• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Battle for Skull Pass קניה כדאית?

shacta_man

פונדקאי מהשורה
אני מעוניין לקנות ערכת מתחילים שתאפשר לי להתחיל לשחק כמה שיותר מהר אבל איכות המניאטורות מאד חשובה לי.
קראתי כאן בפורום לפני כמה זמן שהמיניאטורות בbattle for macragee היו באיכות ירודה בהשוואה למיניאטורות הרגילות. אתם יודעים אולי האם זה המצב גם במקרה זה?
ובכלל מה עדיף, לקנות ערכה או לקנות יחידות מצבאות שונים?

הכוונה הייתה לא שהאיכות של החומר ירודה אלא שהמודלים עומדים כמעט באותה פוזיציה ולכן קשה יותר ליצור גיוון בעמדות שלהם. לדוגמא: במודלים רגילים הידיירם מגיעות מפורקות וצריך להדביק אותן לשאר הגוף. במודלים שנמצאים בערכה ההתחלתית הידיים מחוברות לשאר הגוף.

מוביט כמובן מדבר על battle for maccarage
ממה שראיתי, באטל פור סקאל פאס נראה די טוב! אל תשכח שזה לשני שחקנים (אלא אם אתה רוצה להתחיל עם שני צבאות בו זמנית-לא ממולץ).

אחלה תודה על התגובות.
אני עדיין מתלבט אבל יכול להיות שאני אלך על זה. קצת מפריע לי שהמיניאטורות מוגבלות מבחינת אופציות ההרכבה שלהן אבל בסך הכל זה ניראה סבבה.

ProntO the 2nd אמר/ה:
מוביט כמובן מדבר על battle for maccarage
ממה שראיתי, באטל פור סקאל פאס נראה די טוב! אל תשכח שזה לשני שחקנים (אלא אם אתה רוצה להתחיל עם שני צבאות בו זמנית-לא ממולץ).

אהההמ אופס לא שמתי לב שבהודעה הראשונה הוא דיבר על battle for maccarage.
אני אישית דפקא דיברתי על באטל פור סקאל פאס. מה זה battle for maccarage ?:)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה