היסטוריית המהדורות של מו"ד היא קצת מסובכת, אבל אתה יכול לראות קו זמן של הגרסאות השונות של המשחק בנושא הזה: מהדורות D&D מסודרות כרונולוגית
הדיון במהדורות של מבוכים ודרקונים הוא דיון ארוך ודי נפרד, אבל על קצה המזלג:ש למהדורת חצי מהדוה במבוכים ודרקונים?
נראה כמו מישמש מוזר בין מו"ד 2 ל3.הנה הדפים מהמחברת שלי
כמו מית'ריל, כסוף, אבל בלי ברק.באיזה צבע אתם מדמיינים אדמנטין?
וואו, אף פעם לא חשבתי על דבר כזה. אתם מכירים מקרים כאלה?ולא נותנים את הנתונים לילדי החוג, כדי שהללו לא יגלו שהם יכולים לשחק אחד עם השני בחינם וימשיכו לשלם.
אני תמיד דמיינתי ככתמתם. תחשוב הצבע של הבלוק הזה ממיינקראפט, רק יותר מתכתי ודהוי.מצטרף לדיון:
כמו מית'ריל, כסוף, אבל בלי ברק.
קרה לי, כשהתחלתי לשחק אי שם ביסודי, כיתה א' או ב'. אני חשבתי שכדי להריץ מו"ד אני צריך לקנות את הספרים ולדעת מתמטיקה טוב- מסתבר שהSRD היה חינם באינטרנט, הייתי רק צריך לדעת אנגלית.וואו, אף פעם לא חשבתי על דבר כזה. אתם מכירים מקרים כאלה?
יש לי מספיק הגנה ואני עוד לא יודע במה השריון שלי מכושף בכללנראה כמו מישמש מוזר בין מו"ד 2 ל3.
די אהבתי.
לדעתי, שימושי לדמות שלך. אם כי חפץ שמעלה את ההגנות שלה, בין אם מגן, שריון או טבעת קסם, יהיה יותר טוב לדמות.
אם אתה רוצה קצת עזרה במיינקרפאט אני יכול לעזוראני תמיד דמיינתי ככתמתם. תחשוב הצבע של הבלוק הזה ממיינקראפט, רק יותר מתכתי ודהוי.
קרה לי, כשהתחלתי לשחק אי שם ביסודי, כיתה א' או ב'. אני חשבתי שכדי להריץ מו"ד אני צריך לקנות את הספרים ולדעת מתמטיקה טוב- מסתבר שהSRD היה חינם באינטרנט, הייתי רק צריך לדעת אנגלית.
בסופו של דבר, חוגים וקייטנות הם עסק, הם לא רוצים שילדים ישחקו בלי לשלם להם.
מצחיק, באותו זמן חשבנו ש 3.5 הוא המהדורה האחרונה, ו4 תהיה "בעתיד", עם לייזרים ורובוטים.