• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים שאלות של נוב [על נשגבים וחיות אחרות]

dart-b אמר/ה:
אני לא מבין ,איך ההר הקיסרי, מייצב את הבריאה !

יסוד האדמה מזוהה עם יציבות, עמידות, והכשרון integrity, אז אפשר להסיק שהאנרגיה הקסומה שלו מיצבת.

אל תנסה לחפש בזה פיזיקה. אתה הורג ילדות חתול מסכנות.

תראו אני מריץ מערכת נשגבים לחברים שלי, (לשבע חברים) הם בעצם קבוצה ,של שני מעגלים
(חמש חברים מעגל ראשון ,שני חברים ועוד 3 נשגבים שאני משחק מעגל שני) הקבוצה רוצה ליצור לעצמה בסיס קבוע, שהממלכה לא תוכל להגיע עליו, לכן זה מקאסת הדימדומים רכש את טכניקת עיצוב הפרא ,ואת טכנולוגית קדרת הפרא ,יש לו המון נקודות נסיון שצבר אז יצירת ארץ היא לא בעיה .
לאחר שיצר ארץ נתקל בבעיה,(פרי מוחי ) בני הפיה השתלטו מהר על הארץ ,והחזירו אותה להיות חלק מהפרא, (שחכתי לציין שהארץ הייתה בפרא העמוק ?)ועכשיו הקבוצה צריכה למצוא חפץ, שיעזור להם להגן על הארץ מהפרא ,אני לא יודע? איזה חפץ הם יוכלו ליצור ,בשביל שיגן על הארץ שלהם .

(זה ממש לא העץ לזה)
להגן על הארץ מהפראא , או מהפי?

אם מהפיי, אז אפשר אולי ליצור חפץ שיתפקד כ ward חזק שירחיק פיי.
אם מהפראא עצמו, אז חפץ קסום שיחקה את האפקט של chaos repelling pattern

הפתרון גם יוכל אולי להיות דיפלומטי , ולא צבאי. בשביל זה יש "ליקוי חמה".

זה בהחלט לא העץ המתאים. אני הייתי ממליץ שאיזה מנהל ייפצל את השאלה הזאת (גם כדי שתזכה להתייחסות מלאה).

ונטפוק - אני לא חושב שתמיד חייבים שיהיו מעגלים שלמים. גם אם היו לך 7 שחקנים וחבר מעגל אחד חסר, אני לא חושב שזה היה כל כך נורא. במיוחד אם יש לך כבר מעגל אחד שלם, לא צריך לעבוד קשה יותר רק כדי שזה יהיה מספר עגול של שני מעגלים מושלמים.

עוד שאלה: בתעצומה "מדיטצית עמידת עץ האלון" ( durability of oak meditation), מפעילים את התעצומה לאחר שהשחקן יודע את הנזק שנגרם לו, או לפני? כלומר, אם במקרה שהנזק הגולמי הוא 9 (והתעצומה מעניקה קשיחות 8), השחקן יידע זאת לפני שהוא מפעיל את התעצומה ויוכל לחסוך את ההפעלה שלה (כי לא תהיה לה השפעה בכל מקרה)?

רן, אתה טועה וצודק באותה תשובה.
כן, זה בצעד 7, אבל זה בדיוק הצעד שבו מחשבים את הנזק.

כן פלאפי, הוא יכול לבחור אם להפעיל את הצ'ארם או לא אחרי שחושב הנזק הבסיסי.
זה אחד היתרונות של צארמים בעמידות, אתה יכול להשתמש בהם אחרי שחטפת מכה,
ובדרך כלל גם אחרי שאתה יכול להעריך כמה נזק.
החסרון שלהם הוא שהם לא עוצרים את האפקטים המיוחדים שיש על מכה, בדרך כלל,
והם יחסית יותר יקרים.

עריכה: תחשוב על זה ככה - השחקן גם ככה יודע כמה הצלחות היו בפגיעה,כמה נזק עושה
הנשק של היריב, אז מה שנשאר זה רק הכוח, שגם אותו הוא יודע בערך.

rate אומר כמה פעמים אתה יכול לתקוף עם נשק באותה פעולה. בפועל, אם אתה מתקיף רגיל הrate לא משנה, אבל אם אתה משתמש בflurry, הוא אומר כמה התקפות אתה יכול להכניס לflurry במקסימום. אם הrate של נשק הוא 3, אתה יכול להכניס לflurry עד שלוש התקפות עם הנשק הזה.
יש גם תעצומות שמוסיפות לrate, או תעצומות מסוג "פעולה נוספת" שאומרים לך שאתה יכול לתקוף לפי המהות (למשל) בלי קשר לrate.
פספתי משהו, pesky? :)

תעצומות קבועות או שהפעלת אותן בתחילת הסצינה, וכדי להשתמש בהן אתה צריך לשלם עוד נקודות מאנה בכל שימוש - זה נחשב שימוש בתעצומה מבחינת מספר התעצומות בפעולה?

וסתם כי זה מגניב - מה הקומבו הכי עוצמתי שאפשר להרכיב מהתעצומות בספר השחקן הלבן? (כי אין לי את השאר..; ורצוי קומבו שיהיה גם פרקטי)

אלא אם כן אומרים אחרת - זה לא נחשב שימוש בצארם,
ןאם הניסוח אומר "יכול להוציא מאנות רפלקסיבית כדי להשיג אפקט X" זה גם לא נחשב.

ומה זה עוצמתי? איזה סוג קומבו? הכי טוב שתעיף מבט בעץ הקומבואים שהיה פה לפני כמה זמן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה