• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים שאלות על אבסולים ופלדת נשמות

אולי אם הם לא היו מסתכלים על נול הגורל הם לא היו שמים לב, אבל בגלל שהמצב הוא שונה...
לדעתי הם מתייחסים אליהם כמו שהם באמת- נשגבים טמאים של שרי מוות מרושעים.

לא, הם דווקא ערים להבדל, למרות שהם לא בטוחים מה הם האביסיאלים בדיוק.
אפשר להבין את היחס שלהם יותר טוב אם קוראים את הסיפור של black ice shadow,
נבחר של ה maiden of ending שהם מאמנים כמעיין מרגל אצל אדוני המוות.
(הם מאמינים שבגלל שמוצאו מארצות צל, ובגלל שאופי הנשגבות שלו קשור למוות, הוא יוכל להבין אותם יותר טוב).
למי שלא מכיר - black ice shadow הוא הנינג'ה הסגולה שרואים בכל מיני ציורים.

באיזה נושא ששאלתי מלא שאלות על הפרא אמרו לי שאין פרא בעולם התחתון אז יש לי שלוש שאלות
1. מהם הגבולות של העולם התחתון?
2. אם אזור בבריאה מושמד ,ע"י הפרא האם המקביל שלו בעולם התחתון מושמד?
3. איך בני הפיה מתייחסים לאביסאלים, ואיך האביסאלים מתיחסים לבני הפיה?

אני קצת מתבייש להודות , אבל אני לא מוצא תשובות לאף אחת מהשאלות שלך.
יתקן אותי מישהו אם אני טועה, אבל נראה שהזאב הלבן התעלמו לגמרי מהנושא הזה.
בכל מקרה , הנה הדעות שלי:

א. אין גבולות לעולם התחתון. הוא ממשיך לכל הכיוונים כמדבר, ים אפל, ערבות קרח ויערות עגמומיים.

ב. מכיוון שהעולם התחתון הוא מישור נפרד , ונוצר ממעין "הדי זכרון" של הרוחות , הייתי אומר שהאזור בעולם התחתון נשאר גם אחרי שהוא נעלם בבריאה, כמו שיקרה עם הרס פיזי של המקום.

ג. האינטרקציה היחידה שאני זוכר שתוארה בין פיה לאביסיאל היתה עסקה שנעשתה בינהם. האביסיאלית התיחסה לפיה כמקור מסוכן למידע,
והפיה התיחסה לאביסיאלית כמו שהיא תתיחס לכל יצור חזק שיבוא לבקש טובה - הזדמנות מצוינת להתעלל בו ולצחוק על חשבונו.

לכאורה לשני הכוחות האלה אותה מטרה , ולכן הגיוני שישתפו פעולה. למעשה לכל שר מוות יש אג'נדה משלו, ובני הפיה הזויים ואימפולסיבים מידי בכדי לשתף פעולה לטווח ארוך עם מישהו.

אולי מישהו עם הספר על ה WYLD יוכל לתת לך תשובות טובות יותר.

בספר האביסיאלים נרשם כי בני הפיות התקיפו את הבריאה לאחר הconteigment (אני בתוח שאייתתי את זה לא נכון) בעקבות ברית שהייתה להם אם אדוני המוות (אם אני לא טועה האריה הראשון), כך ששיתוף פעולה איתם בהכלט התרחש.
אבל כפי שPeskyTiger כתב לכל שר מוות התוכניות שלו, ובני הפיות אינדיוידואליסטים עוד יותר

קודם כל אין קדמונים, יש יוזים ונפילים. שני סוגי הישויות האלו שונים לגמרי לא רק אחד מהשני אלא גם מהקדמונים שהם פעם היו. הנפילים רוצים בחורבן הבריאה, וכך גם בני הפיות. לכן שיתוף פעולה טכנית אפשרי כי המטרות של שניהם זהות - השמדת הבריאה.

בוא ננסה לעשות קצת סדר בדברים.

בראשית היה תוהו ובוהו (הפראא , בשבילך) , ורוח הקדמונים מרחפת על פני תהום.
הקדמונים יצרו את הבריאה כדי שתתן להם מפלט מהכאוס והווילד.
אחרי המלחמה הגדולה, חלק מהקדמונים "נהרגו". אבל הם לא נעלמו. חלק מהישות שלהם נשארה מאחור, ויצרה משהו אחר - לא חי ולא מת. הנפילים - NEVERBORN.
בהיותם לכודים בין חיים למוות , מצב שהוא עינוי , הם מבקשים לסיים את קיומם כמפלט היחיד שנשאר להם. הדרך היחידה לעשות את זה היא לכלות את הבריאה כולה.

הפיות , לעומת זאת , מעונינים לכלות את הבריאה כי היא אנטי תזה למה שהם. הבריאה היא מקום שמגביל אותם ואת האפשרויות שלהם. הבריאה היא המקום בו הן באמת מתות.

לכן לכאורה , שני הצדדים יכולים לשתף פעולה , ואף עשו את זה פעם.
למעשה , נראה שבניגוד לאדוניהם , שרי המוות לא כל כך ששים לסיים את הבריאה, כנראה בגלל שזה יגרום לסיום הקיום שלהם. חלקם מעדיפים לשלוט על הבריאה במקום להשמיד אותה.
הפיות , באופן כללי , לא מסוגלות לשמור על פוקוס מספיק זמן כדי להקים בריתות ולשתף פעולה לטווח ארוך. אף אחד לא סומך עליהן, והן יודעות שאף אחד לא סומך עליהן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה