• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

חיפוש מנחה מצאנו! 4 שחקנים מחפשים GM למו"ד 5e, אזור השרון והמרכז

Dishaz2010

פונדקאי חדש
טווח גילאים
20+
מיקום בארץ / פלטפורמה
השרון/המרכז
בתשלום?
בהודעה מראש
כנכתב, אנחנו 4 שחקנים, בני 28, ברמות ניסיון שונות - אחד חסר ניסיון, אחד עם ידע נרחב מעט יותר ועוד שניים עם ניסיון של 2-3 קמפיינים - המחפשים להתחיל לראשונה קבוצת משחק הכוללת את ארבעתנו עם עדיפות חזקה מאוד למפגשים פיזיים.
שניים מאיתנו מכפר סבא, אחד מהוד-השרון והרביעי ברמת-גן, כך שאלו והאזורים הסמוכים להם הם בטווח החיפוש שלנו.
נשמח מאוד למלא שורות אצל שליט מבוך עם חוסר בשחקנים או למלא את שורתנו בשליט מבוך המחפש קבוצה : )

ניתן ליצור קשר כאן בשרשור וגם בהודעות פרטיות, משם נמשיך כבר לווטסאפ.

תודה לעונים : )

היי אני אייל בן 27 שה"מ כבר 9 שנים.
אני שה"מ בתשלום שמעביר מפגשים אונליין בעלות של 50 שח לשחקן למפגש. כאשר מפגש 0 (תיאום ציפיות) והמפגש הראשון הם ללא תשלום.

המפגשים מועברים בדסיקורד+ dnd beyond+ roll 20 כשאני מספק את כל המפות, הספרים דפי הדמות וכל מה שצריך.

אני מריץ קמפיינים רשמיים של dnd עם תוספות לפי הסיפורי רקע של הדמויות וכמובן ידידותי למתחילים :)

במידה וזה נשמע לכם מעניין ורוצים לשמוע עוד מידע מוזמנים לשלוח הודעה בפרטי :)

היי אני אייל בן 27 שה"מ כבר 9 שנים.
אני שה"מ בתשלום שמעביר מפגשים אונליין בעלות של 50 שח לשחקן למפגש. כאשר מפגש 0 (תיאום ציפיות) והמפגש הראשון הם ללא תשלום.

המפגשים מועברים בדסיקורד+ dnd beyond+ roll 20 כשאני מספק את כל המפות, הספרים דפי הדמות וכל מה שצריך.

אני מריץ קמפיינים רשמיים של dnd עם תוספות לפי הסיפורי רקע של הדמויות וכמובן ידידותי למתחילים :)

במידה וזה נשמע לכם מעניין ורוצים לשמוע עוד מידע מוזמנים לשלוח הודעה בפרטי :)
היי תודה על התגובה, אבל הרבה פחות מתחברים לסשנים אונליין... : )

כנכתב, אנחנו 4 שחקנים, בני 28, ברמות ניסיון שונות - אחד חסר ניסיון, אחד עם ידע נרחב מעט יותר ועוד שניים עם ניסיון של 2-3 קמפיינים - המחפשים להתחיל לראשונה קבוצת משחק הכוללת את ארבעתנו עם עדיפות חזקה מאוד למפגשים פיזיים.
שניים מאיתנו מכפר סבא, אחד מהוד-השרון והרביעי ברמת-גן, כך שאלו והאזורים הסמוכים להם הם בטווח החיפוש שלנו.
נשמח מאוד למלא שורות אצל שליט מבוך עם חוסר בשחקנים או למלא את שורתנו בשליט מבוך המחפש קבוצה : )

ניתן ליצור קשר כאן בשרשור וגם בהודעות פרטיות, משם נמשיך כבר לווטסאפ.

תודה לעונים : )
היי היי! אם אתם מוכנים לאמץ אליכם עוד שחקנית (חסרת נסיון) אני אשמח להצטרף! מחפשת קבוצה באזור השרון

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה