• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שיר של אש וקרח-מרד החולות 5/5 אין מקום.

דורן נבדלת בדרכים רבות משאר הממלכה. דם, מנהגים והיסטוריה חוצצים בין דורן לשאר ווסטרוז. דורן מעולם לא נכבשה ע"י אאיגון ודרקוניו, בכך שנמנעה מלהרכיב צבאות גדולים שישרפו ע"י הדרקונים כמו שקרה בשדה האש,או מהתבצרות בטירות כמו הארן השחור ובניו. תחת זאת הם נלחמו בלחימת גרילה, התפזרו עם בוא הדרקונים, והטרידו את האויב בהתקפות כשיכלו.המלך דאירון הראשון כבש את דורן לפני שנה ,כיבוש אשר עלה לו בחייהם של 10,000 אנשים .לפני שבועיים עזב המלך למעלה מלך והשאיר את לורד טיירל ,יחד אם צבא אדיר שישמש כחיל המוצב בדורן. אתם חמישה אנשים, אשר באו מקצוות דורן כול אחד והסיפור שלו ,האובדן שלו, המטרה שלו, התאספתם בנמל ויל. נמל על אי קטן אשר נחשב כעיר החופשית האחרונה בווסטרז ,אשר לא נשלטת ע"י הטארגאריינים .
האם אתם תהיו האגדה הבאה ?

המשחק הוא משחק שיר של אש וקרח, המתרחש בדורן 140 שנים לפני פתיחת העלילה, בכיבוש דורן הראשון.
לכן לא חובה לקרוא את כול הסדרה בשביל לשחק, כי הרבה דברים שהיו בסדרה לא קיימים עדיין.
השיטה היא חופשיטה אך כדאי לדעת על הדמיות שלכם, אני מבקש שמי שירצה לשחק ישלח לי לפרטי את דף הדמות הבא .

שם:
בית אב:
קורות חיים:
מראה:
תארים:
קשרי דם:
נכסים:

הערה חשובה !
כמיטב המסורת של מרטין. אף דמות ב7 הממלכות אינה בטוחה, לכן אם אתם מתחילים לכתוב הודעות סתמיות, או לא מעניינות ,אז אני אמצע דרכים מרושעות לתקוע סכין בגב הדמיות שלכם .
(איזה משחק ראשון נחמד יש לי הא ?)

הערה חשובה שנייה
אם בא לכם, אתם יכולים לתקוע סכין בגב של הדמות האחרות, וכך לחסוך לי את העבודה .

הערה חשובה שלישית
כול מי שנרשם ודמותו מתה יכול ליצור חדשה שתצטרף באיזו שהיא דרך לחבורה.

הערה חשובה רביעית
מי שמפריעות לו גסיות ,או כול קללות, עדיף לו שלא ירשם.

התחלתי לכתוב את הדמות שלי ויש לי שני בעיות אז אני רוצה שיסברו לי כדי כבר אני הסים לכתוב אתת הדמות ונתחיל את המשחק.

בית אב:
קשרי דם:
נכסים:

רשמתי את שלוש הדברים שלא הבנתי מה בדיוק צריך לרשום בהם אפשר להסביר לי.

השלטון בווסטרז הוא שילטון פיאודלי, זאת אומר יש את בתי האב הגדולים כמו בית סטארק, או בית מארטל (השולט בדורן). בתי האב הגדולים נותנים אדמות לבתי אב קטנים יותר, שיהיו נושאי דגלם .וכך הלאה ,זאת אומרת שאם אתה בבית ווימבלדון (סתם בית שהמצאת) יש לך השפעה נוספת בכול אזור השליטה של הבית שלך(הרי אתה השליט ).
קשרי דם הם בן של מי אתה, מי אחותך, מי אמא שלך, לדוגמא
ג'יים לאניסר הוא בנם של טיווין לאניסטר וג'ואנה לאניסטר, תאום לסרסיי ,אח לטיריון לאניסטר המכונה "השימדון", ואביהם הביולוגי של ג'ופרי, מירסלה וטומן באראתיאון. (אני מקווה שכול אחד כאן קרא לפחות את הספר הראשון :lol: )ונכסים זה פשוט מה יש לך משלוש ספינות, ועד חרב מלאכת מחשבת שנוצרה ע"י אומן ממעלה מלך וכך הלאה .

dart-b אמר/ה:
השלטון בווסטרז הוא שילטון פיאודלי, זאת אומר יש את בתי האב הגדולים כמו בית סטארק, או בית מארטל (השולט בדורן). בתי האב הגדולים נותנים אדמות לבתי אב קטנים יותר, שיהיו נושאי דגלם .וכך הלאה ,זאת אומרת שאם אתה בבית ווימבלדון (סתם בית שהמצאת) יש לך השפעה נוספת בכול אזור השליטה של הבית שלך(הרי אתה השליט ).
קשרי דם הם בן של מי אתה, מי אחותך, מי אמא שלך, לדוגמא
ג'יים לאניסר הוא בנם של טיווין לאניסטר וג'ואנה לאניסטר, תאום לסרסיי ,אח לטיריון לאניסטר המכונה "השימדון", ואביהם הביולוגי של ג'ופרי, מירסלה וטומן באראתיאון. (אני מקווה שכול אחד כאן קרא לפחות את הספר הראשון :lol: )ונכסים זה פשוט מה יש לך משלוש ספינות, ועד חרב מלאכת מחשבת שנוצרה ע"י אומן ממעלה מלך וכך הלאה .

טוב בהמשך השבוע אני השלח לך את הדמות.

אני אכתוב דמות... שמור לי מקום.
אגב, חייבים אני מניח להיות דורנים לא? אפשר להיות ממקום אחר אם תהיה לי סיבה טובה לכך?
אגב, מה רמת האצילות שלנו בערך צריכה להיות? אםפשר להיות ממשפחת המלוכה? האצילם הגדולים? אצילים זוטרים? או שכירי חרב חסרי עכבות? (או שזה תלוי במושקעות הרקע?) אגב, נמחשב שלי דפוק אז אני נורא ישמח אם המשחק ידחה כמה שיותר....

לא חייבים להיות דורנים אבל צריך סיבה טובה למה אתם בדורן, ומה הכיבוש גרם לכם.
ואני באמת מעדיף שלא תהיו אצילים מבתי אצולה גדולים ,ולא ממשפחת המלוכה. אבל כמו שאמרת הכול תלוי ברקע שלכם ,מכיוון שאנחנו משחקים בחופשיטה, הכול תלוי איך תתארו את הדמות. ובבקשה תיצמדו לדף הדמות שפירסמתי בהודעה הראשונה .

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה