• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים שאלה על כימרה

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Mek31
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Mek31 אמר/ה:
PeskyTiger אמר/ה:
למה שיקרה משהו לניצוץ שלהם?
כי אם הניצוץ נישאר בגוף אז זה יכול להיות איזה מניעה מטורף של שר מוות שרוצה להפוך את כל הלונרים לכימרות!

אתה מודע לכך שכדי שהוא יעשה את זה, הוא צריך להוריד להם את הקעקועים (וכן, שיהיה לו באמת בהצלחה), ואז הם בכלל לא משרתים אותו.

למה הוא צריך את זה? יש לו אביסאלים, הרבה יותר חזקים, וגם זמינים (לך תתחיל לתפוס עכשיו לונארים). מה גם שכל המחקר הזה ידרוש שיתוף פעולה של כל שרי המוות במשך מאות אם לא אלפי שנים. אז זה לא הולך לקרות בקרוב

אני לא חושב שיזיק לשר מוות עוד נשגבים ,זו הייתה סתם הצעה. וחוץ מזה הזמן שלקח לשרי המוות להשחית את הרסיסים הסולארים היה שנה אפילו פחות, כי הם פרצו את הכלא לפני 5 שנים ולפני 4 שנים בכיבוש של דרדרים הופיעו האביסאלים לראשונה .

dart-b אמר/ה:
אני לא חושב שיזיק לשר מוות עוד נשגבים ,זו הייתה סתם הצעה. וחוץ מזה הזמן שלקח לשרי המוות להשחית את הרסיסים הסולארים היה שנה אפילו פחות, כי הם פרצו את הכלא לפני 5 שנים ולפני 4 שנים בכיבוש של דרדרים הופיעו האביסאלים לראשונה .
חוץ מזה שאני דיי בטוח שלקח להם הרבה יותר משנה לגלות איך לשנות הרסיסים הסולאריים.הם עובדים על זה כבר פול זמן.הרבה לפני שכלא הברקת נשבר.פשוט רק שהוא נשבר הם יכולים להוציא את התוכנית לפועל.

אצלי השמש הבלתי מנוצח הוא דם דרקון מאספקט המים שיודע אמנויות לחימה סיידריאליות.

או במילים אחרות: גם אחרי מחקר של מאות שנים (מאז המגיפה הגדולה) שרי המוות לא הצליחו להשחית מהויות סולאריות. הם היו צריכים שהיוזי יסבירו להם איך לעשות את זה. שיהיה להם בהצלחה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה