• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים חיפוש מנחה חיפוש קבוצה תהיתי אם מישהו יכול לעזור לי

machinegirl

פונדקאי חדש
טווח גילאים
18-27
מיקום בארץ / פלטפורמה
מרכז/דיסקורד
בתשלום?
אחר-פירוט בגוף ההודעה
היי :) אני מחפשת מישהו שיוכל להכניס אותי יותר לעולם של מבוכים ודרקונים ולהסביר לי דברים קצת יותר מורכבים. מאז הילדות שלי תמיד התעניינתי להיכנס לתוך זה ועכשיו סוף סוף כשאני בת 18 וליפני צבא החלטתי שזה רעיון טוב (מקווה שזה לא מאוחר מידי). אבל כן, אם יש איזו קבוצה בדיסקורד או מישהו שיוכל לדבר איתי או להסביר לי או כל דבר אחר בסגנון (אפילו אשכרה לשבת בשיחה בזמן שקבוצה משחקת) אני יותר מאשמח 3>

היי, הדרך הכי טובה היא להצטרף ממש למשחק שמיועד למתחילים. לצערנו בדיוק פספסת הזדמנות להצטרף לאיזה משחק בכנס דרקוניקון, אבל בחול המועד סוכות יהיה אפשר לשחק גם בפסטיבל אייקון בתל אביב.

בנוסף, אם תרצי לציין באיזה אזור בארץ את מתגוררת, אפשר לנסות לשדך לך קבוצה למשחק ניסיון. במקרה כזה אני מציע למצוא קבוצה שיש בה גם שחקניות.

לגבי שיחת דיסקורד על התחביב, ראי הודעה פרטית.

machinegirl machinegirl זה אף פעם לא מאוחר יותר, כבר הנחתי לשחקנים "חדשים" בני 50 שנכנסו לתחביב הטוב בעולם (כלומר משחקי תפקידים ומבוכים ודרקונים) לראשונה בהתלהבות.
העצה הכי טובה שלי היא למצוא קבוצה בסביבה שלך ובאיזורי הגילאים שלך (חשוב שהיא תהיה קבוצה מכילה וסובלנית לשחקנים חדשים) ושם להתחיל, אז תלמדי יותר על המשחק וגם השאלות שלך יהיו יותר ממוקדות.
יש אינסוף יוטיובים שמסבירים על כל פרט במשחק, אבל לדעתי, אין כמו התנסות אמיתית, בהצלחה!

היי :) אני מחפשת מישהו שיוכל להכניס אותי יותר לעולם של מבוכים ודרקונים ולהסביר לי דברים קצת יותר מורכבים. מאז הילדות שלי תמיד התעניינתי להיכנס לתוך זה ועכשיו סוף סוף כשאני בת 18 וליפני צבא החלטתי שזה רעיון טוב (מקווה שזה לא מאוחר מידי). אבל כן, אם יש איזו קבוצה בדיסקורד או מישהו שיוכל לדבר איתי או להסביר לי או כל דבר אחר בסגנון (אפילו אשכרה לשבת בשיחה בזמן שקבוצה משחקת) אני יותר מאשמח 3>
היי, אני מתחיל עכשיו קבוצה באיזור המרכז ואין לי בעיה ללמד שחקנים תוך כדי, אם את מעוניינת דברי איתי בדיסקורד I itaygur200

בעיקרון יש לי מספר קבוצות שנפגשות בחולון על בסיס קבוע.
ויש קבוצה שמתחילה בחמישי הקרוב באיזור גילאי ה20.

יש ערוצי יוטיוב שמסבירים את הבסיס בצורה די פשוטה (באנגלית). באופן כללי ביוטיוב יש המון מידע.
ממה שאני מבין, היום זה די להיט לצפות בשחקנים (הכוונה ממש ל-actors) שמשחקים מו"ד.

מזה אפשר להתחיל להתעניין גם לבד. מאוד כדאי לחפש קבוצה של מתחילים, או קבוצה שמקבלת שחקנים חדשים, ופשוט להצטרף. אם את גרה במרכז אז אני מאמין שזה לא יהיה קשה לך למצוא קבוצה כזאת.
מו"ד בגרסה 5 היא ידידותית למתחילים, אז ממש אין לך מה לחשוש להצטרף גם אם את לא יודעת כלום.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה