• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

~שרשור off~

ולנושא אחר לגמרי -

כנס מיתופיה עומד לפנינו!! :D :) :dragon: 8-) :P 8-) :wink: :!: :!: :idea: :)

:D לא רק זאת, אלא ששנה נוספת מנהלי הפורום מרצים בו - כולל הרצאת פאנפיקשן מפי שמעון. הבו להם כבוד. לפרטים נוספים -

http://www.mythopia.org/

חברי פורום שמתכוונים לבוא יכולים להודיע על זה כאן, למרות שאני מניח שאפשר גם לפנות לשמעון אחרי ההרצאה שלו בכנס והוא יוכל לעזור לאנשים למצוא את דרכם אל חברי הפורום האחרים :wink:

Envinyatar אמר/ה:
גם אני - משום-מה - אהיה שם,
הגם שאני בספק אם אוכל לנכוח בהרצאה כלשהי שנמצאת בחלל הזמן שלפני ההרצאה שלי - אני ארצה סביר להניח לעשות חזרה אחרונה על הטקסט שלי (שמעון, התנצלותי מראש :oops: )

אני חושבת שתבלבל את עצמך יותר. לא תוכל ללמוד טוב יותר מכפי שלמדת עד עכשיו (יום לפני אחה"צ). זה אפקטיבי לגבי מבחנים, אז אני מניחה שגם לגבי הרצאות זה ככה:P

אה, נגה, לא ראיתי את ההודעה שלך.
ובכן, אנחנו ממילא ניפגש, ולא כ"כ קשה לזהות גם אם לא מכירים. בסופו של דבר, רוב מי שמגיע מהמגדל יודע איך שמעון וגדעון נראים, כך שבכל מקרה נתראה שם:)

סיימתי עכשיו ("בדקה התשעים" כדי להיות בהרצאות של מיתופיה :oops: ) את טרילוגיית "חומריו האפלים" שכל כך התעצלתי לקרוא. אני שמחה על הסוף המקורי. האח, אין שמחה ממני על... כמות הסוכר הבלתי נלאית?! *מקיאה איפשהו*

טרילוגייה מצוינת. מחכה בקוצר רוח למחר. אני מתכננת ללכת להרצאה על פולמן והדת, כי באמת עלו בי כמה תהיות, נראה אם עוד אנשים חושבים כמוני. :P

כנראה שאין צורך להרחיק עד לבריטניה הרחוקה כדי למצוא למצוא מקומות עם מספור לא שגרתי. ראו לאן הייתי צריך להגיע היום בבן גוריון לשיעור אלגברה ליניארית:
251566857099533.jpg

(מצטער על האיכות, זו המצלמה שיש לי בטלפון; להבהרת הטשטוש: מדובר בקומה ארבע וחצי).

כמובן, תיאוריות הקונספירציה חוגגות. מי היה מאמין שפרופסור סנייפ רוקח את שיקוייו בבנין לפיזיקה ושטרלוני מלמדת אלגברה ליניארית!?

האמת שבפעם הראשונה שבה ראיתי את התמונה שצירפת, לא ממש עשיתי את הלינקייג'
בינה ובין רציף תשע ושלושה רבעים.

האסימון נפל באיחור..
כנראה שהעסק אצלי מתחיל להחליד :? :(

אני עדיין לא מאמין שהצלחתי להחזיק את עצמי ליד מעבד התמלילים עד השעה הזו (אולי כוסית נדיבה של ליקר לימונצ'לו איטלקי עזרה קצת, אבל לכו תדעו :roll: ), אבל לא יאמן - הצלחתי לסיים "במכה אחת" את הטיוטה של פרק 29 ב"אגדת הפעמון", ועוד ברמה סבירה יחסית לשלב הזה של הכתיבה (ובוודאי יחסית לזוועה שנקראה טיוטה ראשונה של פרק 28, שעוד לקחה ממני שעות ארוכות של עבודה שהתפרסו על פני שלושה ימים).

למרות החשק המובן מאליו, נראה שאני אתאפק ולא אכבד את עצמי בעוד כוסית (סה"כ, יש גבול לכל תעלול, ועדיף שלא אגיע למצב שאתחיל למלא את הפורום בשטויות :| ).

ועכשיו, יש לי טיוטה ראשונה בת שמונה עמודים, בפרק שחשבתי שיהיה קצר מאד (כלומר, המון עבודה לטיוטה השניה), אבל די לצרה בשעתה...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה