• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 3/3.5 [3/3.5] כוהן-נוכל

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Talos
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
היי,

אני רוצה לשחק דמות שהיא מין כוהן-נוכל שכזה, סוג של סוכן חשאי של הכנסייה. הוא כוהן-שטח, כזה שיש לו ידע בהרבה מאוד תחומים (כמו לנוכל) יכול להתחבא ולאסוף מידע מודיעיני של האויב המרושע וכו'..

סוג של הייבריד בין כוהן לנוכל.

חוץ מלקחת דרגות מקצוע מהמקצוע השני, אילו עוד אפשרויות יש לי כדי לשחק דמות שכזאתי? אני רוצה קראנצית יכולות ומיומנויות של נוכל (כמו הרבה נקודות מיומנות, דקירה בגב וכו'..) ויכולת הטלת לחשים של כוהן, אבל ללא הצורך בשריונות כבדים, מומחיות בנשקים וק8 חיים של הכוהן. גם ביכולת הגירוש של הכוהן אין לי ממש צורך (לא ממש מתאים לדמות, אבל אפשרי).

זה מה שאתה מחפש. אתה מקריב יכולת קרבית, ומקבל 6 נקודות מיומנות לדרגה, את דומיין הידע בחינם, וידע טרובדורי. תקח את תחום ההשפעה קובולד (נותן לך את היכולת של הנוכל מציאת מלכודות), ואתה כבר מאוד דמוי-נוכל. אם אתה ממש רוצה אתה יכול להשתמש בשלושה כשרונות (לחש מוארך, הגרסה של ה24 שעות מהשלם לקדושה, והכשרון שנותן לך להקריב נסיונות לגירוש אל מתים במקום להעלות את דרג הלחש) בשביל לשים על עצמך באפים 24\7 שיתנו לך יכולות.. נוכליות. חן חתולי קופץ לי ישר לראש, אבל אני בטוח שיש הרבה לחשים שיעזרו לך בזה.

אם אתה עושה את כל מה שאמרתי, הבילד יעבוד בצורה מושלמת בדרגה 3 אם אתה בנאדם\לקחת flaw (עוד ואריאנט שמופיע בSRD). בלי החלק האחרון יעבוד לך מושלם כבר בדרגה 1.

yellow_acid אמר/ה:
גאלאן שכח לציין שהוא מדבר על Cloistered Cleric שהוא ואריאנט לכהן מהספר Unearthed Arcana
למה שכח? נתתי לינק לSRD

כנראה לא רואים אותו טוב, אני אעשה את הלינק יותר מודגש

2MUCH אמר/ה:
אולי תנסה את אורב צורר צללים מהמדרך להרפתקן? זה יעבוד כל עוד אתה בנטייה טובה

לא מתאים למה שהגמד ביקש, כי אורב צורר צללים הוא מקצוע יוקרה שנועד לעזור לריבוי מקצועות בין נוכל לכהן, והגמד לא רוצה לעשות ריבוי מקצועות

גאלאן אמר/ה:
yellow_acid אמר/ה:
גאלאן שכח לציין שהוא מדבר על Cloistered Cleric שהוא ואריאנט לכהן מהספר Unearthed Arcana
למה שכח? נתתי לינק לSRD

כנראה לא רואים אותו טוב, אני אעשה את הלינק יותר מודגש
שניהם מתארים את אותו רעיון, אך לקוחים ממקורות שונים, ולכן יש ביניהם הבדלים.

יש גם מספר מקצועות יוקרה בcomplete divine והcomplete adventurer שמנסים בצורות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות לשלב בין כוהן לנוכל. ביניהם: Shadowbane Stalker, Shadowbane Inquisitor, Black Flame Zealot, Temple Raider of Olidammara

נשמע רעיון נחמד אבל אז זה יהיה מקצוע חזק ביותר ודברים לא היו פרים כגון: גם מהיר גם מרפא גם לא צריך שריון חזק וגם מגרש מתים. למישהו זה נשמע הגיוני???????? :shock: :shock: :shock:

וולברין אמר/ה:
נשמע רעיון נחמד אבל אז זה יהיה מקצוע חזק ביותר ודברים לא היו פרים כגון: גם מהיר גם מרפא גם לא צריך שריון חזק וגם מגרש מתים. למישהו זה נשמע הגיוני???????? :shock: :shock: :shock:
הוא מחפש סוג של שילוב שני מקצועות באחד,והוא לא מקבל יכולות של גנב ונאלץ להקריב חלק משל כוהן,אז כן,זה נשמע לי פייר

לא, זה לא ׳פייר׳. אבל זה בסדר, כי בדרך כלל הכהן יהיה ויתר טוב מהנוכל- הוא מטיל לחשים מלא והנוכל לא. אם תסתכל בtier system for classes במינמקס, אתה תראה שהכהן בטייר אחד (=בידיים הנכונות יכולות שוברות משחק, אבל גם אצל שחקן פחות טוב עדיין חזק מאוד) והנוכל טייר ארבע אם אני זוכר נכון (=יכול להיות די חזק ולעשות מאוד טוב בדברים ספציפיים, עבל לא משהו באחרים. אצל שחקן פחות טוב הוא יצא מאוד חלש).

זה לא אומר שכל הכהנים יותר טובים מכל הנוכלים, אבל בדר״כ כהן יהיה יותר שימושי לחבורה מנוכל. רוצה משחק יותר הוגן? תשתמש בנבחר במקום כהן. הוא מטיל לחשים ספונטני שזה פחות טוב מכהן, והוא מחליף את היכולת עם הפוטנציאל העצום גירוש אל מתים ביכולות פחות שימושיות. הוא עדיין יכול להיות חזק יותר משמעותית, אבל הוא חלש יותר מהכהן ויותר קשה להפוך אותו לעוצמתי בצורה מגוחכת  

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה