• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שאלה בקשר למכס

shacta_man אמר/ה:
בשלוש הפעמים האחרונות שהזמנתי, חרגתי בערך בעשר דולר. כלומר בערך 60 דולר למשלוח.
מיילסטורם עדיין רשמו לי 10 פאונד על החבילה, שזה בערך 50 דולר.
אף אחד לא עשה לי בעיות.
לכן לדעתי, תעשה כמו שהציעו לך קודם, תחלק את ההזמנה.
מוצרים גדולים זה בעיה, אני לא מאמין שיש דרך לעקוף את המכס בקטע הזה, רק להתפלל שיעבירו אותך.
או אולי לקנות ממישהו באייביי שיסכים לרשום מחיר שונה על החבילה.

כן זה מסקרן - אבל מיילסטרום רושמים על כל ההזמנות שלהם קבלה על סך 10 פאונד... מה שמאפשר שכל הזמנה תעבור.

erez87 אמר/ה:
shacta_man אמר/ה:
אף אחד לא עשה לי בעיות.
מוצרים גדולים זה בעיה, אני לא מאמין שיש דרך לעקוף את המכס בקטע הזה, רק להתפלל שיעבירו אותך.

כן זה מסקרן - אבל מיילסטרום רושמים על כל ההזמנות שלהם קבלה על סך 10 פאונד... מה שמאפשר שכל הזמנה תעבור.
אתה רציני? זה אומר שלא צריך לפצל הזמנות? כל הזמנה שאני אזמין יכתבו לי 10 פאונד?
פשוט לא נראה לי הגיוני...

darkelf אמר/ה:
erez87 אמר/ה:
shacta_man אמר/ה:
אף אחד לא עשה לי בעיות.

אתה רציני? זה אומר שלא צריך לפצל הזמנות? כל הזמנה שאני אזמין יכתבו לי 10 פאונד?
פשוט לא נראה לי הגיוני...

אני ממש לא יודע... אבל עוד לא קניתי הזמנה בפחות מ20 פאונד, ועל שניהן נרשם 10 פאונד... (אם כי קניתי 2 הזמנות). גם ההזמנה שקניתי באיזה כמעט 50 פאונד היה רשום 10 פאונד על הקבלה...

darkelf אמר/ה:
ארז- מה היה כתוב על החבילה? זה פשוט לפי מיטב ידיעתי מה שהאנשים במכס בודקים (או שהקבלה על החבילה...).
תודה רבה!

בחבילה הראשונה, שקניתי משהו בכמעט 50 פאונדס (assault on black reach ועוד משהו) היה רשום על הקבלה "משחקי צעצוע" באנגלית ו10 פאונדס.
בחבילה השנייה שהייתה צבעים ומכחולים שעלתה 20 ומשהו פאונדס, היה רשום "כלי תחביב" באנגלית או משהו כזה, ושום היה כתוב 10 פאונדס.

והקבלה על החבילה.

erez87 אמר/ה:
darkelf אמר/ה:
ארז- מה היה כתוב על החבילה? זה פשוט לפי מיטב ידיעתי מה שהאנשים במכס בודקים (או שהקבלה על החבילה...).
תודה רבה!

בחבילה הראשונה, שקניתי משהו בכמעט 50 פאונדס (assault on black reach ועוד משהו) היה רשום על הקבלה "משחקי צעצוע" באנגלית ו10 פאונדס.
בחבילה השנייה שהייתה צבעים ומכחולים שעלתה 20 ומשהו פאונדס, היה רשום "כלי תחביב" באנגלית או משהו כזה, ושום היה כתוב 10 פאונדס.

והקבלה על החבילה.
טוב תודה לכולם... אני מזמין בימים הקרובים וכנראה לא אפצל הזמנות כי החלטתי לא לקנות את הקרוקסיגורים ולחכות לחדשים, שהם הרבה יותר יפים לטעמי אז זה מוריד לי איזה 30 פאונד.

בנוסף החודש יש 15 אחוז הנחה עד ל 12.1.09 בחצות, מהמייל שקיבלתי מהם

Your voucher code is: JANUARY09-SALE

To use this voucher simply register on the webstore (if you haven't already), copy and paste the code into the appropriate field in your basket when you have selected the items you want, press "REDEEM", and the webstore will do the rest. You are not limited to one purchase and, indeed, we would ask you to recommend us to your friends with this voucher!

תהנה

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה