• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

תמות, מודל ארור !

molejo

פונדקאי ותיק
התחלתי עכשיו בהרכבה של ה-Cygnar Stromblades שלי, ואלו פשוט מודלים ארורים !
מידת חוסר ההתאמה של החלקים שם היא פשוט כל כך גדולה, שיש נשקים שהייתי צריך לחתוך באמצע, להשתיל מאריך בפנים, ורק אז הכל הצליח להתאים, וגם את זה הייתי צריך ליפות עם GS
יש לי שם מודל של 3 חלקים, עם 3 נקודות הדבקה, שהייתי צריך בו סה"כ 5 מוטות חיזוק, כלומר 10 קידוחים.

מטרתו של עץ זה היא בשביל שאתם תוכלו לשתף אותנו בעוד חוויות זוועה שהיו לכם עם מודלים בעייתיים במיוחד, בשביל שנדע להימנע מצרות, או לפחות להכין את עצמנו נפשית מראש.

מינוטאורים מזדיינים ממתכת שלא מסוגלים גם להסתכל קדימה וגם ולהסתדר בשורה. הייתי צריך להדביק אותם באלכסון ><

או הו, ואותם פיוריז מקוללים, שלא תדעו מכאלה אף פעם! בלתי ניתנים בשום מצב אפשרי או שילוב קיים(יש 4-5 מודלים לפיוריז) להעמדה בצמידות. לפחות סקירמישרס... >_>
עליהם עשיתי וואחד מאמץ, שיניתי לכל אחד ואחד מהם, עם המון פוטי, דבק, וחתיכות פלסטיק, את מבנה הכנפיים כדי שיוכלו להיות קצת יותר קרובים במצב סקירמיש, אך עדיין לא ניתן לסדר אותם ב B2B.

הקופסה השניה שלי הייתה הפארסייר...
ויש את הקו הזה שמתחבר למשתח..
הוא היה גדול מידי והיה לי רק סקין ממש חדה!
אתם יודעים מה זה לחתוך את זה\לנסות לחתוך את זה במשך איזה כמה שעות!

מה שאני עשיתי עם העטלפים שלי (עד שהם נשבר-... דאממ- ידעתי שלא הייתי לצירך להדביק אותם לבסיס העגול, השקוף של המעופפים... להבא...)

זה להדביק אותם בגבהים שונים- אחד רגיל, אחד לקנוורט לבסיס שקוף כאילו הוא מעופף (יש לי אחד ספייר), אחד על סלעף אחד על גופה- אומנם יותר עבודה, אבל הרבה יותר מיוחד, ו-היי הם יעמוד לך אחד ליש השני, ועם כל הכבוד מאיר- לצבא 4000+ צבוע לגמרי- זה פיתרון הרבה יותר טוב מבסיסים ריקים... :wink: 8-)

הדרקון מהדורה חמישית של הWE.
(וזה כמובן אחרי שאתה מחליף את מעמד ה40 מלימטר שנותנים לו...)

וגם הקטפולטה של הTK היא לא המודל הכי סימפטי.

tangelwoogd אמר/ה:
וגם הקטפולטה של הTK היא לא המודל הכי סימפטי.

אני הדבקתי כמעט כל סוג של מפלצת, יחידה, גיבור מ2 המהדורות האחרונות...
לא מצאתי משהו יותר גרוע מהקטפולטה...

בעצם......רזין. החומר הכי בנז@#$& שקיים. או קיי אז הצלחנו להדביק את המודל, ולהפטר מהנזילת חומר שהרסה פרטים לחלוטין באורך פלא, עכשיו בואו נרסס את זה בורניש כי ספריי לא תופס ככה סתם (כמובן אחרי ששטפנו אותם באמבטיה עם סבון כלים וקרצפנו כל חלק וחלק).
מה הספריי לא עובד? טוב בואו נעשה כמה שכבות של ורניש מהמיכל, מה גם זה לא? עדיין יש מקומות שזה לא תופס? רציני? :| > :( > :cry:
אני בחיים לא קונה מפורג' וורלד, הדרדנט והמבנים הרבים מפורג' וורלד עלו לי הון והם צבועים לא משהו ומשום מה מאד גושי ^

ארור אותו זה שהמציא את הדגם של המחריב (אלדר אפלים). השחקן האומלל נדרש להדביק את כנת התותח-לתותח-לידי התותחן-לגוף התותחן-לרצפת המחריב בבת אחת, כדי שהכל יתאים. פלא שארבעת התותחנים שלי עומדים בתוך שלוליות דבק אפוקסי גועליות?

הדימונטס הן מודלים זוועתיים. היד היא בקוטר של בערך מילימטר, ואף פעם לא מחזיקה עם סופר גלו. לא עוזרים גרין סטאף, נייר טואלט, לחכות עם הדבק, כלום. השיטה היחידה שהצלחתי להדביק יד של אחת בנסיון הראשון הוא עם דבק אפוקסי שהיה פשוט סמיף כל-כך שמתח הפנים שלו היה מספיק חזק בשביל להרים את היד בעצמו. מה שכן, ברגע שהן נדבקות, הן לא מתפרקות.
וכמו שעומר ציין, דרקון הכאוס הישן הוא זוועה (יזכרו באי כנס "השמש החולה" באלקנה - או שמא זה היה אצל ברק כחודש קודם - שהוא ניסה לרצוח אותי וכמעט הצליח).

אם אפשר לציין בכיוון ההפוך, המארינז הם מודלים שטרם יצא לי לא להצליח בנסיון ראשון (ולא משנים השילובים של מתכת / פלסטיק ומשקל של חלקים ביחס לשטח הפנים), וקרו לי יותר פעמים שנשברו חלקי פלסטיק (עמודים של דגלים, למשל) מאשר שהתפרקו הדבקות.

והנה עוד סיבה שה-Storm Blades ממשיכים לככב אצלי בטבלת הארורים
הדגלן שלהם מחזיק ביד הפנויה שלו אתה החרב, בצורה שמוטה כלפי מטה
עד כאן הכל טוב ויפה, אבל החרב יוצאת כ"כ נמוך, שהיא מסתיימת יותר נמוך מהבסיס, מה שמונע מהמודל לעמוד בצורה ישרה על השולחן, ויתרום רבות לעובדה שהצבא מהשפיץ של החרב יתגרד יפה על הטריין

The Chosen One אמר/ה:
מה שאני עשיתי עם העטלפים שלי (עד שהם נשבר-... דאממ- ידעתי שלא הייתי לצירך להדביק אותם לבסיס העגול, השקוף של המעופפים... להבא...)

זה להדביק אותם בגבהים שונים- אחד רגיל, אחד לקנוורט לבסיס שקוף כאילו הוא מעופף (יש לי אחד ספייר), אחד על סלעף אחד על גופה- אומנם יותר עבודה, אבל הרבה יותר מיוחד, ו-היי הם יעמוד לך אחד ליש השני, ועם כל הכבוד מאיר- לצבא 4000+ צבוע לגמרי- זה פיתרון הרבה יותר טוב מבסיסים ריקים... :wink: 8-)

מכיר, ושקלתי לעשות לפיוריז בזמנו, אבל הפוזה שלהם לא סימפטית ביותר בשביל תעופה. עדיין לא אבד הקלח, ואם מתישהוא אתחרט- זה מה שאעשה.

למאיר ועומרי- למה מה קרה למתמטיקה של כיתה ג'? עובדים עם מספרים עגולים (עשרות/חמישיות), לא פיזיקת קוואנטים.

Dexter אמר/ה:
אתה יכול לתת תמונה של איך שזה נראה?

stormbladestandard.jpg

הנה,
דור, תאתר בתמונה מה לא בסדר עם הSB שלך ותתקן בהתאם, הכיטוב! :)

Dexter אמר/ה:
אתה יכול לתת תמונה של איך שזה נראה?
וודאי

הנה תמונה של הסמל:
SBSarge.jpg

שים לב לאזור שמוקף באדום, זה לא חלק מקורי מהמודל, אלא אטב נייר שנקדח פנימה.
בחלק המקורי זה היה קצר בבערך מ"מ, מה שגרם לזה שהאגרופים שלו לא התחברו טוב לידיים

הנה תמונה של סתם אחד:
StormBlade.jpg

שים לב כמה GS צריך בשביל לסגור את החורים שהיו שם (כל ה-GS מכסה חור, אין חפיפה)

והנה הדגלן שלי:
SBua.jpg

היד מחוברת בצורה שהיא התאימה הכי טוב לחיבור מארק, ואני לא ממש יכול לנתק אותה, כי דאגתי לחבר אותה כמו שצריך, עם פינינג והכל. אני פשוט אעשה לו הגבהה לבסיס או משהו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה