• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שליטים ושדים שו"ש 34 - כלא מנעול הכוכב

זרתוסטרה

פונדקאי ותיק
אם תסתכלו אל לב השמיים תוכלו לראות כוכב שנראה כמו שאר הכוכבים אך הוא שונה בטיבו. כוכב זה אינו כוכב טבעי ואינו כוכב בכלל, אלא למעשה כלא רותח שנועד לשמור בתוכו רוע עתיק.
לא הרבה אנשים יודעים למה בדיוק נוצר הכלא 'מנעול הכוכב', אך כולם מסכימים שזה נעשה על ידי ציוויליזציה עתיקה של חייזרים שכלאו בתוכו את אחד מהאיומים הגדולים ביותר על הגלקסיה.
האיום עצמו כמובן נשכח ממזמן ובמקומו נוצרו אגדות ושמועות לגבי תכולת הכוכב. חלק מהאנשים אומרים שבתוך גוש הלבה הלוהט מסתתר גזע שלם של יצורים בני אלמוות שאי אפשר לעצור, חלק אומרים שבתוך הכוכב יש כמות עצומה של ננורובטים שמתוכנתים להשמיד את כל החיים בגלקסיה וחלק מהאנשים אפילו טוענים שנמצא בתוך הכלא הזה יצור אחד אימתני ובודד-צורת החיים המושלמת- ושבכוחו להשמיד את כל הגלקסיה אם רק יחפוץ בכך.
אך מעט מהאנשים טוענים שבתוך הכלא הזה אין בכלל שום איום,אלא את כל עושרם ומורשתם של אותו זן חייזרי קדום ושהשמועות נוצרו רק בשביל להגן על האוצר הגדול ביותר בגלקסיה. וחלק מהאנשים אפילו מעיזים להגיד ש'מנעול הכוכב' עצמו לא נועל בעצם שום דבר והכל זה תכסיס אחד גדול שעזר לגזע הקדום הזה לשלוט בגלקסיה הישנה בעזרת האימה והטרור שהם יצרו סביב הכלא ומה שהוא טומן בתוכו.
בכל מקרה לא משנה מה יש בתוך הכלא הזה, כיום הוא פיסת הטכנולוגיה המתקדמת ביותר בגלקסיה כולה. ומי שיצליח לעבור את החום ואת האימה של הכוח שהכלא אולי מסתיר בתוכו יזכה לחקור טכנולוגיה שמתקדמת במאות שנים מהטכנולוגיה הנוכחית של הגלקסיה, מה שיהפוך את אותו ההרפתקן לא רק לאמיץ ביותר בגלקסיה, אלא אולי גם לכוחני והעשיר ביותר בה. הרי מי יודע איזה נשקים או חלליות המבנה המלאכותי הידוע הגדול ביותר משחר ההיסטוריה טומן בתוכו? וכעת שהגזע החייזרי הזה שנהג להיות ההגמון של הגלקסיה לא נראה עוד בשום מקום באזור כל כוכב יוכל בוודאי להשתמש בטכנולוגיה הזאת כדי להיות השליט החדש של הגלקסיה.
----------------------------------------
אני לא יודע אם זה יצא לי בדיוק כמו שרציתי( אני לא כל כך אוהב את זה כמו השו"ש הקודם שלי) אבל כן רציתי להשתמש ברעיון של כוכב שנועל בתוכו משהו או מישהו, אז נצטרך לחיות עם זה.
דרכים להשתמש בזה בהרפתקה:
א.בכוכב מתחילות להתרחש התפרצויות רנדומליות שמעידות שמה שנמצא בפנים עומד לצאת החוצה ומישהו צריך לנסות ולתקן את הכלא הזה-או לתת לו לצאת.

ב. כמה גזעי חייזרים יריבים מנסים להתחרות להשתלט על 'מנעול הכוכב' והטכנולוגיה שלו ופורצת בניהם מלחמה בנושא.

ג.ההרפתקנים נמצאים ברמה פוליטית ומשאבית מספיק גבוהה בשביל לנסות ולחקור את כלא 'מנעול הכוכב' בשביל הטכנולוגיה העתיקה שלו.

ד.הגזע החייזרי הקדום חוזר לגלקסיה ומשתמש בכלא ובמה שהוא צופן בתוכו בשביל לכבוש שוב על שאר הגלקסיה.

ה.הכי בנאלי-האיום משתחרר ועל ההרפתקנים להביס אותו

ו.כל דבר אחר שעולה לשה"מ שזה יכול לשמש.

**בכוונה השארתי מקום לשה"מ להחליט מה בדיוק הטבע של מנעול הכוכב ומה קרה לגזע החייזרי כדי להצית לו את הדמיון ולתת לו חופש לשלב את זה בהרפתקה שלו.

פשוט אבל מגניב, ח"ח. אני חושב שאני דווקא מחבב את האחד הזה יותר מהקודם בגלל שממש ברור מה אפשר לעשות איתו. זה פשוט גירוי ענקי שיושב לו בחלל ומחכה למי שיהיה חזק ואמיץ\טיפש מספיק לנסות. אפשר לבנות מערכות שלמות סביב הכוכב הזה, כשראיות למה שיש בפנים מזניקות או מערערות מירוצי חימוש של אימפריות חלל, וכמובן שהפוליטיקה המורכבת גורמת למנהיגים להמציא או להתעלם מראיות, ובאמצע החבורה צריכה לנווט בין עימותים, אומות והרפתקנים אחרים. הבעיה היחידה עם מערכה כל כך ארוכה היא שיהיה קשה לשים בפנים משהו שלא יאכזב.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה