• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שאלה בנוגע להתקפת פתע (Sneak Attack)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Raynar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
תוסיף 7ק6 לנזק (בדרגה חמש עשרה זה 8ק6) אם אתה פוגע ביריב בתנאי שהוא מאבד תוסף זריזות לדרג"ש (אבל לא אם אין לא תוסף זריזות לדרג"ש בגלל זריזות נמוכה או תוסף זריזות מירבי של 0 בשיריון). כבר נמאסו השאלות האלו, תבדקו בסל"ש.

(אבל לא אם אין לא תוסף זריזות לדרג"ש בגלל זריזות נמוכה או תוסף זריזות מירבי של 0 בשיריון). כבר נמאסו השאלות האלו, תבדקו בסל"ש.

לא. בכל מצב שבו אם היה לו תוסף הוא היה מאבד אותו אתה יכול לבצע כנגדו התקפת פתע (וגם כשאתה מאגף אותו). חוקים מפורטים, כאמור - בסל"ש.

Ferenheit אמר/ה:
(אבל לא אם אין לא תוסף זריזות לדרג"ש בגלל זריזות נמוכה או תוסף זריזות מירבי של 0 בשיריון). כבר נמאסו השאלות האלו, תבדקו בסל"ש.

לא. בכל מצב שבו אם היה לו תוסף הוא היה מאבד אותו אתה יכול לבצע כנגדו התקפת פתע (וגם כשאתה מאגף אותו). חוקים מפורטים, כאמור - בסל"ש.

הכוונה שלי הייתה שאם המטרה לובשת שיריון לוח-קל, לדוגמה, כך שאין לה תוסף זריזות לדרג"ש נוכל לא יוכל לעשות עליה התקפת פתע.

הייתי גנב בדרגה שלושים ושש, וחזרנו ל-1.
הייתה לי בעיה קטנה כי מסתבר שלא הוספתי את כל הפלוסים, אולי לא הבנתי את האנגלית ממש נכון, היה חסר לי עוד שלוש נק"פ לנזק

חוץ מזה שמכל תשע השעות האלה יש רק שש שעות בערך של משחק נטו, אנחנו גם מזמינים אוכל (אני מנוי בדלי-בגט למי שמכיר) ומשחקים קצת בפלייסטיישן, צוחקים וכאלה...

Crozius Arcanum! אמר/ה:
עדיין, זה המון. וההמבורגרים של דלי בגט עם שום-שמיר ואלף האיים זה פשוט ללקק את האצבעות :)

אם כבר אז ג'בטה ענקית עם פרגיות מוקפצות בבצל... הזמנה שלי אצלהם זה בערך ככה:
מקבל ההזמנה:"דלי בגט שלום, איך אפשר לעזור?"
אני: "אהלן דני זה אני, תקשיב תביא לי ג'בטה עם פרגיות, תכניס כל הסלטים וכל הרטבים, תביא ל(כתובת)".
מקבל ההזמנה: "סבבה, 20 דקות, ביי"...

Raynar אמר/ה:
Crozius Arcanum! אמר/ה:
עדיין, זה המון. וההמבורגרים של דלי בגט עם שום-שמיר ואלף האיים זה פשוט ללקק את האצבעות :)

אם כבר אז ג'בטה ענקית עם פרגיות מוקפצות בבצל... הזמנה שלי אצלהם זה בערך ככה:
מקבל ההזמנה:"דלי בגט שלום, איך אפשר לעזור?"
אני: "אהלן דני זה אני, תקשיב תביא לי ג'בטה עם פרגיות, תכניס כל הסלטים וכל הרטבים, תביא ל(כתובת)".
מקבל ההזמנה: "סבבה, 20 דקות, ביי"...

אתה רוצה לומר הזה שאתה לקוח קבוע אצל דלי בגט? הם טובים? (אין כאלה בנס-ציונה).

אצלי ואצל החברים שלי זה יותר "נאיל, 7 באגטים עם פרגיות וכל התוספות, 4 המבורגרים עם שום שמיר אלף האיים וירקות, ועוד 4 המבורגרים עם שום שמיר ואלף האיים". איזה יופי ^_^

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה