorgoth while creating as much distance as she can from the beast. Magnus shooting unending rays of freezing cold magic at lorgoth, slowing him almost entirely. coldan kept shooting at lorgoth with all his might. Hop-E managed to bring darius to consciousness with an assertive lick to his face. Darius, laying on the floor, waking up somewhat fuzzy watching coldan taking a hit from lorgoth. the hit was destrucive but thanks to coldan artificing prowess he managed to block a lot of the damage with his magical imbued armor leaving him standing yet hurting. Darius watching Lorgath about the take additional hit at coldan throws his flaming torch with all his might. hitting the evil beast causing it to catch aflames and die. coldan watching this happening right infront of him, feeling relieved that the battle is over.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה