IN
היי, אני הקצנתי את זה. בלי בעיה רצינית אתה יכול להוריד הרבה הרבה אויבים.
רק מנסיון, בשביל להכניס אותם לאווירה היטב, אל תרוץ איתם קדימה להרפתקאות נפלאות למי שמכיר את השיטה, אלה תעשה משהו הכולל הרבה דמי הדרקון(מצוד פראא), והרבה זכרונות מהעבר. מה שתדחוף השאר יהיה בחירה שלך.
פשוט אל תעשה אולטרא הרפתקת השתלטות על העולם עם אין סוף נשגבי כוכבים וסולארים, הרבה הרבה שדים מכל הסוגים והמינים, אינפינל אולטרא עוצמתי כשהדמויות מגלמות אולטרא יצורים מטורפים. באמת שכזאת הרפתקה היא ממש ממש כיפית(ראה לצורך הענין את העץ בפורום משחקים מכוונים 'The big bang'. אני חושב שהרבה ממנו נחתך,אבל הוא דוגמא למה קורה כשסולאר מטורף ועתיק מזמן שני שדים מעגל שלישי ויוצא להשתלט על העולם בשבוע הבא, והמידע מופץ בשגגה בכל מקום אפשרי בבריאה כמעת, ואז הוא מוכיח לכולם שלא הוא לא טיפש מספיק כדי להיכנס למשכן הקיסרות או משהו כזה בשבוע הבא.
ושם הוא נלחם עם סידראל עתיק באינפנל עתיק וחזק להפליא, הם מעצבים את האינפנל ואת הגדרת האינפנל למילה 'חיי' ולמילה 'כליון'. אז, הם נכנסים לתוך זירה ענקית בה מעגל של דמי דרקון, ומעגל של נשגבי שמש נלחמים זה בזה על הקיסרות, הסידראל בלי להוציא מאנות מחסל את שני המעגלים, ואז הדמות הראשית(הסולאר הראשוני) נכנסת למקום, מעצימה את הקללה הגדולה שבסידראל לרמה כזאת שכבר ניתן לראות את הקללה בעיניים רגילות, ואז רוצח את האינפנל, כדי לשמוע מאחד מנסיכי השדים שלו שהוא מסוגל לרצוח אותו בלי בעיה, ומשם והלך זה כבר הענינים העכשוויים של ההרפתקה שם.
אם אתה צריך השראה, אין לשה"ם שלי שום בעיה ש'תלווה'(באמת שאני בטוח! הרי לא ראיתי אותו כותב שום זכויות יוצרים או מדבר עם עורך דין...) משם השראה. כמובן שתחזיר אותה כשאתה גומר.)
אני סתם מקשקש. אם אתה רוצה זה יכול להיות נחמד-
אל הר-הגעש של הכפר מאיים להרוס את הכפר. למעשה, אלה זהו נשגב מסתורי המסיט את אל הר-הגעש כדי להעלים כמה סודות שהוא לא רוצה שיתגלו מהכפר. הענין הוא, שהכפר הזה הציע הגנה לנשגבי השמש מפני מצוד הפראא, ובתמורה הוא רוצה שהם יעזרו לכפר.
אבל, הכפר לא יכול לבלום את מצוד הפראא לעד עד שהעסקים הדיפלומטיים יגמרו, ובכל חומה יש חורים דרכם ניתן להתגנב.
למה האל הזה כה עצבני אחרי כל הסגידה?
האם יש איזה כוח מאחורי האל?
ואם כן, מה זה הכוח הזה?
ואיך ניתן לפתור את כל התעלומות האלה כשמצוד הפראא יושב על הזנב של הנשגבים ורק ממתין שהם יעשו את הטעות?
מה קורה לבריאה?
מהם הזכרונות הללו מעידנים עברו? איך הם יעזרו במקרה הזה?