• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 3/3.5 קנדרים - מה איך ומתי? / 3.5

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא lhilas
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

lhilas

פונדקאי מהשורה
לאחרונה נתקלתי פעמים רבות בגזע - קנדרים, מכיוון שאינם מופיעים בספר לשחקן במהדורה 3, ואף לא בספר למפלצות, תהיתי - מהם?
עד כה הצלחתי להבין שהם דומים במבנה גופם לבני מחצית, הם זריזים וכריזמטיים, אך חלשים בשל גודלם ונחשבים כטיפשים (בשל תמימותם, אשר גם נותנת להם חסינות לכל סוגי פחד).

עכשו ישנם מספר דברים שלא הבנתי לגבי גזע זה - היכן הוא משתלב במהדורה 3.5 בין הגזעים? למה הוא לא מופיע בספרים הרשמיים? והכי חשוב, מה מייחד את הגזע הזה מבני המחצית? (החסינות לפחד לא גדולה דיו על מנת לייחד גזע שלם!)

אשמח להארות בנוסף או להפנייה לקישור שיסייע לי להבין את הגזע הזה בצורה טוב יותר...

קנדר זה פשוט וריאציה של בן מחצית בעולם המערכה רומח הדרקון שנכנב במקור למוד"מ ויש לו גם ספר עולם מערכה ל-3.5.
שים לב: הם מחליפים את בני המחצית הרגילים.
התרבות הקנדרית שונה מזו של בני מחצית סטנדרטיים, ובני הגזע אתלטיים פחות, אבל מוצלחים יותר ברמאות ובגניבה.
הנתונים המכאניים של הקנדר מופיעים בדוגמית תוכן לספר עולם המערכה, באתר של וויזארדס. אני לא זוכר אותם בעל פה, אבל מעורבים שם תוספים לזריזות ידיים ותרמית וחסינות לפחד.

כמו שאמרו לפני, הם קימים בעולם המערכה רומח הדרקון, עליו (ועליהם) ניתן לקרוא בספר שנקרא"dragonlance campaign setting" שמותאם למהודרה 3.5 אם תצליח להשיג אותו, או אולי למצוא דוגמית בחינם בגוגל.
הם כמו בני מחצית אבל עשו אותם יותר מאד מוקצנים בתכונות שלהם (לצורך ספרותי לדעתי). הם הרבה יותר מצחיקים, יש להם אפילו כישרון שניקרא קינטור, שזה להקניט את האויב שלך ולגרום לו לרצות לתקוף רק אותך, הם גונבים דברים בלי לשים לב ומאד תמימים וילדותיים. תמיד ילדותיים, אין דבר כזה קנדר רציני (בואו נתעלם מכמה ספרים של רומח הדרקון שלא נכתבו ע"י הסופרים המקוריים שהמציאו שם סוג של קנדר רציני ועצוב)

אישית אני שונא את הגזע הזה, הם בעיקרון טיפוסים קטנים ומציקים, כמו בני מחצית, רק גרוע יותר ! :x

אם זה הם או בני מחצית אקח את בני המחצית, יש להם תרבות הגיונית והרבה יותר מעניינת מחבורת ילדים גנבים ש... טוב, בעיקרון ילדיפ... :roll:

תודה על העזרה בכל מקרה... :mrgreen:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה