• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים שאלות על אבסולים ופלדת נשמות

בעיקרון נשמע לי כמו משימה אפית למדי ואפילו מתאימה מאוד לאוירה של אקזלטד, אז לפי דעתי אפשר. כמובן שאפ החוקים וההיסטוריה מפריעים לזה טיפה, תמיד אפשר לשנות אותם או להוסיף משהו חדש.

dart-b אמר/ה:
אני רוצה ליצור אביסלית ,שהפכה לאביסלית רק בגלל שפחדה מן המוות ,וכיום היא מתחרתת על זה שהסכימה והיא מארגנת תנועת התנגדות כנגד שרי המוות.
זה אפשרי ?

זה נשמע לי קאנוני בערך כמו סולאר שמבוסס על כוכב רוק.

צל-אש אמר/ה:
dart-b אמר/ה:
אני רוצה ליצור אביסלית ,שהפכה לאביסלית רק בגלל שפחדה מן המוות ,וכיום היא מתחרתת על זה שהסכימה והיא מארגנת תנועת התנגדות כנגד שרי המוות.
זה אפשרי ?

:P

צל-אש אמר/ה:
dart-b אמר/ה:
זה אפשרי ?

נכון, אבל מי אמר שצריך להיות קאנוניים?

זה יהיה מגניב אם סולאר ירצה להשמיד את הבריאה (מסיבות כאלו ואחרות), לא? הרי לא כל הסולארים הם טובים ונחמדים. אז אחד מטורף.

אותו דבר, אביסל מטורף שמחליט להתנגד ליוצר שלו. אפילו השמש בגד ביוצרים שלו.

רגע, מה לא קאנוני בסולר שמבוסס על כוכב רוק?

בכל מקרה אביסיאלים מורדים קיימים (בעצם הם קאנוניים בצורה קלישאתית והספר מזהיר בתוקף לא ליצור יותר מידיי כאלו), הבעיה היא שהגורל שלהם נקבע שהם יביעו מוות
מה שאומר שלאביסיאלית שלך מצפים הרבה קשיים, כשלונות וצטנות בהן כל התוכניות שלה מתהפכות על פניהן ומביאות רק מוות וחורבן על כל אהוביה (שלא לדבר על רסוננס וניסים אפלים), בדרכה לניצחון על המוות והצלת נשמתה.

אנדר אמר/ה:
רגע, מה לא קאנוני בסולר שמבוסס על כוכב רוק?

בכל מקרה אביסיאלים מורדים קיימים (בעצם הם קאנוניים בצורה קלישאתית והספר מזהיר בתוקף לא ליצור יותר מידיי כאלו), הבעיה היא שהגורל שלהם נקבע שהם יביעו מוות
מה שאומר שלאביסיאלית שלך מצפים הרבה קשיים, כשלונות וצטנות בהן כל התוכניות שלה מתהפכות על פניהן ומביאות רק מוות וחורבן על כל אהוביה (שלא לדבר על רסוננס וניסים אפלים), בדרכה לניצחון על המוות והצלת נשמתה.
כל הדרכים הטובות מגיעות לגענום (או משהו..)

הקללה הגדולה לא משפיעה עליהם, אבל יש להם משהו שנקרא "רזוננס".
כל פעם שאביסיאל מתקרב ל"חיים" איכשהוא - חס על חיי אדם לדוגמא, או לוקח שם אנושי או בת זוג אנושית,
ובסך הכל לא מביא מוות וחורבן לבריאה, הוא מקבל נקודות "רזוננס".
כשמספיק רזוננס מתאסף הוא מתחיל לזלוג החוצה, ולגרום לדברים לא נעימים בבריאה, כגון יצירת ארצות צל , מגפות , הרעלת נהרות וכדומה.

אז ברזוננס הזה הוא דבר רצוי למי שרוצה להביא מוות על כל הבריאה, לא?
מה יותר נחמד מליצור ארצות צל "בלי כוונה" ולהרוג מאות אנשים במגפה בלי להשקיע מאמץ בכלל?

iegolas אמר/ה:
אז ברזוננס הזה הוא דבר רצוי למי שרוצה להביא מוות על כל הבריאה, לא?
מה יותר נחמד מליצור ארצות צל "בלי כוונה" ולהרוג מאות אנשים במגפה בלי להשקיע מאמץ בכלל?

כי כדי לקבל רזוננסהם צריכים לרצות לא להביא הרס מוות וחורבן. אביסאל שמשרת את האדון שלו ורוצה להביא מוות לא יכול לומר לעצמו "אני אקח את הדרך הקלה ואעשה כאילו אני שוחר שלום" ואז יתחילו לקרות דברים רעים. זה גם ממש חלש יחסית למה שהם יכולים לעשות בתור אביסאלים.

סולארים שרוצים להשמיד את הבריאה? קלוש עד כדי אפסי. השמש הבלתי מנוצח לא בוחר אנשים שאין להם רצון להיות lawgivers.

לא מדויק. הספר כותב בפרוש שהנשגבות היא לא מוכוונת מצפון, היא פשוט בוחרת אנשים שיכולים לשנות את העולם ונותנת להם "דחיפה".

אפשר לעשות את זה, אבל אני נגד. קודם תשחק את הבסיס ותבין אותו עד הסוף, אחר כך תתחיל לעשות וריאציות. את הרס הבריאה תשאיר לאבירים השחורים.

זה נשגבות בכלליות, לא נשגבות סולארית. כמו שרשום אצל הלונארים שלונה בוחרת בני תמותה עם רצון להיות stewards באופן כזה או אחר, כך גם השמש הבלתי מנוצח מתמקד על הlawgivers.

סולארים יכולים להיות מרושעים. בעצם מספר אדוני מוות (במיוחד the lover clad in remnent of tears) נוהגים להשחית סולארים מבלי להפוך אותם לאביסיאלים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה