• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

5 הסדרות(והפרקים) האהובים עליכם

פנג הדרואיד

פונדקאי ותיק
במקום החמישי והמכובד, 'חוק וסדר-עונה 10' עומד הפרק הראשון שלהם, לא זוכר את שמו. ילד נרצח, והחקירה מגלה שהרוצח הוא ילד 'חנון' שחונך לתוקפנות ואף הצטייד בכלי נשק קטלניים.
במקום הרביעי, הפרק השני בעונה העשירית של 'חוק וסדר', גם את שמו אני לא זוכר. ילד נמצא מת והחקירה מגלה שהרוצחת היא ילדה בת 10 עם פנטזיות אלימות וסדיסטיות של אלימות מול ילדים. התביעה נכשלת במשפט והילדה משתחררת תחת הטענה שמוסד סגור לא יאפשר לה להתפתח לאישה.
במקום השלישי, 'אן-סי-איי-אס 3:בתוך קופסא.' באנגלית זה נשמע יותר טוב, 'BOXED IN'. זיווה וטוני(סוכנים של צוות NCIS) ננעלים בתוך מכולה קפואה ומלאה בדולרים מזויפים. הפרק מעולה כיוון שהוא מציג את האימה שקיימת לפני הסיבוב השני-הפחד מתגבורת.
תיקו על המקום השני, של הפיג'מות עונה שנייה, טרילוגית 'צוות לעניין' והפרק 'סרט יפני'. שלושת הפרקים הכי מוצלחים ומצחיקים שלהם לדעתי.
ובמקום הראשון,(תופים ברקע), טרילוגית קייט-ארי-זיווה. מתחיל ב'חתום בנשיקה'. טוני פותח מעטפה מלאה בדבר שלא מושפע מאנטיביוטיקה(וכמעט הולך פייפן). נמשך אל 'דמדומים'. הצוות חוקר רצת כפול של נחתים ומגיע למסקנה שסוכן משובע בשם ארי האסווארי מגיע לוושינגטון ומתכנן את הטוונטי פור פייב(כמו ניין אילבן). בסוף הפרק קייט נרצחת על ידי ארי. ומסתיים ב'להרוג את ארי I וII.' גיבס(ראש הצוות) מחפש את ארי כדי לנקום, ובדרך מבין כי ארי פוגע בכל הנשים הקרובות אל גיבס בגלל החולשה שלו לנשים(אב שכול, אלמן ושלוש גרושות). הפרק מסתיים כאשר זיווה(סוכנת מוסד שווה לאללה) מחסלת את ארי ומודיעה רשמית כי הוא בנו של מר דוד(אבא של זיווה) ומרגל עבור חאמס.

נץב:הטוונטי פור פייב זה התאריך לידה שלי...אני לא יודע אם לשמוח או לבכות...

מה איתכם?

5-גלאקטיק פוטבול{אני מכור לזה פשוט כדורגל מגניב!!הפרק של המשחק השני נגד ה"צללים"}
4-פיק אפ,פשוט סדרה מטומטמת אבל שווה{בעיקר בגלל בר רפאלי}
3-מי רוצה להיות מיליונר :D
2-מסודרים
1-תופים,גיטרה חשמלית,חשמלית שניה,באס,סינרגיה!הבורר!!!בן פורת יוסף!רחמנה ליצלן...

עריכה
מצויירים:
5-וואן פיס
4-גלאקטיק פוטבול
3-מדבוט
2-סימפסונס
1-פוקימון

עוד דברים על הדרך:
בלתי נתפס,עדי אשכנזי,הפמליה ואפילו 24 מידי פעם...
סה"כ כל התוכניות שאני רואה-
בלתי נתפס,עדי אשכנזי,הפמליה,הבורר,מסודרים,סימפסונס,פוקימון,מדבוט,גלאקטיק פוטבול,וואן פיס,מי רוצה להיות מיליונר,פיק אפ וזהו!

את כל המצוירים פרט לסימפסונס אני רואה מתי שיש{וכרגע אין כלום חוץ מהסימפסונס}
את כל השאר אני רואה שידורים חוזרים-הבורר,מסודרים ו24{jack beuer must die}
ואת השאר יש בערוצים השונים-עדי אשכנזי,מי רוצה להיות מיליונר,בלתי נתפס,פיק אפ

וכמובן הVOD-הפמליה!

בלי מצויירות:
1. אבודים
2. נמלטים (אני באמצע העונה השניה, אז בלי ספויילרים חבר'ה)
3. החיים על מאדים
4. הצילו
5. מה עם בריאן? (את העונה השניה ראיתי בצורה די קטועה, והבנתי שהיא לא משהו [ממה שראיתי], לעומת זאת, העונה הראשונה ענקית)

עריכה: וואי איך שכחתי את MI-5 הסדרה הענקית...

לא כזה מסובך. (;

סדרות מצויירות:
1. סאות'פארק
2. פיוצ'רמה
3. סימפסונס

ניסיתי לראות את החיים על מאדים, ופרשתי בפרק השני. חוץ מקונספט מגניב, לא נראה שיש שם הרבה.. מקבלים רמזים בפרקים על מה באמת קרה לו? למרות שנראה ברור שהוא בתרדמת..
ונמלטים אחלה, אבל לא בין מהכי טובים. בלי לדבר על העונה השניה, והרעיון של השלישית..

פיירפליי, דקסטר, הירוס, פול מטאל אלכמיסט, פאמילי גאי (באיזה סדר שתירצו).
מועמדים של כבוד: האוס, דת' נוט

zipo אמר/ה:
ניסיתי לראות את החיים על מאדים, ופרשתי בפרק השני. חוץ מקונספט מגניב, לא נראה שיש שם הרבה.. מקבלים רמזים בפרקים על מה באמת קרה לו? למרות שנראה ברור שהוא בתרדמת..

למה ? סידרה מציונת (צופה קבוע) וכיף לחשוב על עוד אפשריות!

התחלתי עם טורצ'ווד אבל לא המשכתי.
אני צופה קבוע של נמלטים, שגיליתי את זה קצת מאוחר, אבל טוב מאוחר מלעולם לא...
חוץ מזה אני צופה קבוע של משפחת סימפסון ונהנה מכל רגע.
חוץ מזה אני רואה הרבה טלוויזיה, ורואה תוכניות ישראליות לרוב (ליאור שליין, גלגל החדשות ועוד דברים רבים).

אין לי כוח לחשוב על 5 :lol:
מקום ראשון.........(צוות לעניין)The-A-team!!!(חצוצרות בבקשהXD)
אני מת על הסדרה...חבל שכבר לא משדרים אותה :cry:
עריכה:
The Opera isnt over Until the Fat lady sings

אוי אני חושב שסוף סוף מצאתי רעיון לחתימה:
I love it when a plan comes together
אני מכור למשפט הזהXD

טוב עכשיו הגברת השמנה בבניין ממול כנראה סיימה לשיר(או אולי לפני כמה שעות? :lol: ).

zipo אמר/ה:

העניין בתוכנית הוא לא לגלות המ קרה לו (כמו באבודים, לדוגמא, שיש כל כך הרבה מיסתורין), אלא דרך ההתמודדות שלו, ואיך הוא יוצא מזה.
לדעתי פרספטיבה מעניינת.

הערוצים הם לא מה שהיה לפני 5 שנים. או מה שהיה לפני 10 שנים[שהאחים שלי היו מקליטים...] :cry: .
אבל הנה מה שאין עליו אבל גם כבר אין אותו-
*דרדסים.
*צבי הנינצ'ה[הגרסא הנורמלית לא הגרסא הנוראה ואיומה שיש היום].
*שלטיאל קוואק(או איך שלא כותבים את זה).
*נילס אולגרסון.
*ואולי גם סמולוויל...

ואני אומר: "יש שלושה שלבים של בגרות- 1. לאהוב סדרות מצוירות מתוך תמימות. 2. לחשוב שסדרות מצוירות זה לתינוקות. 3. להבין את הגאונות שמאחורי סדרות מצוירות, את מה שמאחורי התמימות ולהיות אדם אוהב סדרות מצוירות איכותיות אמיתי ובוגר.".

אנשים אוהבים סדרות מצוירות כי אין את זה במציאות וזה מעניין
אני אוהב סימפסונס לדוגמא כי אין את זה במציאות וכיף לראות דברים הזויים
כמו כן גם מדבוט,גלאקטיק פוטבול{פאקינג כדורגל מגניב!}
ויש לי מלא סדרות שלא רשמתי
סיינפלד,החיים זה לא הכל,חברים,ארתור,סאות'פארק

למה לא לערבב מצוירים ומלוהקים?

1. סמוראי ג'ק. גאונות לשמה.
2. סאות'פארק. אין עליהם. וגם אין לי יס. אז אין לי פאמילי גאי.
3. גולשים בזמן. עונות ראשונה ושנייה בלבד (למרות שמגי כוסית בעונות הבאות)
4. מלקולם באמצע. -זה- קומדיה.
5. התלבטות קשה בין: סיינפלד, MEGAS XLR, סימפסונס ודברים טובים אחרים שאני לא זוכר כרגע.

עזבו אותי מפרקים.

מה עם 5 סרטים אהובים?

1. קייל XY, בלי שאלה בכלל. גם הרבה הומור, גם אקשן וגם קצת דרמה.
2. סימפסון. הגאונות נוטפת.
3. חברים. לא צריך יותר מדיי הסבר.
4. מועדון לילה\משחק מכור. שתיי סדרות שתמיד הצחיקו אותי מאוד.
5. סאוט'פארק. במיוחד בפרק WOW.

וזה בשליפה מהירה. בטוח שאני אוהב משהו אחר יותר, אבל אני לא זוכר כרגע.

האוס במקום הראשון, כמובן. הסצנה הראשונה של הפרק הראשון בעונה הראשונה [סצנת פורנו. זה כזה ענק! אזה עוד סידרה נפתחת בסצנת פורנו!]
אח"כ כנראה seeds, לא ראיתי יותר מידי אבל ממה שראית זה פשוט ענק [זה על אמא חד הורית שמתפרנסת ממכירת גראס.]

הפרק "סרט יפני" מהעונה השנייה של הפיג'מות באמת גאוני... ובכלל זאת סדרה מצוינת (לפחות שלוש עונות הראשונות, ברביעית זה כבר פחות טוב ומה זה החרטה הזה עכשיו של חמש דקות לפרק?!)

הרשימה המלאה שלי תגיע בקרוב, אני חייב לזוז כרגע.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה