• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ראיתי ואהבתי את Spider-man a brand new day

בהחלט סרט מוצלח, מפתיע לטובה וגם משלב היטב דמות עתידית.
מה שמגניב בו במיוחד, שזה יותר סיפור מסע בלי נבל כזה או אחר - ובהתאם גם אין בו הרבה אקשן.
מי שגונב את ההצגה לדעתי זה פרנק ה Punisher אבל גם ספיידרמן עצמו נותן אחלה הצגה, גם הדמות המסתורית וגם האלק.

אחלה סרט ושווה לראות

ממש אחלה, אם כי לא אהבתי שהכניסו את ילנה / white widow, וגם קראו לה black widow בכלל משום מה. הרגיש שהכניסו אותה סתם כדי להכניס קישור לשאר היקום, אבל זה סתם מבלבל אנשים שלא ראו כל סרט לפני.

מה שכן, הסרט הזה ממש נגד חיסונים. אחד הקונפליקטים הראשיים בו זה כמה זה לא מוסרי לדכא גנים ספציפיים באמצעות הזרקה שמשנה את הmRNA שלהם, וכמה חשוב להיות טבעיים. לא התכוונו כמובן, אבל מצחיק כמה זה דומה.

בקשר לנקודה השנייה, לא הסתכלתי עליה בהקשר של חיסונים - הם הרי לא גנטיים (אלא אם מקבלים את ה"חדשות" ממקור מפוקפק)
זה בהחלט יכול להיות קשור ל Eugenics, חקר ה DNA וכל מיני טרנדים שלא ממש התממשו בינתיים של ברירת עוברים / תאי זרע / ביציות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
חזרה