אתה חושב שאני בן אדם רע ואני לא אכתוב שהם עשו את זה?גאלאן אמר/ה:תקשיב, זה לא עובד ככה. אני לא מאמין שיהיו אנשים שיעשו את ההרפתקה ואתה תרכז הכול תחת שמך. או שתבנה חלקים בעצמך, או שתעשה משהו אחר שיתרום לפרוייקט, אחרת לאף אחד אין סיבה לעבוד בפרוייקט הזה. אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא הייתי עובד הרבה זמן על פרוייקט כשהמקים שלו יושב בנחת ומחכה שנגמור בשביל שהוא ירכז את הכול.
אתה חושב שזה רק מה שאעשה?גאלאן אמר/ה:אוקיי, תתן להם קרדיט, אבל כשמישהו מקים פרוייקט הוא צריך לעשות קצת יותר מלתת קרדיט לדעתי. אם אתה רוצה להקים פרוייקט, זה מבורך, אבל לערוך את העבודה לא נראה לי חלק חשוב בפרוייקט
לגבי מה שאמרת אתה כמעט צודק יש חלקים במה שאמרת שהם לא נכונים.ת'ור אמר/ה:התחלת בלהגיד לכולם "תתחילו לעבוד!"
אני לא רואה כאן רעיונות. רק תיאור - ''מהדורה ארבע, הרפתקה, גדולה, לכל הדרגות'' זה תיאור מבנה של הרפתקה שלא מכיל מידע על התוכן שלה. אם יש לך גם רעיון למה יקרה במסלול הרפתקאות מפואר שכזה, אתה מוזמן לכתוב אותו בשביל למשוך אנשים. אם אתה פשוט רוצה להתחיל לכתוב מסלול הרפתקאות אבל אין לך אף רעיון, טוב, קשה לומר שאני מופתע שזה לא הולך.[1]זו תהיה הרפתקה גדולה[אם יהיה מי שירצה לעבוד אני אשמח לעשות מערכה]
[2]אני חוזר זו תהיה הרפתקה למהדורה 4
[3]בהתחלה הם יהיו בדרגה 1
[4]המטרה בסוף שתהיה סדרה של הרפתקאות לכל הדרגות
יש לי רעיון שאיזה אל הולך לאיבוד... לא בטוח שיעבוד לדרגה ראשונהThe Time אמר/ה:אני לא רואה כאן רעיונות. רק תיאור - ''מהדורה ארבע, הרפתקה, גדולה, לכל הדרגות'' זה תיאור מבנה של הרפתקה שלא מכיל מידע על התוכן שלה. אם יש לך גם רעיון למה יקרה במסלול הרפתקאות מפואר שכזה, אתה מוזמן לכתוב אותו בשביל למשוך אנשים. אם אתה פשוט רוצה להתחיל לכתוב מסלול הרפתקאות אבל אין לך אף רעיון, טוב, קשה לומר שאני מופתע שזה לא הולך.[1]זו תהיה הרפתקה גדולה[אם יהיה מי שירצה לעבוד אני אשמח לעשות מערכה]
[2]אני חוזר זו תהיה הרפתקה למהדורה 4
[3]בהתחלה הם יהיו בדרגה 1
[4]המטרה בסוף שתהיה סדרה של הרפתקאות לכל הדרגות
יש לך רעיון למה יקרה בהרפתקה?
יש לי התחלה[תגיד לי אם היא טובה]:ת'ור אמר/ה:מה לעשות כדי להגשים רעיונות? בטח לא לתת לאחרים לחשוב על רעיונות משלהם להרפתקה.
כדי לפתח את הרעיונות שלך, אתה יכול לכתוב אותם כאן ואולי יעזרו לך. אתה יכול לשבת עליהם עוד זמן כדי שיבשילו. אתה יכול לחפש השראה ממקורות שונים. אתה יכול לעשות הרבה דברים.
אני חושב שבהרפתקה הראשונה הם לא ידעו מי גרם הם יחשבו שאלה שגרמו יהיו יצורים אחרים שהם רק המשרתים שלהם[והם לא יבינו איך יצורים "חלשים" הצליחו לנצח אלה].אני חושב שאלה יהיו הקדמונים שקמו לתחייה[לא יודע איך אין לי רעיון]ושהם לוקחים אלים אחד אחרי השני ומלחמת הקדמונים נגד האלים מתחילה שוב.dragold אמר/ה:הממ...
אם הבנתי נכון את הרעיון אז מערכה אמורה להתחיל בערך ככה:
הדמויות מתחילות בתור הרפתקנים רגילים.
הם עוברים כמה הרפתקאות מבלי משהוא יוצא דופן.
מדי פעם נפוצה שמועה שנעלמה יצירת אומנות כלשהי.
לקראת סוף התקופה משהו מתחיל להשתבש: הכוהנים של האלה המדוברת מאבדים את הכוחות שלהם מדי יום, ויותר ויותר יצירות אומנות נעלמות.
הכנסייה של האלה מבקשת מהדמויות לנסות לחקור את העניין.
ישנה שמועה שבצפון הרחוק מתחיל להתקבץ צבא.
הדמויות מתחילות לנדוד לכיוון הצבא, בכל פעם שהן עוצרות לנוח בפונדק,אין טרובדור שמנגן.
אולי אפילו הן מוצאות כמה טרובדורים שהפכו לקבצנים מכיוון שהם לא מצליחים לנגן אפילו תו אחד.
אפשר לקחת מכאן את הקמפיין לכמה כיוונים, אני לא ממש מצליח לחשוב על דרך להמשיך את זה.
תנסה לענות על השאלות הבאות, אולי הם יצליחו לעזור לי ולשאר חברי הפורום איזה סוג של מערכה אתה מתכנן:
איזה כוח גרם לאלה להיעלם?
איך אתה מדמיין את הקרב הסופי של הדמויות? נגד מי הן נלחמות?
האם כמה טרובדורים מתחילים לאבד שפיות?
האם כוח כלשהו שרצה במות האלה אך לא גרם לכך מנצל את המצב בשביל להשתלט על חלקים מהעולם\על הכנסייה של האלה\ על הדומיין של האלה?
הרעיון שהאלים שלחו צבא לא נראה לי ממש הגיוני. ברוב העולמות יש הרבה אלים שלא היו מצתערים אם אחד מאחיהם היה נופל.
האם אל שהוא בעל ברית של האלה שלח את הצבא? האם הוא היחיד? במי הצבא נלחם? אילו גזעים גויסו לצבא?
מקווה שעזרתי![]()
דרגולד
אהבתיakma אמר/ה:אני לא מבין במהדורה 4, אבל יש לי כמה הערות:
א. מה אם פשוט נמאס לאלה מהעולם והיא החליטה פשוט לברוח?
ב. לדעתי התואר אלת ההשראה יהיה יותר קולע.
ג. אפשר גם שכמה מההרפתקאות הראשונות לא יהיו קשורות לעלילה הראשית, אבל יעזרו להכיר את עולם המערכה\האזור. לדוגמא, בהרפתקאות הראשונות החבורה תוכל להכיר את האזור, ולשמוע על האלים.