סתם מעדכן, למקרה שזה יעניין מישהו, שבמחשבה נוספת החלטתי לתמוך כרגע במינימום (1 €) מכיוון שזה הימור הרבה יותר בטוח ומאפשר לי לראות מה קורה עם המשחק אחרי שהקמפיין יסתיים.
אמנם רוב התגובות מאוד נלהבות, אבל יש גם כמה אנשים שלא מרוצים מהתנהלות החברה במהלך הקמפיין (בלי קשר להיסטוריה שלה) - זה כשלעצמו לא מעיד על בעיה כלשהי בהכרח. כמו שכתב אחד התומכים: Many Kickstarter backers are selfish, וזה ממש נכון.
פשוט, במחשבה שניה, תמיכה מינימלית תאפשר לי להחליט בעוד כחצי שנה, כשייפתח ה-pledge manager (אפריל 2023), להחליט אם אני באמת רוצה לקנות את המשחק. אם לא, הפסדתי יורו. אם כן, עדיין אהיה זכאי לחבילה המלאה באותו מחיר, עם כל הבונוסים, גם אלה שלא יגיעו לחנויות. הרי בכל זאת ייתכנו כל מיני התפתחויות בין סיום הקמפיין לתחילת הייצור וכו', אז כנראה שעדיף לחכות ולראות איך באמת החברה תפעל בפרוייקט בסדר גודל כזה.
החיסרון של זה הוא שאני לא ממש מסייע לסכום הכללי שמגוייס לצורך פתיחת stretch goals נוספים, אבל בשלב הזה כבר לא ממש משנה (הם כבר על יותר מ-3.5 מיליון דולר). זה אולי קצת "פרזיטי", אבל יותר בטוח.
(מזכיר לי את הבדיחה על הפיל והעכבר שהולכים במדבר והעכבר אומר לפיל: "תראה כמה אבק אנחנו עושים"...)
אז אני משתף את כל המחשבות האלה לטובת אלו שאולי התלבטו. לדעתי שווה להשקיע יורו אחד כדי שתהיה האפשרות להיכנס אם באמת נראה שהפרוייקט מתקדם בצורה נאותה. מקסימום מפסידים 3-4 שקלים...
יש לכם עוד 9 שעות להחליט, מ-ע-כ-ש-י-ו!