• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שליטים ושדים [שו"ש 23] חרבו של הקניבל

לפני זמן רב, חי בארצות הקרח הקפואות של הצפון אדם, או לפחות כך הוא נראה.
ידועה העובדה שעוד בילדותו היו בו דחפים אלימים, אך הם התגלו במלוא עוצמתם כאשר הוא וכל הכפר שלו הותקפו בידי סוחרי עבדים שרצו לקחת אותם כעבדים.
כילד הוא הסתער על סוחרי העבדים, חמוש בסכין עצם קטנה, ושיסף את גרונם של 5 מתוכם, צוחק תוך כדי.
בסופו של דבר גברו עליו ושלחו אותו לקרבות גלדיאטורים בממלכת אדרגון, שם התגלה טבעו כוונדיגו, אוכל בשר אדם, כאשר אכל את אויביו בזירה בעודם חיים.
מסיבה לא ידועה, בניגוד לוונדיגו האחרים, הוא שמר את מעט האנושיות שבו, ולא הפך מטורף לחלוטין, ובמקום זאת הוא נעשה בעל תבונה אפלה וסדיסטית, ובעזרת התבונה הזאת הוא ברח מהכלא בו היה כלוא בין הקרבות, אוכל את שומריו בדרכו לחופש.
הוא נעלם למשך עשור, ואז חזר, חמוש בחרב מוזרה, מוביל צבא של זוועות מהסיוטים הנוראיים ביותר של האדם, כובש לעצמו מדינה קטנה, אך יום אחד, משהו קרה, והוא, וכל הזוועות שהוא יצר, נעלמו מעל פני האדמה.
הדבר היחיד שנותר בחורבות הארמון השחור שהוא הקים, זוהי חרב, חרבו האגדית של הקניבל.

הרפתקן חסר מזל שירים את החרב יקבל את היכולת של החרב ליצור זוועות מגופות אויביו, אך אט אט ירגיש רצון לטעום מבשר אויביו המתים, מה כבר יכול לקרות?
לאחר מכן הוא ינסה לאכול גם את אויביו החיים, ואט אט מוחו ישתנה, יעשה סדיסטי ומרושע, כמו גם הוא יתחיל לזכור דברים שהוא מעולם לא עשה, חיים אחרים, בהם הוא גדל בארצות קפואות, נלחם בקרבות גלדיאטורים ואכל את אויביו, בסופו של דבר הזכרונות האלו יחליפו את הזכרונות שלו, וגופו יתחיל גם הוא להשתנות, עד שהקניבל האגדי יוולד מחדש.

אשמח לתגובות, מכל סוג,בעיקראם הן ביקורת בונה

זה רעיון קלאסי ואדיר, אבל אני אשמח לשמוע יותר על החרב. איזה סוג של חרב היא? מה נראה מיוחד בה? האם המראה שלה מטעה בצורה מסוימת וככה מפתה אנשים להרים אותה גם אם הם לא מרושעים?

בנוסף, אני חושב שעל ההתחלה לאכול מהבשר של האויבים זו התחלה קצת קיצונית. מה עם ללקק את הדם מהלהב של החרב, ואז אכזריות, ואז קניבליזם? נשמע לי יותר הדרגתי. לתת ביס בגופה דבר ראשון נשמע לי פשוט ממש קיצוני להתחלה.

החרב עצמה היא חרב שמבחוץ נראית כמו חרב רגילה למדי, מלבד זאת שבעיצוב של החיבור בין הלהב לניצב קבועה חתיכת זהב אדום מעוצבת כמו לשון, וגולת הניצב מעוצבת כמו פה מלא בשיני מחטים עשויות כסף ובפנים קבועה אבן אודם גדולה (זו הצורה בה אני מדמיין את החרב)
בנוסף לכך, הלהב עצמו עשוי מאדמנטיום, או כל מקבילה של המתכת.

אוקי, בלי ספק הסברתי את זה בצורה זוועתית, משום שהכוונה שלי היא שהאכזריות והרצון לטעום את האויב (כמובן גם זה על פי דרגת קיצוניות, רצון לטעום, לטעום את הדם, לטעום את הגופה, לאכול את האויבים, לאכול אותם חיים) יתרחשו יחדיו, ולאחר מכן, כשהן בדרגה גבוהה יחסית יתחילו לבוא זכרונות, שיחליפו את הזכרונות של ההרפתקן, ורק בשלב הסופי הגוף עצמו ישתנה

הרסת את הקטע שהכל הוא פאי! חוץ מזה, אדיר ומטריד...

מה העלים את הקניבל וצבאותיו? משהו גרם לזה, גם אם בעולם הוא לא ידוע.

ובבקשה אל תגיד לי שאתה מגלה עולם, ולא ממציא עולם.

ת'ור אמר/ה:
תוכלו לכתוב על "פורצת האופק", חנית כבדה שמתחזקת מדמם של מפלצות, אך יכולה לשמש למטרה אפלה יותר
אם זאת מכונה, גם החרב היא מכונה
מה זה מזכיר בבטמן ביונד? (מכיר מעט מאוד)

אולדמן - מעבר לתגובה של tkhag1, אני מבין למה אתה מתכוון, אבל לדעתי בעולמות מערכה, יותר נחמד מרק לומר לשחקנים "טוב, במזרח יש שבטים קניבליים, תהנו עם המידע חסר התועלת הזה", גם לגרום להם לשחק במזרח הזה, שם הם יפגשו עם השבטים הללו.

אה. פספסתי את הדוגמא.

סתם, באטמן ביונד, זה על באטמן השני, טרי מקגינס כשברוס ויין כבר זקן.

אז היה שם מישהו שהג'וקר הזריק לתוכו את כל המאגר של המוח שלו, ותוך בערך 50 שנה.. הפך אותו לג'וקר וכך סוג של הקים את עצמו לתחיה.

Hell lord אמר/ה:
ת'ור אמר/ה:
תוכלו לכתוב על "פורצת האופק", חנית כבדה שמתחזקת מדמם של מפלצות, אך יכולה לשמש למטרה אפלה יותר
אם זאת מכונה, גם החרב היא מכונה
האמת היא שחשבתי על חנית עם ראש מכאני, שעושה משהו שם בפנים לדם שהיא שותה ואז מגדלת חלקים נוספים, אבל אני מניח שזה לא קריטי.

tkhag1 אמר/ה:
[post]662556[/post] 90% מהמפלצות קניבליות
קניבלי הוא יצור הניזון מבני מינו שלו. רוב המפלצות לא כאלה.
בלי קשר, איך החרב נוצרה מלחתכילה? הקניבל לא יצר אותה בעצמו, נכון? וגם אם כן, איך, וכיצד היא קיבלה את כוחה?

tkhag1 אמר/ה:
[post]662556[/post] 90% מהמפלצות קניבליות
קניבלי הוא יצור הניזון מבני מינו שלו. רוב המפלצות לא כאלה.
בלי קשר, איך החרב נוצרה מלחתכילה? הקניבל לא יצר אותה בעצמו, נכון? וגם אם כן, איך, וכיצד היא קיבלה את כוחה?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה