ניטפוק קטן - ראגרה מיירן עדיין לא התחיל להתאמן על אומנות הלחימה הסדריאלית.doctor arbitration אמר/ה:ראגארה מיירון גם סיים אמנות לחימה סיידריאלית אם זה מעניין מישהו, ולפי הקומיקסים בספר הסיידריאלים הוא כנראה בקרוב יעבור למהות 7.
הוא סיים להפנים את הסוטרות והעקרונות המנחים שלה אבל עדיין לא עבר לאימון המעשי.
הוא גם מקרה מאוד קיצוני שלא מייצג את כלל אוכלוסיית דמי הדרקון כמובן.
PeskyTiger אמר/ה:תראה, להביא דב"ש בן דרקון שיעשה חיים קשים לחבורה שאתה יודע בדיוק איזה צארמים יש לה ואיך היא משתמשת בהם זו לא חוכמה גדולה.
מה זאת אומרת? אתה בד"כ מציב אתגרים רנדומליים בפני הדמויות? ברור שאני יודע איך החבורה עובדת, וזאת בדיוק המשימה - לאתגר את הבלתי מאותגרים.
אני דווקא חושב שלאתגר חבורה של סולארים באמצעות מה שנחשב בעיניהם לנחות זאת חוכמה מאוד גדולה.
רוחות, שדים, דמי דרקון, בני-תמותה - לכולם יש פוטנציאל לאתגר כל אחד.
PeskyTiger אמר/ה:באותה מידה אני יכול להביא סולאר עם קומבו של קשתות שעושה 48 נזק בטוח לכל דבר בלי הגנה מושלמת (והיה לנו כזה אם השחקן לא היה מוותר ברגע האחרון)
כל עוד משתמשים בצארמים וציוד מספר הבסיס וזה של דמי הדרקונים, אני לא חושב שדם דרקון יכול להגיע לרמה של סולאר. חמש על אחד זה כבר סיפור אחר.
אין לי ויכוח איתך לגבי זה שעל הנייר, דמי דרקון נחותים מכל שאר הנשגבים (ולו בגלל הנושא של הגנה מושלמת).
מעשית, מזל בקוביות, דב"שים בנויים היטב שמשתמשים בטקטיקה נכונה וכו' יכולים להביא לתוצאה אחרת לחלוטין.
ואגב, אני ישמח לראות את הקומבו קשתות המטורף. נשגבי שמש קשתים הם כנראה גורם המוות מספר אחד של דמי דרקון בבריאה.