• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מנוע האפוקליפסה שאלה בנושא Dungeon World

שלום לכולם!
לא פרסמתי מעולם אז אני מקווה שאני לא עובר על איזה חוקים בשאלה הזאת.

רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון בDungeon Wolrd אולע אולי יכול להמליץ על מדריכים טובים (אולי אפילו בעברית ?) על השיטה.

אחלה שבוע

"עולם המבוך" יצא גם בעברית, תחת השם "ואנור" (גילוי נאות – הייתי מעורב בתרגום).

הגרסה העברית כוללת את כל התוכן מספר הבסיס באנגלית, פלוס עולם משחק מוכן לדוגמה (ואנור – של Icel Icel ) ועוד גזעים לכל המקצועות.

יש גם ספר הרחבה בשם "שליטות ונבלים", שמכיל תוכן נוסף וכן את המדריך Advanced Delving על בניית תוכן מכאני מקורי משלך.

אפשר לרכוש את הגרסה העברית בעותק דיגיטלי או בעותק פיזי כאן.
יש גם עותקים פיזיים של הספר בחנות של העמותה למשחקי תפקידים, מה שיחסוך עלויות משלוח, אבל אני לא בטוח באיזה מחיר הם מציעים אותו.
חלק מהתוכן גם מפורסם בחינם באתר הזה.

אני משחק כבר שנים בוואנור/עולם המבוך בשולחנות שלי.

כמו שנרוביאן המליץ, ואנור וההרחבה המצוינת שלו "שליטות ונבלים" זה המקום למצוא כל מה שצריך לעולם המבוך בעברית.

מעבר לזה, מדריך קלאסי בעניין עולם המבוך הוא זה.

מוזמן לשאול שאלות. הרצתי ושיחקתי כנראה יותר קמפיינים של עולם המבוך מכל משחק אחר (אולי 10 שהגיעו לסיומם?) ואשמח לחלוק מהניסיון שנובע מהכבוד המפוקפק הזה :cool:

השאלה עלתה בעבר:

החוקים המלאים בחינם באנגלית: Dungeon World SRD וגם Dungeon World SRD

שלום לכולם!
לא פרסמתי מעולם אז אני מקווה שאני לא עובר על איזה חוקים בשאלה הזאת.

רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון בDungeon Wolrd אולע אולי יכול להמליץ על מדריכים טובים (אולי אפילו בעברית ?) על השיטה.

אחלה שבוע
היי, אתה שואל על מדריכים כמו טקסט שמסביר איך לשחק, או במובן של מדריכי חוגים?

תודה על התשובות של כולם,
התכוונתי יותר בסגנון מדריכים לשהמ"ים.
אני מחפש טיפים או מדריך להרצה בתור שליט מבוך.
בגדול הרצתי כבר משחקון עם כמה חברים של שעה שעתיים אבל חשבתי לנסות את מזלי כאן, בפורום, בשביל כמה "פנינות חוכמה".

נ.ב אם יש פודקאסט בעברית מומלץ יותר מאשמח! כרגע מאזין ל- Spout Lore ואני מאוד נהנה מהעולם!

התכוונתי יותר בסגנון מדריכים לשהמ"ים.
המדריך שקישרתי אליו די עונה על זה.
אם יש פודקאסט בעברית מומלץ יותר מאשמח!
זה מקרה של נחתום שמעיד על עיסתו, אבל אני ממליץ בחום על הפודקסט שלי, לא קריטי. דיברנו בו גם לא מעט על ואנור/עולם המבוך לאורך השנים.

המדריך שקישרתי אליו די עונה על זה.

זה מקרה של נחתום שמעיד על עיסתו, אבל אני ממליץ בחום על הפודקסט שלי, לא קריטי. דיברנו בו גם לא מעט על ואנור/עולם המבוך לאורך השנים.
תודה רבה על העצה אבדוק את זה.
סופש נעים

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה