• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

40K info

ראיתי שאמיר רשמת שיש אפשרות לשלב צבאות של
אמרינס ig ו סיסטר אוף בטל ביחד?
איך? כיצד?
יש לזה חוקים מיוחדים?
קודקס מיוחד?
אני מאוד אהיה מעוניין לדעת

Crozius Arcanum! אמר/ה:
אפשר לשלב אותם אבל בצבאות שונים. דימון האנטרס, קרוט והארליקוינס, לעומת זאת - יכולים להיכנס בתור organisation chart choices באותו צבא.
מה זה אפשר לשלב אותם אבל בצבאות שונים פרט לי...
אני אהיה מאוד מעוניין מפני ששתי הצבאות שאני ממש רוצה זה
ig ו מארינס
תפרט בבקשה...

האם ניתן לכלול יחידת משמר קיסרי בצבא של מארינס? הרי הם מאותו מקור.

קראתי על צבא daemon hunters שמתבצע שם שילוב כזה, אבל אני לא יודע על הפרטים תכלס.

מישהו יכול להאיר את עיני בפרטים על ה DH? האם ניתן תחת הנהגה של אינקויסיטור ללא אבירים אפורים לבנות צבא קיסרי כללי ?

תודה מראש.

ניתן לכלול יחידות של המשמר הקיסרי בצבא של מרינס וההפך. הם לא נכנסים בטבלת הארגון של הכוח אלא ככוח נפרד שחייב לעמוד בדרישות טבלת הארגון בעצמו. לדוגמא: במשחק של 1000 נקודות, אתה יכול לקחת שני צבאות - 500 נקודות של IG ו500 נקודות של מרינס. שני הצבאות צריכים כל אחד בניפרד לציית לחוקים של טבלת הארגון (זאת אומרת, כל צבא חייב יחידת פיקוד וtroops משל עצמו). כמובן ששילוב כזה מחייב את הסכמת היריב.
בעיקרון כל שני צבאות ניתן לשלב בצורה כזו, בגבולות ההגיון (מן הסתם טירנידים לא ישתלבו טוב עם צבא אחר...).
החוקים לגבי ציידי שדים הם שונים. בקיצור אפשר לתמצת אותם לשלושה כללים עיקריים:
1. אם הצבא הוא של ציידי שדים אזי האנקוויזיטור הוא מפקד הצבא (יחידת ה HQ) והוא יכול "לגייס" כל יחידה קיסרית שנראת לו, ולהקים צבא. יש חוקים בספר לגבי בדיוק איך עושים את זה, אבל בעקרון זה צבא שמורכב מאיזה יחידות קיסריות שאתה רוצה - משמר, אחיות מרינס, מתנקשים וכו. זה למעשה "צבא קיסרי כללי" כמו שהתכוונת.
2. אינקויזיטור יכול "להסתפח" לצבא קיים כאחד מיחידות ה HQ שלו, בפועל לוקחים צבא קיים ומצרפיםלו HQ נוסף.
1. ה gray knights יכולים להלקח כבחירת עילית ע"י כל צבא קיסרי (חוץ מכמה יוצאי דופן).

1. תרגיל דומה ניתן גם לבצע גם אצל האלדר האפלים: שני צבאות קטנים, האחד של כת המחשפות, השני של קאבאל, יכולים לשחק ביחד (אם הם מצייתים לטבלת ארגון הצבאות כמובן).

2. אחיות הקרב יכולות לקחת יחידות מסוימות של המשמר הקיסרי אם הן מצרפות מעין "קצינת תיאום" למפקדה שלהן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה