• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שאלה פרסום פאנפיק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Shadow123
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Shadow123

פונדקאי ותיק
אם אני רוצה לפרסם סיפור שלי, שלא מבוסס על יצירות כמו הארי פוטר ושר הטבעות, אני עושה את זה כאן?
אני יכול גם לצפות לתגובות בונות, או שזה מקום רק כדי לפרסם?
בהנחה שכן לשניים הקודמים, אני יכול לעשות את זה כמו מין סיפור בהמשכים? כלומר, לפרסם נושא עם ההקדמה, ואחרי X תגובות/זמן לפרסם את הפרק הראשון ע"י עריכה של ההודעה הראשונה? כי את האמת, עוד לא כתבתי ממנו הרבה :orcoops:

בהנחה שהסיפור הוא סיפור פנטסיה - כן. פרסום בהמשכים - כן, בתנאי שלא "תציף את הפורום" (למשל, 10 פרקים ביומיים). קרא את חוקי הפורום לפרטים נוספים. בהצלחה!

אוקי :mrgreen:
פיספסתי פשוט את חוקי הפורום, אני רגיל שההכרזות נמצאים ביחד עם הנושאים הדביקים [כאילו, מעליהם, אבל בלי קו שמפריד בניהם].
ו.. ההקדמה אולי לא תראה כמו סיפור פנטזיה, אבל זה אחד כזה, תסמכו עלי.

למה, איך נראה בדיוק "סיפור פנטסיה"? סיפור טוב לא חייב לכלול קסמים, יצורים מומצאים, אווירת ימי הביניים וקונפליקט עצום בין טוב לרע, למרות שלמתבונן לא זהיר מהצד נראה שכל הפנטסיה היא מקשה אחת של ספרות משעממת בהשפעת טולקין. "לעולם לא עולם" של גיימן לא פותח בצורה פנטסטית מדי, למשל, והוא ספר פנטסיה כלבבי.

אני רק אוסיף שאדיף לך לפרסם פרקים נוספים כהודעה חדשה, ולא על ידי עריכת ההודעה הקודמת. לרוב מפספסים הודעות שנערכו, והן כבדות מאד וצריכות זמן רב להיפתח. ולגבי תגובות בונות - ודאי, לכך מיועד הפורום.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה