• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שאלה - התמרה

שטן התהום

פונדקאי פעיל
אז השאלה היא כזו:
נגיד ואני דרואיד, ואני מתמיר את עצמי לדוב אימים (כוח 31, חסן 19, 13 זריזות), אז הכוח שלי הופך ל31, החוסן ל-19 והזריזות ל13, או שאני מוסיף 18 לכוח שלי, 8 לחוסן ו2 לזריזות (הערך המקורי שלי +התכונות של הדוב פחות 13, 10,11 לפי כמה התכונה חשובה)?
יש אפשרות שהחפצ"קים ימשיכו להשפיע עלי כשאני מותמר (לא השריון מההרפתקן)?

1)לא. אתה מקבל את התכונות הפיזיות שלו(31,19,13).
2)תלוי בחפץ. עקרונית כן, אבל לא דברים שדובים לא יכולים להשתמש בהם(חרבות), לא יודעים להשתמש בהם(שריון) או שפשוט לא מתאימים להם מבחינה פיזית(כפפות).

"פראי".
עלות תוסף 3+, גורם לכך שאתה מקבל את תוסף השריון גם בצורת פרא. אם אני לא טועה הוא נטמע בך, ואין לך מחסר שריון או תוסף זרז מירבי.

לעומת זאת, יש עוד תכונה בשלם לקדושה לדעתי עם שם אחר, שעולה פחות וגורמת לשריון לשנות את הצורה והגודל שלו כדי שיתאים לצורה החדשה שלך (מה שאומר שעדיין חל מחסר שריון ותוסף זרז מירבי).

מעצב נתיב הפגיון הוא בעיקרון מקצוע שמיועד לדרואידים ומתמקד בלחימה בעזרת פגיונות, שאחת היכולות שלו היא לקבל את התכונות הקסומות של הפגיונות לנשקים הטבעיים שלו כשהוא משנה צורה.

פנג הדרואיד אמר/ה:
1)לא. אתה מקבל את התכונות הפיזיות שלו(31,19,13).
אני חושב שדווקא כן. זאת אומרת, התכונות של הדב הם ככה עם מערך תכונות עלוב. אם אתה הופך לדב אתה אמור להתחיל על מערך תכונות כמו שלך, ולא כמו של הדב. זאת אומרת שאתה מקבל את התכונות של דב עם מערך תכונות כמו שלך. תכל'ס, זה אומר להוסיף למערך התכונות שלך את התוספים מהיותך דב.

קופיל אמר/ה:
אהם
אז אתה מקבל את ערכי התכונה של היצור שהשתנת אליו-כולל ערכים מנטאליים. אישית אני נגד הקטע הזה.
זה רק חוק בית בסל"ש 2 לא? לא חייבים לשחק עם זה.

ors-זה לא ממש הגיוני. אתה אמור להפוך דב דומה לך. אתה למעשה משנה את עצמך לדב, לא ממש הופך לדב. אתה לא נעלם ומשאיר דב אקראי מהיער שיהיה במקומך. אתה משנה את עצמך לצורת דב, כך שכל השרירים התפוחים שיש לך מלכתחילה גדלים למצב שאם היית נולד כדב היית ככה.

אני מניח שאנחנו פשוט תופסים שונה את כל הקטע של שינוי צורה (בכל זאת נדמה לי שבלחש התמרה כתוב שאתה משתנה ליצור ממוצע, אבל אני לא בטוח).

דג אמר/ה:
קופיל אמר/ה:
אהם
אז אתה מקבל את ערכי התכונה של היצור שהשתנת אליו-כולל ערכים מנטאליים. אישית אני נגד הקטע הזה.
זה רק חוק בית בסל"ש 2 לא? לא חייבים לשחק עם זה.

ors-זה לא ממש הגיוני. אתה אמור להפוך דב דומה לך. אתה למעשה משנה את עצמך לדב, לא ממש הופך לדב. אתה לא נעלם ומשאיר דב אקראי מהיער שיהיה במקומך. אתה משנה את עצמך לצורת דב, כך שכל השרירים התפוחים שיש לך מלכתחילה גדלים למצב שאם היית נולד כדב היית ככה.
למעשה, זה לא חוק בית.

אני משחק עם קבלת התכונות הפיזיות ולא המנטאליות(הפיזיות כי שינית צורה, אבל לא שינית אישיות ובעצם אתה אותו דרואיד בגוף אחר)

אתה אמור לקבל את הערכים הפיזיים בלבד של החיה, אבל המנטליים זהים לאלו ששלך.

כישרון שכתבו פה פעם נותן לך להחליף את מתאמי הגזע הפיזיים שלך במתאמי גזע של חיה שאתה הופך אליה(ככה שגמד שהופך לדוב אימים יוריד 2 מחוסן ואז יוסיף 8).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה