- טווח גילאים
- 21+
- מיקום בארץ / פלטפורמה
- אונליין רול 20, דיסקורד
- בתשלום?
- לא
הי, אז אנחנו קבוצה של חמישה בנים שעוד שבועיים בערך מתחילים קמפיין לפי חוקי מבוכים ודרקונים 2024, אני השה"מ (ארבעה שחקנים ואותי) וזה הקמפיין הראשון שאני מעביר ובכללי אני די חדש למשחק. שחקן (שהיה אמור להיות השחקן החמישי) הודיע אתמול שהוא לא יוכל להשתתף וככה שיש מקום פנוי. קבענו כבר על ימי שני ב 20:00 העלילה תיהיה צ'יל, אני מקווה לצליח להכניס לור ושיהיה מקום לרול פלי ופאזלים ומידי פעם קרבות אפיים. והדגשים היחידים שיש הם ששחקנים ביקשו להימנע מגור מוגזם, תיאורים מיניים, ומלהכניס התקפי לב ומחלת הסרטן לסיפור.
אין דרישה לניסיון מוקדם אבל צריך תגובה מהירה והכנה מהירה של הדמות. אני בונה את העלילה והעולם סביב מה שהשחקנים רוצים לשחק (יעני מי שרוצה להיות אציל צריך להקים לו משפחת אצולה, קלריק לאיזה יישות מעניינת צריך להרכיב יישות) והיות וכל השחקנים כבר שלחו דמויות ואני בונה עלילה זה קריטי שתהיו זמינים ותכינו מהר כדי לא לעכב את יצירת הקמפיין.
אין דרישה לניסיון מוקדם אבל צריך תגובה מהירה והכנה מהירה של הדמות. אני בונה את העלילה והעולם סביב מה שהשחקנים רוצים לשחק (יעני מי שרוצה להיות אציל צריך להקים לו משפחת אצולה, קלריק לאיזה יישות מעניינת צריך להרכיב יישות) והיות וכל השחקנים כבר שלחו דמויות ואני בונה עלילה זה קריטי שתהיו זמינים ותכינו מהר כדי לא לעכב את יצירת הקמפיין.
עריכה אחרונה: