• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

A Dance with Dragons - ה-12 ליולי

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Shaman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
טוב, הזמנתי מראש את הספר. כריכה קשה, 1040 עמודים מכאן (משלוח חינם).
יש להם עוד גרסה של הוצאה אחרת שעולה 5 דולר יותר, אבל יש בה רק 704 עמודים והכריכה טיפה שונה. אני מניח שהספר עצמו גדול יותר (פיזית) וכך בכל עמוד יש יותר מילים.

עוד מישהו הזמין/מתכנן להזמין, או שכולם מחכים לעברית/להגעה של האנגלית לארץ/ויתרו על הסדרה?

יש ביקורות ראשונות באינטרנט, ולפי מה שאני קורא הדעות חלוקות.
כולם די מסכימים שהוא יותר טוב ממשתה העורבים, אבל עדיין שיש לו חוסרים - הסיום שלו נגמר בקליףהאנגר, אין באמתסוף, רק בניית מתח - ושוב נושא ה"עריכה", כלומר שיש הרבה טקסט ומעט אקשן.
עם זאת, מישהו אחר טען שבתור ספר אמצעי הוא בונה את העולם, וזה נשמע לי סביר.
בכל מקרה, אני על הגדר, וכנראה אשאר שם עד שיצא הספר השישי לאור...

מישהו כבר קרא כאן?

עותק PDF. אני לא עושה שום ספוילרים, אבל בתור הספר שחשבתי שיהיה האהוב עליי, הוא לא. הוא מאוד לא. אני לא יודע מה קרה, אבל לא התלהבתי משום דבר. מרטין צוטט פעם ואמר שהוא התאכזב מהסוף של "אבודים". אם אני לא טועה, זה מה שקורה לו עכשיו.

אז הReview שלי הוא 6. הספר הזה לא טוב.

ואני אוהב את הסדרה הזו.

הספר הגיע היום, הלכתי להביא אותו מהדואר וסיימתי כבר את הפרולוג. עד כאן אין טענות - הכתיבה זורמת והסיפור בפרולוג מעניין. כמובן שזה לא אומר הרבה על שאר הספר, אבל אני סומך על מרטין.

מה שממש שימח אותי הוא שראיתי בוויקיפדיה שגם הדמויות ממעלה מלך וווסטרוז בספר הזה. בהקדמה מרטין כתב שהספר מקביל למשתה רק עד נקודה מסוימת ומשם הוא ממשיך לספר את הסיפור של כולם. סיימתי את משתה לעורבים לא מזמן וממש מעניין אותי מה קרה שם בהמשך ולא רק מה קורה בשאר העולם.

אני לא ממש בטוח, אבל אני יודע שלפחות במקרה שלי הספר יצא כבר ביום שני משם (כלומר יום לפני השחרור הרשמי), אז אני מניח שזה אכן כך ברוב המקרים.
הזמנת מ-BookDepository?

עבר חודש - ואני משער שלפחות חלקכם כבר קראתם את הכרך החמישי,
אז, מה הדעות -
שווה לקרוא עכשיו, או להמשיך עם התוכנית המקורית שלי שכוללת להמתין עד שכל הספרים יצאו לאור ואז לקרוא את כולם במכה?

רק בשבוע האחרון הצלחתי להבין סופסוף חלק מהדברים - זהותו של העורב בעל שלוש העיניים למשל.

כן, שווה להזמין ולקרוא. יש שם דברים שחבל מאוד שתפספס או תחכה להם.

שלום לכולם,

סיימתי לפני כמה ימים את הספר החמישי ואני עדיין ברגשות מעורבים כלפיו.
כמו שאמרו לפני, הוא יותר טוב ממשתה לעורבים אבל עדיין...ההרגשה שלי היא שעל חצי מהספר אפשר היה לוותר, התחבטויות והתלבטויות שחוזרות על עצמן שוב שוב פרק אחרי פרק כשההתקדמות העלילתית איטית עד כאב.
מדי פעם יש הבלחת התקדמות שגרמה לי לחשוב שהנה אנחנו חוזרים לעלילה הקולחת של הכרכים הראשונים רק כדי להתבדות בהמשך.

הייתי שמח להביא דוגמאות אבל אני חושש לספיילר למי שעוד לא קרא, ומהניסיון שלי גם אם כתוב "ספויילר" בבולד פונט 46 עדיין קולטים כמה מילים שכתובות מתחת.

אם מישהו ירים את הכפפה בת'רד אחר אני אשמח להצטרף לדיון.

וכמובן, אני חדש כאן אז ברוכים הנמצאים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה