• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שאלות על E-Bay

זאוס השני

פונדקאי ותיק
מזל שיש כאן פורום אוף טופיק 8-)
אז בכל מקרה...אני מניח שחלקכם קונים באי-ביי מחשקי תפקידים או דברים
אחרים, אז יש לי מספר שאלות לגבי האתר. דבר ראשון, שסביר להניח שהתשובה עליו תהיה חד משמעית-
האם האתר בטוח? סביר להניח שכן אם כל כך הרבה אנשים משתמשים בו...אבל בכל זאת...האם רימו אותכם פעם?
בכל מקרה, עוד כמה שאלות. האם יש דרך להשתמש באתר ללא כרטיס אשראי?
הנה דוגמא למשהו שיכול להיות שיפעל באתר, לא ניסיתי. נגיד אני רוצה קודם כל למכור משהו.
מכרתי, וקיבלתי כסף, ועכשיו הוא נמצא בחשבון שלי באתר (?קורה?). עכשיו, עוד לפני ש"משכתי"
את הכסף, פתאום קפץ לי משהו שאני רוצה לקנות בE-BAY. אני יכול ישירות לקנות אותו
בכסף שבחשבון איביי שלי (אם יש כזה דבר)? ורק לתת כתובת, אבל לא להשתמש בכל העסק הזה בכרטיס אשראי?
תודה מראש לעוזרים, אני פשוט רוצה להתחיל להיות סוחר שפ :lol: :P :)

מההודעה שלך אני מבין שיש לך חוסר הבנה בסיסי בנוגע למה Ebay עושה.
Ebay מהווה תשתית למכירה פומבית של מוצרים, לא פחות ולא יותר.

איך אתה משלם, איך מעבירים לך את זה, ועוד כל מיני דברים, זה לחלוטין לא מעניין את Ebay.
כל מה שהאתר עושה, זה מאפשר לקשר את זה שרוצה למכור משהו לזה שרוצה לקנות את זה במחיר הגבוה ביותר, וזהו
תיאורטית, אם המוכר ואתה מוכנים לסכם שאת הכסף תעביר לו באמצעות קוקוסים ויונות דואר, זכותכם

ספציפית, רוב המכירות ב-Ebay משולמות דרך חשבונות ב-PayPal, שזה דרך להסתיר את הכרטיס אשראי שלך מאנשים
אתה פותח חשבון ב-PayPal, מכניס שם (ורק שם) את הכרטיס אשראי שלך, ודרך החשבון הזה משלם לאנשים אחרים (ולחשבון PayPal שלהם)
הבעיה היא, שאם אנשים ישלמו לך לחשבון PayPal, לא תוכל להעביר את הכסף משם לחשבון בנק בארץ, כי אי אפשר, רק לבנקים בארה"ב (פעם אחרונה שבדקתי)

זאוס השני אמר/ה:
אז מה שאני בעצם יכול לעשות זה לפתוח חשבון פאי פל, למכור משהו בEBAY,
לבקש שישלמו לי לפייפל, ואז דרך פיי פל לקנות דברים באי ביי וחוזר חלילה?

כן,יש גם אתרים בתומכים בשיטת תשלום הזאת(פייפל) ואפשר לקנות משם באותה צורה.

OMRI2423 אמר/ה:
זאוס השני אמר/ה:
אז מה שאני בעצם יכול לעשות זה לפתוח חשבון פאי פל, למכור משהו בEBAY,
לבקש שישלמו לי לפייפל, ואז דרך פיי פל לקנות דברים באי ביי וחוזר חלילה?

כן,יש גם אתרים בתומכים בשיטת תשלום הזאת(פייפל) ואפשר לקנות משם באותה צורה.

אבל אני אצתרך כרטיס אשראי נכון?

תיאורטית, לא תצטרך כרטיס אשראי אם תקבל קודם כסף ממכירה לחשבון ה-PayPal שלך

אבל היום כאזרח של מדינת ישראל אין שום תועלת לקבל כסף ל-PayPal למטרת עשיית רווח, כי אתה לא יכול להוציא אותו משם לחשבון בנק ישראלי

molejo אמר/ה:
תיאורטית, לא תצטרך כרטיס אשראי אם תקבל קודם כסף ממכירה לחשבון ה-PayPal שלך

אבל היום כאזרח של מדינת ישראל אין שום תועלת לקבל כסף ל-PayPal למטרת עשיית רווח, כי אתה לא יכול להוציא אותו משם לחשבון בנק ישראלי

אוקיי. אני אספר את הסיפור המלא. הכסף שאני רוצה להרוויח ממכירות של EBAY, הוא לקניות של EBAY
בלבד, ולא כדי להוציא אותו במזומן. היות ומשחקי קונסולה יקרים בטירוף בישראל, התעניינתי במחירים של מספר משחקים שאני מעוניין בהם בEBAY, וגיליתי מחירים מדהימים, גם אם יד שניה. לכן, אני מעוניין במידע תיאורתי על קניה ומכירה
בEBAY ללא כרטיס אשראי. אז הבנתי שזה אפשרי ע"י פיי פל. נכון?

אני רואה שעוד לא ענו לך על השאלה הראשונה.
יש להדגיש באופן חד משמעי כי איביי אינו אתר בטוח. משום שהוא בסך הכל מקשר בין מוכרים לקונים ניתן למצוא שם הרבה זיופים "בתחפושת". יש להיזהר לפני שקונים משהו ולבדוק את הפידבקים על המוכר.

להשתמש בלי כרטיס אשראי? לפי מה שהבנתי אתה לא יכול. פתיחת חשבון בpay pal דורש כרטיס אשראי, אז אין לך מאיפה לקבל את הכסף ומאיפה לתת.
חוצמזה אתה יכול לבקש מההורים שלך מספר כרטיס אשראי, להיכנס לpay pal, למכור משהוולהשיג כסף, מהכסף הזה לכנות מה שאתה רוצה. בשיטה הזאת אתה לא משתמש באשראי אבל אתה צריך למכור משהו... :flame:

thrall אמר/ה:
להשתמש בלי כרטיס אשראי? לפי מה שהבנתי אתה לא יכול. פתיחת חשבון בpay pal דורש כרטיס אשראי, אז אין לך מאיפה לקבל את הכסף ומאיפה לתת.
חוצמזה אתה יכול לבקש מההורים שלך מספר כרטיס אשראי, להיכנס לpay pal, למכור משהוולהשיג כסף, מהכסף הזה לכנות מה שאתה רוצה. בשיטה הזאת אתה לא משתמש באשראי אבל אתה צריך למכור משהו... :flame:
אין שום סיכוי שבעולם שירשו לי להשתמש בכרטיס אשראי שלהם...
בכל מקרה, הצלחתי לירסם לפייפל בלי כרטיס אשראי. פשוט שהם ביקשו אותו, עשיתי CENCEL, והחשבון שלי נשאר...
האשלה, איך בן אדם יכול לשלם לתוך חשבון פייפל?

אני חושב שאפשר להרשם בלי בטור אוסטרלים או משהו,בכל מקרה אתה תמיד צריך לשלם עמלת מכירה(משתנה,אבל יש בסיס על הוספה של עמוד)
אז צריך להתחיל לשלם איך שהוא.

לא ניתן להרשם לפיי פל בלי כריטס אשראי. אתה יכול להשתמש באופציה של money order.
זה בעצם סוג של העברת מזומן באמצעות המחאת דואר של western union.
החסרונות: העמלה די גדולה שם (כ-5 דולר) וגם לוקח זמן להמחאה להגיע למוכר. ועוד דבר - כבר אין הרבה מוכרים שמאפשרים קבלת money order.

אתה יכול לקרא על השירות כאן : http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/7C99037FD29285D3C22574780049E366?opendocument

אגיד ואספר,כי למיטב ידיעתי(העיתון כלכליסט,של ידיעות אחרונות,כתב לע זה)
הבנק של גרמניה(דויוצה באנק) הולך לפעול בישראל,ורכו היה אפשר להעביר כסף פגם דרך פיפול.

אני גם אשאל שאלה:יש חתימה או סיכום דרך E-Bay בנוגע לתשלום,או שאנילא בטוח שלא ירמו אותי?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה