dart-b אמר/ה:אני רוצה ליצור אביסלית ,שהפכה לאביסלית רק בגלל שפחדה מן המוות ,וכיום היא מתחרתת על זה שהסכימה והיא מארגנת תנועת התנגדות כנגד שרי המוות.
זה אפשרי ?
צל-אש אמר/ה:dart-b אמר/ה:אני רוצה ליצור אביסלית ,שהפכה לאביסלית רק בגלל שפחדה מן המוות ,וכיום היא מתחרתת על זה שהסכימה והיא מארגנת תנועת התנגדות כנגד שרי המוות.
זה אפשרי ?
זה נשמע לי קאנוני בערך כמו סולאר שמבוסס על כוכב רוק.
נכון, אבל מי אמר שצריך להיות קאנוניים?צל-אש אמר/ה:dart-b אמר/ה:אני רוצה ליצור אביסלית ,שהפכה לאביסלית רק בגלל שפחדה מן המוות ,וכיום היא מתחרתת על זה שהסכימה והיא מארגנת תנועת התנגדות כנגד שרי המוות.
זה אפשרי ?
זה נשמע לי קאנוני בערך כמו סולאר שמבוסס על כוכב רוק.
כל הדרכים הטובות מגיעות לגענום (או משהו..)אנדר אמר/ה:רגע, מה לא קאנוני בסולר שמבוסס על כוכב רוק?
בכל מקרה אביסיאלים מורדים קיימים (בעצם הם קאנוניים בצורה קלישאתית והספר מזהיר בתוקף לא ליצור יותר מידיי כאלו), הבעיה היא שהגורל שלהם נקבע שהם יביעו מוות
מה שאומר שלאביסיאלית שלך מצפים הרבה קשיים, כשלונות וצטנות בהן כל התוכניות שלה מתהפכות על פניהן ומביאות רק מוות וחורבן על כל אהוביה (שלא לדבר על רסוננס וניסים אפלים), בדרכה לניצחון על המוות והצלת נשמתה.
iegolas אמר/ה:אז ברזוננס הזה הוא דבר רצוי למי שרוצה להביא מוות על כל הבריאה, לא?
מה יותר נחמד מליצור ארצות צל "בלי כוונה" ולהרוג מאות אנשים במגפה בלי להשקיע מאמץ בכלל?