KORTOLMACK
פונדקאי ותיק
*נמשך מהדיון על האופסים של הקנדרים, שפורסם ע"י שרון.*
באותו דיון נכתב כי קנדרים פוגעים במערכה ועושים בעיות?
מה דעתכם בנידון?
באותו דיון נכתב כי קנדרים פוגעים במערכה ועושים בעיות?
מה דעתכם בנידון?
שרון אמר/ה:אני לא אמרתי שקנדרים הורסים את המערכה
לדעתי קנדרים הם צרות מהלכות,שחקן שמשחק קנדר יכול לעזור במצבים רבים)כמו פריצת מנעולים( אך גם יכול לגרום נזק רב)גרימת פיצוץ עקב ניסיון כושל לפתיחת מגירה)
הבנתי למה אבל זה לא היה ברש, זה היה האח הטמבל שלךשרון אמר/ה:שחקן שמשחק קנדר יכול לעזור במצבים רבים(כמו פריצת מנעולים) אך גם יכול לגרום נזק רב(גרימת פיצוץ עקב ניסיון כושל לפתיחת מגירה)
למעשה, סופח לבני-המחצית סטראוטיפ ה'מחייב' אותם לגרום אסונות ובעיות, כאשר האלמנט הזה פוגם בחופש הביטוי של השחקן, ואת החפש והאופי של בן-מחצית.golden-moon אמר/ה:כמו כל דמות אחרת, קנדרים וכו' יכולים להיות טובים למערכה ולעזור ויכולים גם להרוס ולהפריע. כל הענין הוא איך משחקים אותם, צריך לדעת לא להגזים עם זה.
אני חושבת ששחקן שיצליח להרוס עם קנדר יצליח להרוס גם עם לוחם אנושי...
מסכים! ומוסיף שאני יותר אוהב את "חופש הביטוי" בנוגע לקנדרים. אני לדוגמה משחק עכשיו בן מחצית, בן מחצית משבטים פרימיטיבים בג'ונגלים,בערך שנה (בזמן פנים משחקי) לפני שהתחלתי לשחק אותו הוא ראה בפעם הראשונה בן אנוש/גמד ובן מחצית שמדבר במבטא אחר משלו. הוא לא יודע את שפת הסחר וקשה לא לתקשר אם אחרים, מכאן שהוא לא קשקשן/נזק.KORTOLMACK אמר/ה:למעשה, סופח לבני-המחצית סטראוטיפ ה'מחייב' אותם לגרום אסונות ובעיות, כאשר האלמנט הזה פוגם בחופש הביטוי של השחקן, ואת החפש והאופי של בן-מחצית.golden-moon אמר/ה:כמו כל דמות אחרת, קנדרים וכו' יכולים להיות טובים למערכה ולעזור ויכולים גם להרוס ולהפריע. כל הענין הוא איך משחקים אותם, צריך לדעת לא להגזים עם זה.
אני חושבת ששחקן שיצליח להרוס עם קנדר יצליח להרוס גם עם לוחם אנושי...
לדוג'-דמות מקורית יכולה להיות בן-מחצית רציני.
אני מאוד לא אוהב זאת, ומנסה להעלים את האלמנט במשחקים אותם אני מנהל.
ההבדל הוא בקונצפט התרבותי השלם של קיום גזע כזה.סילברה אמר/ה:שאלה אחת- למה בכלל צריך את אחד מהגזעים האלה במערכה? מה רע בילדים של הגזעים המוכרים?
סילברה אמר/ה:זה די מוזר, בעיקר בגלל שלקנדרים מעצם הגדרתם כקנדרים אין שום תרבות, והתרבות של הזוטונים מזכירה באופן חשוד מאוד את האנגלים הכפריים, אז למה אתה צריך גזע שלם בכדי להדגיש את ה"תרבות" הזו?
סילברה אמר/ה:זה די מוזר, בעיקר בגלל שלקנדרים מעצם הגדרתם כקנדרים אין שום תרבות, והתרבות של הזוטונים מזכירה באופן חשוד מאוד את האנגלים הכפריים, אז למה אתה צריך גזע שלם בכדי להדגיש את ה"תרבות" הזו?
ran-newman אמר/ה:סילברה אמר/ה:זה די מוזר, בעיקר בגלל שלקנדרים מעצם הגדרתם כקנדרים אין שום תרבות, והתרבות של הזוטונים מזכירה באופן חשוד מאוד את האנגלים הכפריים, אז למה אתה צריך גזע שלם בכדי להדגיש את ה"תרבות" הזו?
אני מניח שישנה העובדה שילדים מתבגרים וגדלים, אבל זה נשמע כמו תירוץ די קלוש.
כף האווז אמר/ה:ran-newman אמר/ה:סילברה אמר/ה:זה די מוזר, בעיקר בגלל שלקנדרים מעצם הגדרתם כקנדרים אין שום תרבות, והתרבות של הזוטונים מזכירה באופן חשוד מאוד את האנגלים הכפריים, אז למה אתה צריך גזע שלם בכדי להדגיש את ה"תרבות" הזו?
כשהייתי ילד חשבתי שזה ימשך לנצח.
ואז פתאום הגיע יום בו אני ועוד איזה חבר קפצנו לבית הספר ואמרנו "וואו, יש מלא כוסיות" ואז קלטנו שאנחנו מסתכלים על המורות הצעירות. באותו רגע הבנו שאנחנו נורא זקנים והלכנו הבייתה לבכות על עלומינו האבודים.
מה הסיכוי שילד בן שמונה שמתחיל בהרפתקאותיו יגדל ויגיע לגיל שלוש עשרה?ran-newman אמר/ה:סילברה אמר/ה:זה די מוזר, בעיקר בגלל שלקנדרים מעצם הגדרתם כקנדרים אין שום תרבות, והתרבות של הזוטונים מזכירה באופן חשוד מאוד את האנגלים הכפריים, אז למה אתה צריך גזע שלם בכדי להדגיש את ה"תרבות" הזו?
סילברה אמר/ה:מה הסיכוי שילד בן שמונה שמתחיל בהרפתקאותיו יגדל ויגיע לגיל שלוש עשרה?ran-newman אמר/ה:סילברה אמר/ה:זה די מוזר, בעיקר בגלל שלקנדרים מעצם הגדרתם כקנדרים אין שום תרבות, והתרבות של הזוטונים מזכירה באופן חשוד מאוד את האנגלים הכפריים, אז למה אתה צריך גזע שלם בכדי להדגיש את ה"תרבות" הזו?
סילברה אמר/ה:שאלה אחת- למה בכלל צריך את אחד מהגזעים האלה במערכה? מה רע בילדים של הגזעים המוכרים?