• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים ש: נשגבים

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא eilouz
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Restless אמר/ה:
גם לי יש שאלה:
סולארים יכולים ללמוד אומנויות לחימה של דמי דרקון? וסולארים מליקוי חמה?
טכנית כן
כול סולאר יכול ללמוד אומניות לחימה של המנזר הטהור בתני שיש להם מורה
בגלל שאין דבר כזה אומניות לחימה של ... אומניות לחמה נגישות לכולם

שאלה נוספת
כתוב שליוזי יש כמה נשמות שיש להם גופים מישלם
זה אומר שגם לגיא ולאוכתון יש מיספר נשמות מה איתם איך הם מיתבתאות?

קופיל אמר/ה:
אין צורך בדאבל פוסט. יש עריכה.
שאלה ראשונה-הנשמות של גאיה, אאל"ט, הם דרקוני היסודות. והיסודנים.
שאלה שניה-הא?
כתוב במפורש שכול הבריאה נוצרה מהפראא והפראא הוא כולו מהות
מה שמוביל לכך שהחפצים אנשים וכול שאר הדברים עשוים ממהות
אני שואל על חפצים בגלל שהם לא יכולים להתנגד
ומה עם הנשמות של אוכתון?

סולארים יכולים ללמוד אומנויות לחימה מכל סוג שהוא, כאשר: את הארציות והשמימיות [כולל חמשת האומנויות של האלמנטים] הם יכולים ללמוד בלי מורה, ואת הסידיריאליות הם צריכים מורה שילמד אותם, ועדיין אין להם אפשרות להשתמש בסוטרות [רק סיידים יכולים]
לכל הנשמות של היוזי ואוטוקון וגאיה יש "גופים" משלהם. הם גם בדרך כלל לא גשמיים.
לגאיה יש את חמשת דרקוני היסודות. דרקון האדמה - אני חושב - הוא הפטיש שלה.
לאוטוקון יש גם חמש נשמות - הנפט, העשן, הברק, הקריסטל, והליבה.
*הכל* מהות. [וזו הסיבה למה קוראים לזה מהות]. לא מוזכר בשום מקום האפשרות של להפוך חפץ למהות. כמנחה, לא הייתי מאשר דבר כזה, לפחות בלי טכנולוגיה עתק N/A מהעידן הראשון.
חוץ מזה, זה נשמע כמו ניסיון להכניס את איינשטין לנשגבים, מה שהופך את זה לפסול מהיסוד.

iegolas אמר/ה:
*הכל* מהות. [וזו הסיבה למה קוראים לזה מהות].
שיהיה ברור: מהות = כל מה שקיים, העובדה שהוא קיים, והקיום שלו.

ויש לי שאלה: למה כולם חושבים שהיוזי רעים בכלל? הם היו בסדר גמור עד שהאלים האנוכיים באו וסירבו למלא את היעוד שלהם. הם נעשו מרושעים רק בגלל הכלא, לא?

אוטוקטון, או למעשה אוטוקטוניה, סופי? סופי ומוקף במשהו אינסופי? [כמו הבריאה והפראא או מלפיאס וסיקלין [המדבר האינסופי]]
למה אוטוקטון עזב את הבריאה?
מלפיאס, טכנית, נמצא elsewhere? או שהוא במקום אחר?
אם תחפור מספיק בבריאה, תגיע ל underworld? [אני די בטוח שלא, אבל לכל מקרה]
מה עושה גאיה? מה ההבדל בין גאיה והבריאה? [ברור שהוא קיים. השאלה מה הוא.]

iegolas אמר/ה:
אוטוקטון, או למעשה אוטוקטוניה, סופי? סופי ומוקף במשהו אינסופי? [כמו הבריאה והפראא או מלפיאס וסיקלין [המדבר האינסופי]]
למה אוטוקטון עזב את הבריאה?
מלפיאס, טכנית, נמצא elsewhere? או שהוא במקום אחר?
אם תחפור מספיק בבריאה, תגיע ל underworld? [אני די בטוח שלא, אבל לכל מקרה]
מה עושה גאיה? מה ההבדל בין גאיה והבריאה? [ברור שהוא קיים. השאלה מה הוא.]

אני לא בטוח לגבי אוטוכטוניה, אבל יש על זה ספר אז לא צריך לנחש. אני מניח שאוטוכטוניה היא הגוף המכני המזמזם והמהבהב של אוטוכטון [אגב, באוטוכטוניה יש 6 יסודות אבל שכחתי את רובם].
אני לא יודע אם אוטוכטוניה מוקפת, אבל היא "אל-מקום", ELSEWHERE. אגב, התכוונת לאחותו הבכורה של מלפיאס, ססלין, ולמרות שנאמר שהיא אינסופית היא בכל זאת מקיפה רק את מלפיאס ולוקח 5 ימים 'בלבד' לחצות אותה.
אוטוכטון עזב את הבריאה כי הוא היה הקדמון הכי מתבודד והכי מופנם. הוא יצר את הבריאה בעצמו - דהיינו, את גאיה, אם זה מחייב. הוא סתם היה בדיכי, אבל עכשיו הוא גוסס והוא כולו מפעל של הנשגבים שלו שנראה לי מנסים לשחזר אותו.

לגבי השאול: זה יכול להיות נכון ולא נכון באותה מידה.

ולבסוף, גאיה: ההבדל הוא כמו בין ארץ למדינה - גאיה היא חומר האדמה והמים, אבל הבריאה מעליה שורצת עלילות ופרטים. גאיה לא ממש עושה משהו - לא נראה לי שהיא נכלאה עם שאר היוזי, אחרת הם היו הורגים אותה כי היא עזרה לנשגבים. ביא בטח ממשיכה להוות בנחת את הקרקע.

אין לי את הספר של הרובוטריקים, אז אני לא יכול ממש לענות על שאלות לגבי אוטוכון. אבל ההסבר שנתנו נשמע סביר - הוא נמצא בערך באותו מקום שהכלא של היוזים נמצא בו: "מקום אחר". אל תחפש משמעות לסופי ואינסופי פה.... לא נראה שהכותבים מבינים מה זה בכלל.

לגבי החפירה - לא, לא תגיע לעולם התחתון. זה שקוראים לו "עולם תחתון" לא אומר שהוא נמצא פיזית למטה. הוא יותר במישור מקביל.

גאיה, לפי מה שכתוב, היא אכן הבריאה - ההרים, הימים והיערות. היא גם נמצאת ביואן שו, מתוקף היותה בצד המנצח. היא לא "עושה" כלום חוץ מלשחק במשחקי האלוהות ביחד עם שאר האינקרנה.

ביתר דיוק, לממלכה קוראים הליגה ההאסלנטית, והיא בעלת טכנולוגיה די מפותחת בתחומים מסוימים - יש להם ספינות ממונעות אאל"ט, והם היחידים שיודעים איך ליצר רובי קשת. לעוד מידע, תמיד יש את הספר הלבן.

ת'ור אמר/ה:
ביתר דיוק, לממלכה קוראים הליגה ההאסלנטית, והיא בעלת טכנולוגיה די מפותחת בתחומים מסוימים - יש להם ספינות ממונעות אאל"ט, והם היחידים שיודעים איך ליצר רובי קשת. לעוד מידע, תמיד יש את הספר הלבן.
איפו בספר הלבן?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה