מצטער שלא מצאתי שם יותר טוב אבל בכל זאת...
אני שהם לחבורה יחסית רצינית, הרבה role playing במפגשים, ואחריהם השבוע עובר בדיונים (לעמים סוערים) על מה שקרה.
אתאר בקצרה את כל ה שחקנים:
AM: (כמעט) תמיד משחק כהן, עכשיו אבל הוא דרויד. בעצם היחיד בחבורה שמסוגל להתמודד עם divine magic מרמןת גבוהות 90% מהקסמים זוכר בע"פ. הדבר המצחיק הוא שהוא לא אןהב לרפא:
(קרב מאד קשה)
PC: בבקשה! ריפוי! אהי מת במכה הבאה!
AM: מה? לא יכול עכשיו, (ןמטיל לחש התקפי)
PC: סיבוב הבא אני מתחת ל0
AM: תוכל את ה good berry שנתתי לך...
PC: (בוכה)
(אחרי הקרב הקשה)
PC: שרדנו בנס, אני יכול לקבל ריפוי?
AM: לא, נגמרו לי הקסמים...
PC: (בוכה שוב)
LI: אוהב wizards אבל מוכן לנסות דברים אחרים... ממציא דמויות מענינות וטובות, שחקן טוב שכיף לשחק איתן
BN: תמיד לוקת דרגה ב ranger מתווכח על שינוי חוקים, תמיד הלוחם בחבורה (בדרך זו או אחרת) מסרב לקבל את עלינותי כשה"ם אבל אני מצליח לשלוט בו... איךשהוא תמיד כל הדמוית שלו עם charisma 6
SH: שחקן חדש, משקיע מאד, ונראה כשקן טוב מאד. משחק bard
OM: מצחיק מאד, לוקח דמויות מאד מיוחדות, והולך עד הסוף, הרבה role playing
ולסיום אני:
שה"ם, בדרך כלל לא סולח על שטויות של ה PCים ואם כן זה תמיד נשמר בסוד.
מאד נהנה מ role playing איכותי ומענין. איו לי שום בעיה לעבור מפגש בן 6-8 שעות בלי קרב אחד. תמיד מנסה לשמור על השחקנים בחשכה... לתת להם לעבוד קשה עד הפתרון...
מביא חפצים קסומים רבים אבל עם מחיר...
דרך אגב אני משחק ה forgotten realms, עולם מדהים!
אני שהם לחבורה יחסית רצינית, הרבה role playing במפגשים, ואחריהם השבוע עובר בדיונים (לעמים סוערים) על מה שקרה.
אתאר בקצרה את כל ה שחקנים:
AM: (כמעט) תמיד משחק כהן, עכשיו אבל הוא דרויד. בעצם היחיד בחבורה שמסוגל להתמודד עם divine magic מרמןת גבוהות 90% מהקסמים זוכר בע"פ. הדבר המצחיק הוא שהוא לא אןהב לרפא:
(קרב מאד קשה)
PC: בבקשה! ריפוי! אהי מת במכה הבאה!
AM: מה? לא יכול עכשיו, (ןמטיל לחש התקפי)
PC: סיבוב הבא אני מתחת ל0
AM: תוכל את ה good berry שנתתי לך...
PC: (בוכה)
(אחרי הקרב הקשה)
PC: שרדנו בנס, אני יכול לקבל ריפוי?
AM: לא, נגמרו לי הקסמים...
PC: (בוכה שוב)
LI: אוהב wizards אבל מוכן לנסות דברים אחרים... ממציא דמויות מענינות וטובות, שחקן טוב שכיף לשחק איתן
BN: תמיד לוקת דרגה ב ranger מתווכח על שינוי חוקים, תמיד הלוחם בחבורה (בדרך זו או אחרת) מסרב לקבל את עלינותי כשה"ם אבל אני מצליח לשלוט בו... איךשהוא תמיד כל הדמוית שלו עם charisma 6
SH: שחקן חדש, משקיע מאד, ונראה כשקן טוב מאד. משחק bard
OM: מצחיק מאד, לוקח דמויות מאד מיוחדות, והולך עד הסוף, הרבה role playing
ולסיום אני:
שה"ם, בדרך כלל לא סולח על שטויות של ה PCים ואם כן זה תמיד נשמר בסוד.
מאד נהנה מ role playing איכותי ומענין. איו לי שום בעיה לעבור מפגש בן 6-8 שעות בלי קרב אחד. תמיד מנסה לשמור על השחקנים בחשכה... לתת להם לעבוד קשה עד הפתרון...
מביא חפצים קסומים רבים אבל עם מחיר...
דרך אגב אני משחק ה forgotten realms, עולם מדהים!