• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים ש: נשגבים

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא eilouz
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מדפדף לי במדריך למנחה, לא עובר במיוחד בהקדמה או משהו, ומנסה ליצור אנטגוניסט אביסאל.
לא ממש הבנתי, אני אמור להוסיף לו את כל החבילות של התעצומות?
כי הוא מקבל ממש הרבה תעצומות, אפילו לאביסאל מהות 2 יש איזה 4 חבילות שבכל אחת מהם יש 4 או 5 תעצומות, זה אמור להיות ככה? האם הערכתי לא נכון את הכוח של האביסאלים שהם נותנים?

אני משוטט לי באודנולס קודקס, ורואה בנתונים ליצור מסוים (earth shattering worm) את היכולת endurance. עכשיו, אני יודע שזו יכולת ממהדורה ראשונה, אבל מה היא עושה, לטובת אלה שרוצים לדעת כיצד לעדכן את הדבר הזה?

יש לו התנגדות 3 וendurance 5. באיזה מהם להשתמש?
ועוד שאלה-bloody eyed burning jewel, ע"מ 94 של הקודקס-באיזה צ'ארמים אפשר להשתמש כדי לתגבר את ההשפעה?

תראו,קצת עיצבן אותי שרצפים,שזה הדבר הכי שווה במישחק,זה כל-כך יקר.אז קבעתי שעלות רצף בנקודות מענק היא נקודה לכל תעצומה מעבר לראשונה,כך שזה יוצא זול בנק' אחת.בנוסף,גם קבעתי שמותר לך להישתמש רק בחלק מהתעצומות ברצף במקום בכולו,אני שובר את האיזון פה במשהוא?

האם ההגנות המושלמות של הלטאות מגנות מפני התקפות מושלמות?
ואיך אני יודע איזה עתק צריך תחזוקה ואיזה לא? (באופן יותר ספציפי, אמולט אוף שאדו וולקינג וגם ווינגס אוף דה רפטור, שניהם מוונדרס אוף לוסט אייג', ע"מ 53-54)

1. קצת טריקי, כי מי שהכין את הצ'ארמים לא ממש הבין את המשמעות של perfect

Safety among enemies הוא הגנה מושלמת נגד התקפות שעונות על הדרישה, ולא מצינות במפורש "can not be dodged".
Unassailable Body of (Element) נחשב הגנה מושלמת כל עוד ההתקפה לא נופלת בקטגוריה שהגרסא לא יכולה להגן ממנה.

2. כל דבר שיש לו ערך "repair" עלי דורש תחזוקה ותיקונים.

3. לא.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה