• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 3/3.5 [3.5]: תתי סוג של לוחמים(Archtypes of Warriors)- עלה המשסף

אצל פנג קוסם-לוחם שמשתמש בלחשים "פיצוציים" כמו כושף קרבי לא נקרא מג בגלל שהם נלחמים עם לחשים באותה מידה אם לא יותר כמו בנשקים. הנקודה היא שהם לא מטילים לחשים כדי להילחם יותר טוב, אלא נלחמים עם הלחשים, ולכן לא נחשבים כלוחמים קסומים אלא כלוחמים קוסמים, שהם שני דברים שונים.
הדבר תקף גם למחרף. מג זעם לא נכלל בגלל שהוא בסך הכל נותן להטיל לחשים במהלך זעם ושיפורים נוספים, ככה שהוא מתאים בערך כמו אשף להגדרה. מובהק הכוכב הירוק יכול לשמש כמג, אבל לא במיוחד, ולכן לא באמת מתאים כ-"מומלץ". אגרוף נאור... אני לא באמת זוכר מה היכולות שלו, ויכול להיות שהוא באמת מתאים כמג.

הזוטון הסביר את דעתי מעולה. וכן, אתה די צודק, גם האגרוף הנאור ומובהק הכוכב הירוק מתאימים למאגים: אבל מרובי מקצועות. שים לב שכל מקצוע יוקרה שציינתי(חוץ ממג ומתעל נתיב הפגיון) ניתן לענות על הדרישות שלהם בעזרת מקצוע יחיד.

אשרדלון- מסנג'ר.

והיום, לקראת הבאסה של חזרה ללימודים- פרק שני: הקשת!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה