דורן נבדלת בדרכים רבות משאר הממלכה. דם, מנהגים והיסטוריה חוצצים בין דורן לשאר ווסטרוז. דורן מעולם לא נכבשה ע"י אאיגון ודרקוניו, בכך שנמנעה מלהרכיב צבאות גדולים שישרפו ע"י הדרקונים כמו שקרה בשדה האש,או מהתבצרות בטירות כמו הארן השחור ובניו. תחת זאת הם נלחמו בלחימת גרילה, התפזרו עם בוא הדרקונים, והטרידו את האויב בהתקפות כשיכלו.המלך דאירון הראשון כבש את דורן לפני שנה ,כיבוש אשר עלה לו בחייהם של 10,000 אנשים .לפני שבועיים עזב המלך למעלה מלך והשאיר את לורד טיירל ,יחד אם צבא אדיר שישמש כחיל המוצב בדורן. אתם חמישה אנשים, אשר באו מקצוות דורן כול אחד והסיפור שלו ,האובדן שלו, המטרה שלו, התאספתם בנמל ויל. נמל על אי קטן אשר נחשב כעיר החופשית האחרונה בווסטרז ,אשר לא נשלטת ע"י הטארגאריינים .
האם אתם תהיו האגדה הבאה ?
המשחק הוא משחק שיר של אש וקרח, המתרחש בדורן 140 שנים לפני פתיחת העלילה, בכיבוש דורן הראשון.
לכן לא חובה לקרוא את כול הסדרה בשביל לשחק, כי הרבה דברים שהיו בסדרה לא קיימים עדיין.
השיטה היא חופשיטה אך כדאי לדעת על הדמיות שלכם, אני מבקש שמי שירצה לשחק ישלח לי לפרטי את דף הדמות הבא .
שם:
בית אב:
קורות חיים:
מראה:
תארים:
קשרי דם:
נכסים:
הערה חשובה !
כמיטב המסורת של מרטין. אף דמות ב7 הממלכות אינה בטוחה, לכן אם אתם מתחילים לכתוב הודעות סתמיות, או לא מעניינות ,אז אני אמצע דרכים מרושעות לתקוע סכין בגב הדמיות שלכם .
(איזה משחק ראשון נחמד יש לי הא ?)
הערה חשובה שנייה
אם בא לכם, אתם יכולים לתקוע סכין בגב של הדמות האחרות, וכך לחסוך לי את העבודה .
הערה חשובה שלישית
כול מי שנרשם ודמותו מתה יכול ליצור חדשה שתצטרף באיזו שהיא דרך לחבורה.
הערה חשובה רביעית
מי שמפריעות לו גסיות ,או כול קללות, עדיף לו שלא ירשם.
האם אתם תהיו האגדה הבאה ?
המשחק הוא משחק שיר של אש וקרח, המתרחש בדורן 140 שנים לפני פתיחת העלילה, בכיבוש דורן הראשון.
לכן לא חובה לקרוא את כול הסדרה בשביל לשחק, כי הרבה דברים שהיו בסדרה לא קיימים עדיין.
השיטה היא חופשיטה אך כדאי לדעת על הדמיות שלכם, אני מבקש שמי שירצה לשחק ישלח לי לפרטי את דף הדמות הבא .
שם:
בית אב:
קורות חיים:
מראה:
תארים:
קשרי דם:
נכסים:
הערה חשובה !
כמיטב המסורת של מרטין. אף דמות ב7 הממלכות אינה בטוחה, לכן אם אתם מתחילים לכתוב הודעות סתמיות, או לא מעניינות ,אז אני אמצע דרכים מרושעות לתקוע סכין בגב הדמיות שלכם .
(איזה משחק ראשון נחמד יש לי הא ?)
הערה חשובה שנייה
אם בא לכם, אתם יכולים לתקוע סכין בגב של הדמות האחרות, וכך לחסוך לי את העבודה .
הערה חשובה שלישית
כול מי שנרשם ודמותו מתה יכול ליצור חדשה שתצטרף באיזו שהיא דרך לחבורה.
הערה חשובה רביעית
מי שמפריעות לו גסיות ,או כול קללות, עדיף לו שלא ירשם.