• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

"קן הקוקיה" (חלק ב') - רשומות הרפתקה חדשות בקמפיין "לילה וערפל"

הירח האדום מגיע למרכז הרקיע, וההתנגשות בין החבורה לבין הרוח עושת הצרות ושל אחוזת רארדורין והמשרתים שלה מגיעה לשיאה... והמחיר יכול להיות כבד, בעיקר עבור האדון הזקן והחולה של הבית.

שם ההרפתקה: "קן הקוקיה" (חלק ב')

לינק לרשומות ההרפתקה החדשות:

1780919873356.webp

פרק נחמד. בסך הכול הילדה עם הקוקיות הייתה בוס עם אישיות שדי אהבתי לקרוא.

אז מה בדיוק הסיפור עם רארדורין. לא ציפיתי שהוא יהפוך לייטי פתאום.

ההיתקלות עם הקוסמת של אבאריל הרגישה לי מאד אקראית. אני משער שחסר לי רקע כדי להבין את כל הסיפור.

עריכה אחרונה:
רארדורין נשא איתו מחלה מסתורית שקיבל בהרים, וכאשר הירח האדום היה בשיאו + כל מיני כוחות קסם נוספים התנגשו זו בזו, היא סוף-סוף הכריעה אותו, לא ברור אם זמנית או באופן קבוע. וזה לא יטי, זה סוג של ונדיגו.
(לכן הרוח לועגת לו וקוראת לו 'ואנדי באנדי').
כל מיני רסיסים על הסיפור הזה של ניצולים מהצבא של קולסקארין ומה שקרה להם, הופיעו או הוזכרו בכל מיני קמפיינים. אולי מתישהו גם יגיע הזמן לקמפיין שאכן יתמקד בזה.

אחרי שלאנתוריון הצעיר התבזה מול ליארמיר בפרק השני של הקמפיין, ונמצא שהוא התעלם לגמרי מזה שהיא כוהנת כחולה, אבאריל שלח משרתת עם קצת יותר שכל שהוא יכול לסמוך עליה כדי לפתור את העניין ולהביא אליו את הכוהנת הכחולה 'בטוב'.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
חזרה