מה? בני הדם יכולים לילמוד תעצומות?TaleOfSorrow אמר/ה:מהות 1 מתייחס גם לבני אדם ועם כל הכבוד אני לא רוצה לראות בני אדם ש"בולעים" אבני מוקד.
.
מה? בני הדם יכולים לילמוד תעצומות?TaleOfSorrow אמר/ה:מהות 1 מתייחס גם לבני אדם ועם כל הכבוד אני לא רוצה לראות בני אדם ש"בולעים" אבני מוקד.
.
TaleOfSorrow אמר/ה:מהות 1 מתייחס גם לבני אדם ועם כל הכבוד אני לא רוצה לראות בני אדם ש"בולעים" אבני מוקד.
למרות שכל העסק הזה של "לבלוע" אבני מהות לא נראה לי,נשמע כמו משהו של האלכימאים ולא מתאים כל כך ללטאות או לנשגבים אחרים.
למרות שהצ'ארם "לבלוע את לב דרקון האדמה" מעניין למה שהוא יעבוד עם כל אבן מוקד של היסוד? אם האבן מוסיפה נק' לניהול טקסים כי זה משהו של יסוד האדמה אז היא גם תוסיף לקשיחות וספיגה וכו'?
התדר של האבן וההתכווננות אליה הן אלא שמאפשרות להוציא פוטנציאל מסויים מהאבן ולאו דווקא היסוד שלה לכן אם כבר הייתי דואג שלפחות האבן תהיה מכוונת לתדר קרוב ככל האפשר.
stream אמר/ה:הצ'ארם הזה מחליף את זה שבתחילת העץ? כי לא ממש ברור...
חוץ מזה, לתעצומות עם משך קבוע אין מחיר המחיר צריך להיות משולב בתיבת טקסט, הוא לא המחיר של הצ'ארם.
מה גם שהמשך לא צריך להיות 'משתנה', כי אין פה הקדשת מאנות... לדעתי לא צריך להיות פה משך, פשוט תשים מקף (-)
מה גם, שאם התעצומה הזו לא באה להחליף את זה של הדמי דרקון, על הדמי דרקון היו לי כל מיני הערות והארות....
TaleOfSorrow אמר/ה:מה שהיתה הכוונה שלי במשפט האחרון היתה שאם נניח שבתוך יסוד האדמה ישנם תדרים מסויימים לאנרגייה של האבן (כמו החלוקה לכשרונות) אז אבן שה"תדר" שלה מכוון ל"התנגדות" תוסיף להתנגדות.
אני רואה מסכים שהאבנים חולקים את אותה "אנרגייה" של יסוד האדמה אבל שוב, מוזר לי שאבן שמוסיפה לי קוביות לפעילות חברתית תוסיף לספיגה.
לדעתי אם כל אבני המוקד היו חולקות בסיס משותף (מעבר לזה שהם יסוד האדמה) אז היה אפשר לתת בונוס זהה כי אם זה ככה אני לא רואה הבדל בין זה לבין נשגב שמוצא אבן מוקד של יסוד אדמה ופשוט מוציא ממנה בונוסים שהיא לא נותנת כי היא מיסוד האדמה והוא מתכוונן אליה אז עם צ'ארם מתאים הוא יכול להשתמש באנרגייה של אותו היסוד.
אם האבן עושה משהו אז זה מה שהיא יודעת לעשות אחרת הלטאות היו משתמשות ב 5 אבנים ומהן עושות מה שהן רוצות.
וואלה, ענית. לא ראיתי את זה...נוקס אמר/ה:stream אמר/ה:הצ'ארם הזה מחליף את זה שבתחילת העץ? כי לא ממש ברור...
חוץ מזה, לתעצומות עם משך קבוע אין מחיר המחיר צריך להיות משולב בתיבת טקסט, הוא לא המחיר של הצ'ארם.
מה גם שהמשך לא צריך להיות 'משתנה', כי אין פה הקדשת מאנות... לדעתי לא צריך להיות פה משך, פשוט תשים מקף (-)
מה גם, שאם התעצומה הזו לא באה להחליף את זה של הדמי דרקון, על הדמי דרקון היו לי כל מיני הערות והארות....
התעצומה הזו אינה מחליפה את התעצומה בתחילת העץ, חשבתי שלכתוב שהיא מיועדת לסולארים יהיה מספיק... מודה, טעיתי.
כשאני רואה בעיני רוחי את הפעלת התעצומה, אני רואה איך הנשגב משלם את כוח הרצון תמורתה. לבלוע אבן מוקד כל אחד יכול אך רק אליו שממש רוצים בכך (כוח רצון) יהנו מהכוח הגלום בה, לכן בהמשך התעצומה כתובות עליות נוספות, לכן רשום 'משתנה'.
לגבי ההערות לגבי דמי הדרקון, חשבתי שעניתי לך (9 הודעות) למעלה... או שאולי אני טועה?
). לחוסר בכוח רצון יש השלכות משחקיות ואני משאיר למנחים את האפשרות לנצל חולשה זו. גם אם זה נוגד את חוקי הכתיבה לתעצומות מהות. אשמח אם תפנה אותי לתעצומה המבבוסת על כוח רצון כדי שיהיה ניתן לשוות ואם אני טועה בכתיבה, אשנה.