• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • שעות אחרונות לעליית שרי הרונות

היום בערב מגיע לסיום מימון ההמון של עליית שרי הרונות - שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

קמפיין קיץ WHF: The Crown of the Nemesis

לא ממש מסכים איתך...

אורקים היו ונשארו אותו הדבר... :orcwaagh:

וגם ב40K למרות כל האופל והגותיות שבדבר- גם שם יש אימפריה של כל המארינס והIG... נכוןן שיש שחיתויות וחיכוכים בין הפלגים השונים... יש את זה גם בwhf
אבל תמיד יש את האיפריה שהיא מאחדת- ונותנת תיקווה...
אם לא תהיה תיקווה, העולם הזה הולך לאבדון...

וזה מה שאני לא אוהב...

The Chosen One אמר/ה:
וגם ב40K למרות כל האופל והגותיות שבדבר- גם שם יש אימפריה של כל המארינס והIG... נכוןן שיש שחיתויות וחיכוכים בין הפלגים השונים... אבל תמיד יש את האיפריה שהיא מאחדת- ונותנת תיקווה...
אם לא תהיה תיקווה, העולם הזה הולך לאבדון...

וזה מה שאני לא אוהב...

מצטער, ה40K ההרגשה היא בדיוק שהעולם הולך לאבדון. האימפריה שמאחדת את האנושות היא תאוקרטיה אכזרית ששולטת בעזרת הפחדות, בסיוע משטרה סודית רצחנית (האינקוויזיציה) ומשמידה מיליארדים מאנשיה כשזה דרוש. (אקסטרמינטוס לפלנטה שהתרחש בה מרד כאוטי, לדוגמא. הנוהל הוא פינוי של כוחות אימפריאליים שעלולים להיות על הפלאנטה, ואז פשוט הפצצת כל אינץ' ממנה מהאוויר.)
הדבר היחיד שקרוב ל"טובים" ב40K זה הטאו. הם ישמחו לקבל אותך כידיד. אם תקבל את התורה האידיאולוגית שלהם. אם לא- הם ישמידו אותך.

בעניין קרל פרנצ'- בעבר הרחוק היתה מערכה ענקית בWHFRP שהיית אמורה להיות "משנה פלאפ" (האויב שבפנים) שבא נטען שקרל פרנצ' מת והוחלף ע"י כפיל, בעיקרון הרעיון ניזנח (לפחות לא ממש הוזכר) בחידוש של המהדורה השישית בעיקר לדעתי כדי לאפשר קיסר חזק לאימפריה לקראת SOC, אומנם זה לא בדיוק משהו לסמוך עליו אבל כן היו דברים שהועברו מהמדורות הקודמות בשינויים מסויימים כמו בלאקור שהתחיל כמלאל אל כאוס נוסף כך שיש אופציות להפתיע.

אישית אני אוהב את הרעיון של כל הדברים יכולים לעמוד רק זמן מסויים בפני הכאוס לפני שהם הופכים מושחטים בעצמם, זה ההבדל בעיניי בין 40K לWHF ב40K הרעיון פחות מודגש ופחות מובלט אבל בWHF זה שולט בכל, כולם נימצאים במצב של ריקבון או בתהליכים של ריקבון...

מה?! ב40K הכאוס כל כך גורם לרקבון! אז יש את ה"חסינים" והם אלה שנלחמים בו הכי הרבה.
ומתים בנסיון הזה.

ואז תגיד, בוור הממר כולם מושחטים מהכאוס... אבל הליזרדמן הם אויביו המושבעים והנה כמו ב40K שהגריי נייטס נלחמים הכי הרבה בכאוס..

אבל זה לא הנושא.

אני חושב שיהיה נחמד שעד סוף הכמפיין לא יהיה ברור מה המטרה של קרל פרנז ועד כמה הוא מושחט אם בכלל מהכאוס. והכי חשוב שבאימפריה לא יידעו האם הוא מושחט ואז יהיה ... כאוס באימפריה! חחח קלטתם? כאוס באימפריה :roll: חהחה

לא הבנתי, אז נאגאש רשמית לא קשור לכמפיין והכתר סתם נעשה על ידי גמד מתוסכל או שזה עמום?

ישירות הוא לא קשור, הכתר בכלל נעשה ע"י אלריק, והוחבא על ידיו לאחר שהוא הבין שהכתר מסוכן מידי מכדי להימצא בידיו של מישהו.

אם יחדשו אותו, יחזירו אותו לVC/TK בתור דמות, אין לי מושג, אבל גם ככל הנראה בקמפיין הזה הוא לא יהווה גורם משמעותי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה