Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
[היום המורה למתמטיקה, שצעקתי לו פעם במסדרון "תעשה לי קוסינוס!" היה איתנו בשיחה לקראת הבגרות במתמטיקה. מסתבר שהוא יותר מזוכר לי את השטות הזו "אה, כן, אני מכיר פה כמה מהתלמידים... *מונה כמה שמות* ו, אוה! הנה זאתי שצעקה לי בתחילת השנה 'תעשה לי קוסינוס'! את עדיין מעוניינת? את תמיד מוזמנת אלי לחדר אחרי הלימודים, בהפסקות ובין השעורים, את יודעת."
מורים למתמטיקה הם ברצינות עם מפחיד.]
ובקשר להתנתקות? לא יודעת. פעם קראתי ספר שעסק בפינוי ימית, מהעיניים של ילדה שגרה שם. מלבד משהו מעיני הנוכחים... אין לי מושג. ראש ממשלה מתלבט? משהו בסגנון ה"רק שלא נתנתק אחד מהשני"? (שאתו הכי הזדהיתי)
לא עדיף משהו על המלחמה?
ובכלל, מה יקרה הקיץ? הקיץ לפני שנתיים - התנתקות. הקודם - אני לא צריכה להזכיר לכם. ומה עכשיו?
אה, כמובן, צאת הספר השביעי. זה יעורר תהודה מספקת
עריכה: אופס, לא התכוונת לנושא הפוליטי. אז למה? אפשר פירוט רב יותר?
התנתקות... האמממ... לא עולה לי הרבה פרט לאסוציאציה לסיפורים המיתולוגיים על המשיכה המינית בין זכר לנקבה כמי שהתנתקו זה מזה בשלב זה או אחר של הבריאה. אולי יצוץ עוד משהו בהמשך.