• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ש: ספרים...

GandWar

פונדקאי מהשורה
אני מעוניין לנות את המדריך לשחקן, מדריך לשה"ם ואוגדן מפלצות.
אז אם המדריך לשחקן ולשה"ם ברור לי, אחד כבר יש, והשני יצא במרץ (אם לא יידחה).
מה אם האוגדן המפלצות?

בשביל לשחק מו"ד 3, אתה צריך להגיע לאחת החנויות הקרובות, שמוכרות את הספרים האלו, ולקנות את הסל"ש. זהו.
אם אתה רוצה לשהם, אתה צריך לחכות עד מרץ.
אם אתה רוצה להעשיר את השיהו"ם שלך, אתה תצטרך לחכות כמה חודשים טובים.

קודם כל אני גם יודע הרבה על המהדורות (והרבה על D&D בכלל) וגם אני חבר של דריזט אז אפשר גם לשאול את Lil' ol' me (רק שתדעו)
ועכשיו לשאלה: כן ובהחלט
כבר לא מוכרים אותם בחנויות רגילות אבל כן באתרים באינטרנט (אני ממליץ על AMAZON כמובן שיש עוד)

השגת ספרים בעברית של מהדורות קודמות יכולה להיות בעיה גדולה מאוד(אני עדיין מחפש, אז אם יש אתר טוב הייתי מעוניין לדעת עליו), אז אולי פשוט כדאי שתדבק למהדורה שלישית.

אתה לא צריך להתנצל שאתה משחק בלי ספרים. יכול להיות שבשיטה החופשית שאתה משחק אתה מגיע לאותה רמה כמו שהיית מגיע עם הספרים ואולי אפילו יותר.

מה שמפריע לי זה הקטע של השיעמום...
אוי, כמה הייתי רוצה שיהיה לי קצת משעמם... :cry:

soul-reaver אמר/ה:
השגת ספרים בעברית של מהדורות קודמות יכולה להיות בעיה גדולה מאוד(אני עדיין מחפש, אז אם יש אתר טוב הייתי מעוניין לדעת עליו), אז אולי פשוט כדאי שתדבק למהדורה שלישית.

בכנסים שונים יש מכירה של ספרים משומשים, די בטוח שתצלח למצוא בכנסים את הספרים השונים.

ראיתי כבר מספיק כנסים מסוג זה. לרוב אין להם כאלו שהם בעברית ואלו שכן כבר יש לי. אז, מישהו רוצה להחליף הרפתקות ישנות בעברית ששוכבות לו בארון?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה