• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שנה טובה לכל חברי הפורום!

שמעון_נעים

פונדקאי ותיק
משגיח/ה בדימוס
אתר המגדל הלבן מאחל לכל קוראי הפורום שנה טובה ופוריה, שנת הצלחה ועבודה פוריה, שנת ביטחון ובריאות, שנת השכלה ולמידה וכמובן- שנת פאנפיקים פוריים. הבה נאכל וירטואלית תמר למען יתמו כל דמויות המרי הסו ורימון למען ירבו פאנפיקים משובחים כרימון (והפעם נוותר על תפוח בדבש כי מתיקות יתר זה משמין... :wink: ).
נקווה שתהיה זו שנה מוצלחת לאתר ולפורום, לעולם הפאנפיקים בכלל ולפרויקט עליו אנו עמלים מזה זמן רב, עד כי נראה לעיתים כי מתמשך הוא לנצח (אין זאת כך, כמובן, לאמיתו של דבר).

שנה טובה!

תכלה שנה וצרותיה (שלעתים אנו נדמים להגזים בהערכתן), תחל שנה וברכותיה...:)

מאחלת לכולכם שתהיה לכם שנה נפלאה ורצופת אתגרים, כשלונות שמתמעטים לצד גודלן של ההצלחות, חברות ושמחה. ואה, כן, מי ייתן והשנה מישהו ישכיל להוריד את האורק המכוער ההוא מראש הפורום. :orcwink:

שנה טובה!
ליהי

עריכה: אוי, שמעון, למען יתמו דמויות המרי-סו?! כמה לא נחמד מצדך לאחל כזה דבר, וכי מה ישעשע אותי בזמני הפנוי? :P

שתהיה לכולנו שנה נפלאה ועשירה, שנה בה נתגבר על מכשולים, נתחשל, ונמצא עצמנו חזקים משהיינו. שנה מלאת אהבה, מוזיקה, אמנות (בעיקר מסוג הספרות :) ), שנה בה נלמד לחיות בשלום עם הטבע ולשקם אותו, שנה בה נמצא את עצמנו, נלמד להעריך את מה שיש לנו ואת חברינו. שנה בה נתקדם במשעול החיים ונצליח איכשהו להתקדם בפתרון הסכסוך הישראלי-פלשתיני. שנה מלאת עשייה שאף אם לא תהיה תמיד קלה תקדם אותנו הלאה. שנה בה נלמד ונחכים, על עצמנו ועל הטבע ועל הסובב. שנה שלאחריה נוכל לומר "זו היתה שנה טובה."

שנה טובה!

(וסליחה על הקיטשיות. כשנותנים לי אני יכולה להיות קיטשית להחריד :oops: )

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה