• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

קצת שאלה רנדומלית אבל מישהו יודע מה קורה עם כרמיקון?

כנס משחקי תפקידים שהיה כל חנוכה בכרמיאל אבל מהמלחמה לא קרה כלום ולא הצלחתי למצוא שום עדכונים.

בתור שחקנית מהצפון כרמיקון היה כנס מאוד משמעותי עבורי וכאן זה כנראה המקום היחיד שאנשים כנראה מכירים את זה.

ממש קיוויתי שזה יחזור השנה אבל לא קרה כלום, מישהו יכול להיות יודע מה קורה?

אני לא יודע מה הסטטוס של כרמיקון, מעולם לא ביקרתי בו אבל תמיד שמעתי עליו דברים טובים.
יש בפורים גם את כנס דורות - שהוא אמנם יותר מדע-בידיוני / פנטזיה, אבל יש בו גם קצת משחקים להבנתי (גם בו לא ביקרתי)

כמו האיש הזקן, גם אני לא ביקרתי מעולם בכרמיקון אבל כן שמעתי עליו דברים טובים.
לגבי כנס דורות בחיפה – בו כן ביקרתי כמה פעמים ויש בדרך כלל 5-6 שולחנות משחק תפקידים בכל רגע נתון. ההגשה למנחים (אם את רוצה להנחות) בגדול נסגרה, אבל אולי יש להם מקום פנוי. ההרשמה לשחקנים טרם נפתחה.

אני דווקא מהפוקדים באופן קבוע את כרמיקון. משיחה על הדרך עם אחד המארגנים גם אני הבנתי שיש בעיה עם המיקום שהיה קבוע בעבר, ואולי עוד בעיות. אישית מאוד חבל לי. אחד מהמקומות שהחשבתי "הכנס הביתי" שלי במשך שנים.

חייב לומר שעבורי כרמיקון ודרקוניקון הם חוויות שונות באופן רציני. דרקוניקון, זאת חוויה ענקית ואינטנסיבית, ומשחקי תפקידים צריכים גם סביבות אינטימיות יותר. זאת כמובן לא תלונה למארגני דרקוניקון (להפך! כל הכבוד). תכלס, גם לא תלונה למארגני כרמיקון. מאוד לא טריוויאלי להחזיק מסורת כזאת לאורך שנים ומצער אותי שזה לא מצליח כרגע...

עריכה אחרונה:

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עוד סשן קתולהו מטורף! "עסק ערפדי" שנגמר בחצי TPK!
אנשים מאיזור חיפה, רק שתדעו שסטטיק מחפש קבוצה.
על "גרוטו הנודד" שמעתם?
עוד סשן דרמטי בקמפיין "קללתו של סטראהד"
theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
חזרה