• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שוקל להתחיל פודקאסט

אני חושב להתחיל פודקאסט שבועי שיעסוק במשחקי תפקידים בארץ. לעשות ראיונות למשל עם (אודין ופסקי הם מועמדים ברורים גם), לדבר עם דניאל על העתיד של צוות הסערה, לדבר עם מאנקי טיים כמובן, וכן הלאה - לא רק מהפורום הזה. אפשר לדבר עם הקהילה החופשית, יש איזה מישהו שמעלה משחק תפקידים שלם שהוא בנה לוויקי העמותה, ומדי פעם מגיע איזה מישהו חדש עם רעיונות משלו (כמו הבחור שתרגם את "עת המוטאנטים" פתאום לפני כמה שבועות). עם כולם ראוי לדבר ולהפיץ הלאה. הייתי רוצה שהפודקאסט ישמש ככרוז מקומי, שאני מרגיש שחסר.
כמובן שיהיו גם דיבורים על דברים אחרים, החל מחדשות על מוצרים חדשים שמעניינים אותי (מי שמעניין אותו משהו אחר, מוזמן יהיה לשלוח סיקור משלו), דרך מחשבות על משחקים וכלה בקטעים שאהבתי מהמשחק האחרון שהרצתי.

אורך ממוצע, בערך 15 דקות לפרק.

האם לדעתכם זה מעניין, ומה הייתם רוצים לראות בפודקאסט שעושה במשחקי תפקידים.

לדעתי כדאי שתראיינו אנשים גדולים יותר, מחו"ל למשל [בינלאומיים יותר]. לנסות להשיג אנשים כמו מפתחי מהדורה 4 של מו"ד, זאבים לבנים וכן הלאה.

דווקא מזה אני חושב שאמנע, או לפחות, לא אתאמץ לעשות.
לדעתי זה מעניין יחסית מעט אנשים. לאף אחד לא איכפת מהמוצר הבא של מו"ד באנגלית. המעטים שאיכפת להם, כבר שומעים פודקאסטים בחו"ל, וקוראים את הראיונות באנגלית.
לדבר על עצמנו מעניין אותנו הרבה יותר. מה גם שכבר יש את המשחקיה, שמנסה להיות פודקאסט עיתונאי יותר.

זה מעניין מישהו?... אותי זה נורא לא מעניין. שישחקו מה שבראש שלהם. האם זה משנה לנו באיזושהי צורה?
אותי מעניין מה קורה כאן, ואני די בטוח שגם המאזינים מעוניינים לדעת מה קורה כאן, בעיקר כשמדברים עליהם. החוק השלושים ושבע של מדיה: אנשים אוהבים שמדברים עליהם.

אני בעד. הסיבה העיקרית כנראה שאני לא מקשיב למשחקיה היא שאני כמעט אף פעם לא מצליח להביא את עצמי להקשיב לשעה של אודיו - אז כן, אשמח לפודקאסט עברי שאוכל להקשיב לו בצורה רציפה.
לגבי ראיונות עם אנשים מחו"ל, לא בטוח עד כמה הכרחי. ממילא יש הרבה ראיונות איתם, וכיוון שהראיון יצטרך להיות באנגלית, אתה בכלל לא מרוויח כלום.

שיהיה קצר - אולי זה רק אני שלא מת על פודקאסטים, אבל אם זה יותר מ- 5 עד 8 דקות אני לא מסוגל להמשיך...
אולי 5-8 דקות זה קצר מדי, אבל פודקאסטים של חצי שעה ומעלה גורמים לי לוותר אוטומאטית על המאמץ (הפעם היחידה ששמעתי את המשחקיה, זה היה לסקירה ולראיון שהיה לי שם...).

Hell Yeah!
אני ממש בעד. ממש אהבתי את פרויקט חשיפה ואני מצטער מאוד שהוא התפורר. אני אישית הפסקתי לעקוב אחר המשחקיה מכיוון ששעה בשבוע זה לא מעט זמן (ולמען האמת, הפסקתי לעקוב גם אחרי ספק סביר מאותם סיבות). אני אישית מאוד אהנה מפודקאסט כזה ואני מכיר עוד כמה אנשים שיהנו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה