• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

רמת הקסם בעולם

Atkinson אמר/ה:
והארי פוטר זה קקה. נכון דימון האנטר.

אתה נכנסת עכשיו לעמדה שאתה יכול רק להפסיד ממנה. אתה לא מתנגד לקונספט של הארי פוטר אתה מתנגד למונח הארי פוטר. ובגלל זה אתה נועל את עצמך. זה שמשהו דומה להארי פוטר לא הופך אותו לרע. אם אתה חושב שהוא רע תנסה להסביר (דבר ראשון לעצמך) למה הוא רע. איפה הנקודות שפוגעות במשחק התפקידים האיכותי ו\או המהנה. חבל שסתם תגיד "אה זה מזכיר לי את הארי פוטר? אז זה פיחסה!"

מצטער שאני עונה מאוחר :oops: אבל נכון! הארי פוטר טוב בשביל קריאה אבל לא בשביל משחק מו"ד!

לא אמרתי שאין גזעים - אמרתי שזה מה שדימון האנטר אמר.
ובמטרה לשמור על האותנטיות של העולם לא כדאי להוסיף גזעים כמו אלפים או בני מחצית כפי שאנו מכירים אותם מעולם המו"ד.

לא אמרתי שהארי פוטר לא מתאים למשחק מו"ד בגלל שאין הרבה גזעים!

ולפי דעתי הוא לא מתאים רוב הסיכויים שהשחקנים יעשו שם זה ללכת לשיעורי קוסמים עו כן שכחתי ולעשות שיעורי בית (הו איזה כיף) ואולי אם השה"ם טוב אז הוא יכניס את וולדמורט וכמובן הארי ינצח אותו ומישהו ימות (....) וזה רק חלק קטן (אם הייתי כותב את כל הסיבות זה יצא כמו חומר לאוניברסיטה) למה אני לא רוצה משחק מו"ד של הארי פוטר

XV8_Crisis אמר/ה:
אתה בכוונה עושה את עצמך?... מישהו אמר שצריך לעשות משחק של הארי פוטר? אמרנו בעולם של הארי פוטר! מישהו אמר שאתה צריך להיות תלמיד בהוגוורטס?

אז מה אתה רוצה שהשחקנים יהיו כמה ילדים שמנים ב בריטניה?

deamon-hunter אמר/ה:
XV8_Crisis אמר/ה:
אתה בכוונה עושה את עצמך?... מישהו אמר שצריך לעשות משחק של הארי פוטר? אמרנו בעולם של הארי פוטר! מישהו אמר שאתה צריך להיות תלמיד בהוגוורטס?

אז מה אתה רוצה שהשחקנים יהיו כמה ילדים שמנים ב בריטניה?

אולי AURORS שנשלחו לצוד DEATH EATERS... אולי גובלינים שנלחמים בענקים.. אולי קבוצת קווידיטץ' שמתמודדת עם סמים וכשלון. הכל אפשרי

הרעיון הוא עולם קוסמים סודי שמתנהל מאחורי גבם של האנשים הרגילים. אפשר לבנות על זה מערכה נהדרת. בנוסף לבעיות שמציבה ההרפתקה אתה צריך גם כל הזמן לדאוג שלא להתגלות, יש לך על הראש את המשרדי הפיקוח על קסם וכולי וכולי וכולי.
בקיצור דימון האנטר, קצת מעוף בבקשה.

אמשיך את מעופך

זה די מעצבן לשחק בעולם של הארי פוטר בהתחשב שאתה קוסם כי אם אתה עושה קסם מחוץ ל"עולם הקוסמים" זהו נגמר כל עולם הקוסמים אבוד אי אפשר להטיל קסמים למה?
כי איזה פושטק ראה ילד מוציא צפרדע מהאוויר...
נו בטח שעולם הקוסמים אבוד אתם מביאים באמצע הלילה אוטובוס מרחף בגובה 3 קומות את זה לא יראו (תארו לכם את זה ילד מסתובב בלילה עם אימא שלו ופתאום רואה את האוטובוס המעופף והוא אומר לאמו :אימא יש שם אוטובוס מעופף ואימא שלו אומרת:אתתה לא רואה את זה

אני אמשיך מחר (ההורים שלי עצבניים...)

deamon-hunter אמר/ה:
אמשיך את מעופך

זה די מעצבן לשחק בעולם של הארי פוטר בהתחשב שאתה קוסם כי אם אתה עושה קסם מחוץ ל"עולם הקוסמים" זהו נגמר כל עולם הקוסמים אבוד אי אפשר להטיל קסמים למה?
כי איזה פושטק ראה ילד מוציא צפרדע מהאוויר...
נו בטח שעולם הקוסמים אבוד אתם מביאים באמצע הלילה אוטובוס מרחף בגובה 3 קומות את זה לא יראו (תארו לכם את זה ילד מסתובב בלילה עם אימא שלו ופתאום רואה את האוטובוס המעופף והוא אומר לאמו :אימא יש שם אוטובוס מעופף ואימא שלו אומרת:אתתה לא רואה את זה

אני אמשיך מחר (ההורים שלי עצבניים...)

בשביל אלה יש קסמי זיכרון...

וקוסמים בוגרים רשאים להשתמש בכל לחש שירצו מתי שירצו (כל עוד הם לא פוגעים במוגלים)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה