• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

רשומות הרפתקה חדשות בקמפיין 'שירה של אנפיריאל' - "שירם של כוכבים מרים" (חלק ג')

החבורה שרדה קרב אימתני במרתפי האחוזה של אורג-ערפל חמדן ובוגדני, ששילם מחיר כבד על העסקים המלוכלכים שניהל.
לאחר שהדמויות מצליחות להתגבר על פייטנית מעוותת, ולסגור את הפורטל דרכו נכנסו השורשים של עץ הזקיף המושחת אל תוך האחוזה, לחבורה המותשת נשארה עוד משימה אחת - למצוא את הגנזך הסודי של האחוזה, שם נמצאת מפה עתיקה מחוברת למפתח ("דבר של כלום שהמלומדת גוולדוריל חומדת).
המלומדת האדומה 'ביקשה טובה' מהחבורה בעניין הזה; והדמויות, שחושדות שהגבירה הצינית והמהודרת היא *קצת* יותר ממה שנראה ממבט ראשון, לא מעיזות לסרב.

בין לבין, החבורה תוהה האם אפשר 'להשאיל' עוד כמה אוצרות שאורג הערפל המושחת כבר ממילא אינו זקוק להם.

אלא שהגנזך חבוי היטב מאחורי קסמים, ומוגן בשלל אמצעים קסומים מסוכנים, שיכולים לגבות מחיר כבד מאד מדמויות מותשות.

לינק לרשומות ההרפתקה החדשות

לינק לאינדקס של הקמפיין

* * *

1768841058805.webp

פרק מעניין. אני חושב שמבוך הספרייה היה מאד מוצלח. רק היו חסרות תולעי ספרים אימתניות.

לאחר הפסקה קצרה מקו העלילה הראשי, הדמויות מחליטות לא לעקוב אחרי המלומדת.

אני מודה שכאשר אני מדמיין עולם פנטסיה ימיביניימי, אני חושב על נקרות ומערות תת-קרקעיות כנתיבי ניקוז ולא צינורות של ממש אבל זה רק אני.

זו צנרת מאד פרימיטיבית, לא משהו מודרני ולא משהו שלא היו - למשל - במקומות מסויימים ברומא.
אחד הדברים שהשתמרו או השתמרו למחצה במקומות רבים שקשורים לכהונה אנ'מירית - אלו גבישים מכושפים של מאור, לדוגמא.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עוד סשן קתולהו מטורף! "עסק ערפדי" שנגמר בחצי TPK!
אנשים מאיזור חיפה, רק שתדעו שסטטיק מחפש קבוצה.
על "גרוטו הנודד" שמעתם?
עוד סשן דרמטי בקמפיין "קללתו של סטראהד"
theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
חזרה