• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש קבוצה שני שחקנים מחפשים קבוצה לאונליין, לא משנה השיטה

LexLuthor

פונדקאי חדש
טווח גילאים
18+
מיקום בארץ / פלטפורמה
אונליין (ROLL20 או כל פלטפורמה אחרת)
בתשלום?
לא
שלום לכולם!
אנחנו שני שחקנים מאזורים שונים בארץ. אנחנו בגילאי 30+. יש לנו די הרבה ניסיון עם כל מיני שיטות שונות. אנחנו מחפשים קבוצה עם מנחה להצטרף עליה או להתחיל הרפתקעה חדשה.
פחות משנה באיזה שיטה לשחק, כל עוד יש את המידע שצריך בזמינות רבה. אשמח אם תזרו איתי קשר פה בפונדק, ונתקדם משם לדיסקורד או משהו.
תודה רבה וערב נעים לכולם!

מחפש להנחות או קבוצה קיימת ו/או שחקנים לקמפיין קיים של דרגון בול או לקמפיין של דרגון בול שהמצאתי.

אזור תל אביב פרונטלי ו/או אונליין(יכול גם וגם)

אם זה מיותר רחוק עדיפות לגוש דן והמרכז

עדיפות לימי ראשון שני ו/או שלישי בשעות 19 עד 22

הכוונה היא שאני מקים קבוצה בסגנון הומברו של דרגון בול מעוניינים להצטרף?

שלום לכולם!
אנחנו שני שחקנים מאזורים שונים בארץ. אנחנו בגילאי 30+. יש לנו די הרבה ניסיון עם כל מיני שיטות שונות. אנחנו מחפשים קבוצה עם מנחה להצטרף עליה או להתחיל הרפתקעה חדשה.
פחות משנה באיזה שיטה לשחק, כל עוד יש את המידע שצריך בזמינות רבה. אשמח אם תזרו איתי קשר פה בפונדק, ונתקדם משם לדיסקורד או משהו.
תודה רבה וערב נעים לכולם!
יש לי שתי קבוצות אונליין.
מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית עם מספר טלפון.
שלום, אני מחפש שחקנים לשני קמפיינים שאני מריץ, אחד כבר באמצע ושני אמור להתחיל ברגע שאכין כמה עניינים. המשחקים הם אונליין דרך שרת דיסקורד, משחק שבועי בשעות הערב, שיטה היא שיטה יחודית שאני מפתח. רוצה לשמוע עוד? שלח לי הודעה:)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה